5 haftalık hamişler buyrun duygularımızı paylaşalım. :):):)

kızlar testte negaif çıkıpta kanda pozitifi gören varmı?

daha doğrusu benim test önce tek çizgi çıktı,epey bi zaman sonra çöpe atarken farkettim ki son derece silik bi çizgi var?

adetim dündü olmadım hala
ama karnım acayip ağrıyor..regl olcakmışım gibi..

tatlım bana öyle deme bak kalpten giderim:)2senedir istiyorum bebiş:)

testi çook sonra atarken farkettim enaz 5-6 saat ya

kendi kendine de çıkmış olamazmı çizgi off!!

cnm ümitlenmi istemem.5-6 saat sonra silik çizgi dikkate alınmaz.
en fazla ilk 20 dk.
belli olmaz tabii yine de. Rabbim inşallah tez zamanda sna bir bebiş nasip eder inaşllah hamilesindir

cnm ümitlenmi istemem.5-6 saat sonra silik çizgi dikkate alınmaz.
en fazla ilk 20 dk.
belli olmaz tabii yine de. Rabbim inşallah tez zamanda sna bir bebiş nasip eder inaşllah hamilesindir

ilk 1 saat zaten gözümün önünden ayırmadım testi:)

neyse ya zaten hiç ümidim yoktu..her ay sıkıntı stres ya..

kırmızı kartı görürüm akşama kadar...
sağolun kızlar,sizlere hayılı doğumlar dilerim...

sen de sağol cnm
belli de olmaz valla...ne mucizeler okuyoruz.bi de idrar testi için erken değil mi ki?? 1 gün geçmiş daha...
Rabbim gönlüne göre verir inşallah

Son düzenleme:
kızlar bende 7 aylık evliyım..ilk başlarda çocuk istemiyorduk aslında sadece ben istemiyordum işlerimden dolayı...son 2 aydır bende istemeye başladım..zaten genç kızlığımdan bu yana regl konusunda sıkıntı yaşadığım için hemen hamile kalamam diye düşündüm..çevremde de benimle birlikte evlenenler korunmadıkları halde hamile değildi..2 aydır korunmuyorm ve geçen gün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim...çok güzel bi duygu..ben bunda yumurtlama zamanımı heaplayarak ilişkiye girmemizin faydası olduğuna inanıyorum,ayrıca ben korunmak için hap falan kullanmadım eşim korundu bununda etkisi oldu sanırm

Ne söylesem bilmem ki.Olmuşa çare yok derler.Nasıl hamile kaldım bilmem,sözde korunuyorduk.Daha kızım 1 yaşında.İkinci bebek nasıl süpriz oldu.Yeniden hamilelik süreci,aklımda binbir şüphe.En büyük korkum birinen birini ihmal etmek.ardarda çocuk yapanlara nasıl kızardım al işte.ruh halim çok tuhaf.daha birnin sorumluluğuna yeni alışmışken bir tane daha.Allahın bir bildiği vardır heralde

canım Rabbim üstesinden gelemeyeceğin yükü asla vermez mutlaka bunda da bir hayır var ne güzel ikisi birden büyüyecek bir anda bakacaksın ki kocaman nurtopu iki çocuğun olmuş zor ama değeri paha biçilmez bir arkadaşım 3 sene çocuk istemiş olmadı öyle tedaviler ameliyatlar geçirdi zor da olsa hamile kaldı ve çocuğunu emzirirken 2.hamile kalmış doğal yoldan öyle sevindiki zor olacağını biliyordu ama şükretti şimdi iki tane aslan gibi evladı var ikiz gibiler berbaer oturup oyunuyorlar herşeyi beraber yapıyorlar :)
inş. Rabbim sabrını verir sen gönlünü ferah tut Allah rızkını koymuş o canı göbüşüne koymuş artık çare yok dünyaya getirip bir ömür yanında olacaksın o yüzden annelik bizlere verilimş inş. herşey çok güzel olacak :)

Bende 8 aylık evliyim 5 haftalık hamileyim ocak 4 te son adetimdi test yaptım evde 2 çizgi çıktıı.şaşkıonlıktan doktora bile gidemedim kayın validemhadi kalk ne oturuyorsun dedi ve gitik doktora ulturosonda nokta kadart bişey göründü kan tahlili istedi 836 çıktı degerlerim çok mutlu bir gündüüü inşallh yüzünü görmeyi nasip eder allah hepimizee 10 gün sonra kalp atışlarını duymak için çagırdı doktor:))))))

Ben ulturosona girdim fakat kese boyunu anlayamadım köşede ilk girdigim ulturosonda0.9 yazıyordu dün girdiğimde 1.1 yazıyor bumu bebegin kese boyu bi fikriniz varmı???15.0 cm yazıyor o kadar olamaz çünküü daha 5 haftalık hamileyimm

evet cnmm çok güzel bi duygu ben daha görmedim ultrasonda bebişimi haftaya cuma kalp atışı için çağırdı doktor bakalım cuma nasıl gelcek 15 cm değildir cnm 1.1 mmdir bebeğin boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…