- Konu Sahibi Selvi Giray Korkmaz
-
hamilesin gözünaydın ikinci çizgin çıkmışş
tatlım bana öyle deme bak kalpten giderim:)2senedir istiyorum bebiş:)
testi çook sonra atarken farkettim enaz 5-6 saat ya
kendi kendine de çıkmış olamazmı çizgi off!!
cnm ümitlenmi istemem.5-6 saat sonra silik çizgi dikkate alınmaz.
en fazla ilk 20 dk.
belli olmaz tabii yine de. Rabbim inşallah tez zamanda sna bir bebiş nasip ederinaşllah hamilesindir
ilk 1 saat zaten gözümün önünden ayırmadım testi:)
neyse ya zaten hiç ümidim yoktu..her ay sıkıntı stres ya..
kırmızı kartı görürüm akşama kadar...
sağolun kızlar,sizlere hayılı doğumlar dilerim...
tatlım bana öyle deme bak kalpten giderim:)2senedir istiyorum bebiş:)
testi çook sonra atarken farkettim enaz 5-6 saat ya
kendi kendine de çıkmış olamazmı çizgi off!!
kızlar bende bugün tam 5 haftalık hamileyim 14 şubatta öğrendim yani adet günümden 4 gün önce çok güzel bi duyguymuş çok mutluyum
Ne söylesem bilmem ki.Olmuşa çare yok derler.Nasıl hamile kaldım bilmem,sözde korunuyorduk.Daha kızım 1 yaşında.İkinci bebek nasıl süpriz oldu.Yeniden hamilelik süreci,aklımda binbir şüphe.En büyük korkum birinen birini ihmal etmek.ardarda çocuk yapanlara nasıl kızardım al işte.ruh halim çok tuhaf.daha birnin sorumluluğuna yeni alışmışken bir tane daha.Allahın bir bildiği vardır heralde
bende bugün tam 5 haftalık hamileyim :)) c.tesi doktora gidicem bakalım. Allah kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Bende 8 aylık evliyim 5 haftalık hamileyim ocak 4 te son adetimdi test yaptım evde 2 çizgi çıktıı.şaşkıonlıktan doktora bile gidemedim kayın validemhadi kalk ne oturuyorsun dedi ve gitik doktora ulturosonda nokta kadart bişey göründü kan tahlili istedi 836 çıktı degerlerim çok mutlu bir gündüüü inşallh yüzünü görmeyi nasip eder allah hepimizee 10 gün sonra kalp atışlarını duymak için çagırdı doktor:))))))
çok teşekkür ederim cnmm 1.1 normL DEGİLMİ İLK GEBELİGİM ÇOK HEYCANLIYIM:)))ALLAH SANADA YARDIM ETSİN İNAŞŞLHH
cnm benimde ilk deneyimim netteki bilgilere göre 5. Haftanın sonunda 1.5 2.0 mm ulaşır diyo yani normal sanırım
kızlar santimlere neden bu kadar takılıyorsun.anlmadım ben, fazla kurcalamayın ben ce ş..çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?