- Konu Sahibi Selvi Giray Korkmaz
-
kızlar merhaba benim de bugün tam 1 aylık oldu bebişim
kızlar doktor bana 5 haftalık hamilesin dedi. ama son adet tarihime göre hesaplıyorum 7 haftalık çıkıyor. son adet tarihim 7 şubat. bide siz söyleyin kaç haftalık :)
canım benimde son adet tarihim 7 şubat muhtemel doğum tarihi de 13 kasım desene seninle günü gününe olcak :) 5+3 haftalığız biz canım...
ayy evet hadi hayırlısı canım.neler hissediyosun.ben daha bişey hissedemiyorum.korkuyorum şu 3 aydan hayırlısıyla atlatıcaz inşallah.allah analı babalı büyütsün bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin allahım
canım saol temennilerin için. aynı şekilde sen de inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına :) valla ağrılardan başka bişey yyok :) ama bebişimin orda olduğunu bilmek müthiş bir his çok güzel. ayakta durdum mu belime ağrı giriyor çok fena...bazen sırtıma vuruyor ağrı onun dışında bişey yok.
kızlar dün kan testi yaptırdım 4860 çıktı kaç haftalık hamileyimdir .
canım saol temennilerin için. aynı şekilde sen de inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına :) valla ağrılardan başka bişey yyok :) ama bebişimin orda olduğunu bilmek müthiş bir his çok güzel. ayakta durdum mu belime ağrı giriyor çok fena...bazen sırtıma vuruyor ağrı onun dışında bişey yok.
kızlar bişey sorucam akşam karın ağrım oldu acaba nedendir bilen yaşayan varsa cevap yazsın lütfen bişey olcak diye ödüm kopuyor
canım nasıl bir ağrıydı..benimde arada kramp tarzında bi ağrım oluyor doktor normal dedi..
evet canım şimdi ben de aradım normalmiş ama çok korktum gerçekten.bilgilendirdiğin için sağol
slm arkadaşlar bütün anne adaylarını tebrik ediyorum rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin bende 4+4 hamileyim. Tecrübeli arkadaşlar akıntı durumunu paylaşırsa sevinirim birde cinselliği nasıl yapıyosunuz ve yapıyo musunuz
mrhba cnm bende hamıle oldugumu daaha yenı ogrendım dun degerım 51.23 cıktı sanırım daha 13 gunlk bebısım suan da ben bısey sorucm bu yazılan 4artı4 nebılım 5artı altı vs gıbı yazılıoya o artı olan kısım ne oluo yazarsan sevınırım
sağol arkadaşım cevap yazdığın için. şimdi doktordan geliyorum ultrasonla baktı tahmini 5 haftalık dedi haftaya kalp atışlarını duycaz nasipse :))son adet tarihine göre 6 haftalık gebesin canım..senin bebiş benim bebişten 2 gün büyük)
merhaba arkadaşlar bende yeni doktordan geldim ve sadece kesem ile yolk kesesini görebildim... dr um 2 hafta sonra yeniden çağırdı ve kalp atışlarını duymamız gerek 2 hafta sonra dedi
mrb lar bende 5+2 günlük hamileyim ve biraz stresli bi anneyim. 4+5 te doktora gittim ( tam 3 farklı doktora )sadece kese var. yolk kesesi görülmedi hala. sen ne kadarlık hamilesin. 2 gün sonra kontrolüm var . görebilecek miyim acaba:18:
görünüyor canım bende 8+4 teyim bende 5 haftalıktan gittim doktoraa tek minicik bir kese vardı vajinal ulturosonla bakmıştı sonra 5 gün sonra gittim kese tamamen göründü üzme canını sakın görünüoyr zıpırlar:))
slm arkadaşlar bütün anne adaylarını tebrik ediyorum rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin bende 4+4 hamileyim. tecrübeli arkadaşlar akıntı durumunu paylaşırsa sevinirim birde cinselliği nasıl yapıyosunuz ve yapıyo musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?