- Konu Sahibi Selvi Giray Korkmaz
-
beta hcg testi ile adet olmadan 1 hafta önce bile öğreniyorsun ama bişey gözükmüyor ulturasyonda falan
mrb bende bugun mercımegımle 6 haftalık olduk ne çabuk buyuyolar bızde 5 haftalıkken gıttıgımızde kese boyutumuz 7 mm dı bıraz kuçuk gıbı dedı dr ama normalde herkesınkı bu degerlerdeymış sızlerınkı kaç yazarmısınız
canım hayırlı olsun. Hemen doktora git pazatesi. Ben 4+3 üm. Hemen gittim ilk kontrole. Beklemeden git. Sağlıkla al bebişini inşallah.
Benim ocak 12 son adetim yumutlama 26-28 gibiydi bunun üstüne 14 ekledin en sağlıklı sonucu verir ben 3 şubatta denedim yoktu 10 şubatta silik 13 şubatta silik ama belirdi daha sonra 14ü kan tahlili son adet tarihim ile 1 ay 8 günlük bebeğim güzel duygu geceleri uykum bölünüyor belkide ikiz içime öyle doğuyor.hayırlısı her kadının hakkı anne olmak///
bugün ultrasonda keseyi gördüm kızlar şükürler olsun 5+2 günlük ve kese 1 cm normal mi 1 cm olması ne olur cevap verin
canım seninle aynıyız o zaman 5+2 ama ben doktora gitmedim kese gözükmez daha eken diye canım
kızlar benim bebiş beni hiç üzmüyo ne mide bulantısı ne halsizlik nede uyku hali sadece biraz iş yapayım belim ağrıyo 6+6 lük daha sizinde böyle bi şikayetiniz var mı ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?