- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 733
- Konu Sahibi Selvi Giray Korkmaz
-
merhaba kizlar, ne guzel cogunuz tanismissiniz bebislerinizle bende daha tanisamadim. 2gun sonra görucem insallah minigimi. bu arada grip oldum kizlar biraz fazla hapsiriyorum bu yuzden tedirginim bisey olur diye. ilk gebelik oldugu icin herseyden korkar oldumsizlerde öylemisiniz?
ne gibi korkular mesela?
ne güzel bende beşinci haftadayım kusmam yok.
bende de kusma falan yok cok sukur sadece asiri yorgunluk ve uyku hali var.
bende de kusma falan yok cok sukur sadece asiri yorgunluk ve uyku hali var.
valla tüm sayfaları okudum bende 14şubatta öğrendim çift çizgiyle iki güne bir yaptım gittikçe belirginleşti 20 şubat bat geçmesini beklediğim için kan testi filan yapmadım cuma günü doktora gidecem ama burda sizin hesaplara bakarak 5 haftalık olmuş olacak ama netteki hesaba göre 3+4 oluyor ama benden 1 günce batı olan arkadaş 5 haftalığım keseyi gördüm yazmış kafam karıştı o zaman bende görebilirmiyim acaba :))) inş.güzel haberlerle geri dönecem inş. dua edin:)
ben bugun gittim canım cok şükür gördük keseyi 1 cm daha yavrum senin kan testi değerin kan çıkmıştı canım belkı sende gitsen belli olur
kızlar meraba bende hamileyim ama kaç haftalık bilmiyorum en son beta ölçümüm 2197.43 çıktı sizce kaç haftalık
dur bekle hemen yazıyorum nette var çünkü muhtemel iki aylık canım hemen eklicem
canım bugün doktoruma gösterdik sonuçları şukadarlık falan demedi bende sormayı unuttum ama 1 hafta sonrasına gün verdi daha görünmeye bilitr diye 1500 olunca görünmüş bazılarında nasıl oluyo hiç anlamadım :)
Bende 5+2 yim hanımlar.Dün doktora gittiğimde keseyi gördü ama ölçü söylemedi.Kan testimde 1453 çıktı.[/
bende 5+2 yim 17 şubatta kan test sonucum 2011.80 çıkmıştı bugun gittim doktora kese 1 cm dedisanırım seninde 9mm veya 1 cm gibi olsa gerek
Bende 5+2 yim hanımlar.Dün doktora gittiğimde keseyi gördü ama ölçü söylemedi.Kan testimde 1453 çıktı.[/
bende 5+2 yim 17 şubatta kan test sonucum 2011.80 çıkmıştı bugun gittim doktora kese 1 cm dedisanırım seninde 9mm veya 1 cm gibi olsa gerek
normal karnından mı baktı yoksa alttanmı benim ki direk alttan bakıcaz dedi bende öle istemiyorum bir hafta bekleyelim dedik
valla tüm sayfaları okudum bende 14şubatta öğrendim çift çizgiyle iki güne bir yaptım gittikçe belirginleşti 20 şubat bat geçmesini beklediğim için kan testi filan yapmadım cuma günü doktora gidecem ama burda sizin hesaplara bakarak 5 haftalık olmuş olacak ama netteki hesaba göre 3+4 oluyor ama benden 1 günce batı olan arkadaş 5 haftalığım keseyi gördüm yazmış kafam karıştı o zaman bende görebilirmiyim acaba :))) inş.güzel haberlerle geri dönecem inş. dua edin:)
kızlar bende bugün tam 5 haftalık hamileyim 14 şubatta öğrendim yani adet günümden 4 gün önce çok güzel bi duyguymuş çok mutluyum
canım betan kaç biliyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?