5 haftalık hamişler buyrun duygularımızı paylaşalım. :):):)

beta hcg testi ile adet olmadan 1 hafta önce bile öğreniyorsun ama bişey gözükmüyor ulturasyonda falan

evet bılıyorum ama ıdrar testı yapcam bu gıdısle hamıle oldugumu dusunuyorum rabbım ızın verdıyse ınsallah hayırlısı bakalım .. nettekı hesaplamalara gore bugun 4+6 . haftamdayım hayırlısı ınsallah

mrb kızlar bende hamile olduğumu 14 şubatta öğrendim adetime 4 gün kala hesaplarıma göre 4+5 teyim 2 martta gitcez doktora kalp atışlarını görmek için çok heyecanlıyım ilk bebeğimm

Benim ocak 12 son adetim yumutlama 26-28 gibiydi bunun üstüne 14 ekledin en sağlıklı sonucu verir ben 3 şubatta denedim yoktu 10 şubatta silik 13 şubatta silik ama belirdi daha sonra 14ü kan tahlili son adet tarihim ile 1 ay 8 günlük bebeğim güzel duygu geceleri uykum bölünüyor belkide ikiz içime öyle doğuyor.hayırlısı her kadının hakkı anne olmak///

merhaba kızlar bende hamileyim çok şükür.bugün dr kontrolünde kesemi gördük çok şükür ama kalp atışları için haftaya gel erken dedi bana göre 4+3 adete göre 6+1 olmalıydı ama 5+3 çıktı 8mm miş umarı sağlıkla kalp atışlarını duyarız merakla bekliyorum erken öğrenmek bu açıdan sıkıntılı

bugün öğrendimmmm.ben de hamileyimmmm...hamilelik testinde belirgin 2 çizgi çıktı.kan testi yaptıramadım.4 gibi öğrendim çünkü.tuhaf hissediyorum kendimi.en son 13 ocakta regl oldum.sanırım 5 haftalık sanırım. doktora gitsem kalp atışlarını dayabilir miyiz sizce?

merhaba hanimlar, benim melegimde 2. denememizde geldi cok sukur, bende 15 subatta ögrendim ve inanamadim cok guzel bir duyguymus. benimki de 5+5 haftalik. benimde doktor kontrolum 23unde. acaba kalp atislari duyulabilir mi?
Insallah bebislerimizi hayirla ve saglikla kucagimiza aliriz

Merhaba hanımlar, bugün ilk muayenemizi olduk.Vajinal ultrasonda çok küçükcük bir nokta olarak görüldü bebişimiz.Kan testinde de 1473 çıktı değer.5+1 mişiz henüz.Doktor 1 hafta sonra gel bi bakalım dedi.
Bu arada kasık ağrım geçti.Biraz şişlik var vucudumda.Regli olamamanın verdiği bişi sanırım.Birde bugün çok uyku hali yaşadım uykumu amış olmama ragmen.Görcez bakalım ileriki günlerimiz nasıl olacak.Doktor 7. haftada kalp atışı duyulur dedi.

mrb bende bugun mercımegımle 6 haftalık olduk ne çabuk buyuyolar bızde 5 haftalıkken gıttıgımızde kese boyutumuz 7 mm dı bıraz kuçuk gıbı dedı dr ama normalde herkesınkı bu degerlerdeymış sızlerınkı kaç yazarmısınız

hayırlı olsun bebişiniz umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz.bende bugün gittim dr 5+4 günlükmüş aslında hesabıma göre daha ufak olması lazımdı ama 8mm dedi ama kalp atışını duymadık c.tesi yine gidicem bakalım 8. haftaya kadar normalmiş ama inşallah duyarız pıt pıt kalp atışlarınıda siz duydunuzmu benin göbekten bakıldı onun için erken dedi dr ama

canım hayırlı olsun. Hemen doktora git pazatesi. Ben 4+3 üm. Hemen gittim ilk kontrole. Beklemeden git. Sağlıkla al bebişini inşallah.

YA kızlar bu 4+3 ne oluyo 4 hafta 3 gün anlamınamı geliyo.bende hamileyim ama kan testinde 2-3 haftalık çıkmış.nasıl oluyo anlamadım.adetim geçeli ztn 10 gün oluyo.of ya ultrasonamı girmem gerekiyo net sonucunu öğrenmem için.daha erken değilmi ultrason için.benim ilk hamileliğim 9 haftayken kalbi durdu kürtaj oldum .korkuyorum o yüzden ultrasondan fln

bugün kusmaktan baş dönmesinden işe gidemedim dünde işte birden ateş bastı fena oldum inşallah hep böyle geçmez yoksa 9 ay mafoldum ben

bende 5+2 günlük hamileyim bizde 14 şubatta öğrendik unutulmaz sevgililer günü hediyesi oldu. dün dr a gittik kese 9 mm. 2 martta tekrar gidicez

kızlar benim bebiş beni hiç üzmüyo ne mide bulantısı ne halsizlik nede uyku hali sadece biraz iş yapayım belim ağrıyo 6+6 lük daha sizinde böyle bi şikayetiniz var mı ????

benimde son adet tarihim 12 ocak, bende 6 subatta test yaptim pozitif cikti. hepimiz hayirlisiyla kucagimaza aliriz insallah

merhaba kizlar, ne guzel cogunuz tanismissiniz bebislerinizle bende daha tanisamadim. 2gun sonra görucem insallah minigimi. bu arada grip oldum kizlar biraz fazla hapsiriyorum bu yuzden tedirginim bisey olur diye. ilk gebelik oldugu icin herseyden korkar oldum sizlerde öylemisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…