5 haftalık hamişler buyrun duygularımızı paylaşalım. :):):)

ne gibi korkular mesela?

bende de kusma falan yok cok sukur sadece asiri yorgunluk ve uyku hali var.

valla tüm sayfaları okudum bende 14şubatta öğrendim çift çizgiyle iki güne bir yaptım gittikçe belirginleşti 20 şubat bat geçmesini beklediğim için kan testi filan yapmadım cuma günü doktora gidecem ama burda sizin hesaplara bakarak 5 haftalık olmuş olacak ama netteki hesaba göre 3+4 oluyor ama benden 1 günce batı olan arkadaş 5 haftalığım keseyi gördüm yazmış kafam karıştı o zaman bende görebilirmiyim acaba :))) inş. güzel haberlerle geri dönecem inş. dua edin:)

dualarim seninle arkadasim benim bat 12 subatti olmadim 3 gun sonra test yaptirdim hamile oldugumu ögrendim. sat 11 ocak. sat a göre internette hesapladigimda 5+5 lik hamileymisim. ne kadar dogru bilemem ama iki gun sonra doktor bakicakmis bakalim ne kadarlik ve görebilecekmiyim. insallah göruruz canim

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

dur bekle hemen yazıyorum nette var çünkü muhtemel iki aylık canım hemen eklicem

canım bugün doktoruma gösterdik sonuçları şukadarlık falan demedi bende sormayı unuttum ama 1 hafta sonrasına gün verdi daha görünmeye bilitr diye 1500 olunca görünmüş bazılarında nasıl oluyo hiç anlamadım :)

ikinci kan sonucu kagıdında yazıyor çok basit..

diyor ki 500 ke 1000 arası 4 hafta mesela bu şekilde bir tablo var görüyorsun zaten onu.diger gidişinde söyler doktorun

canım ben ilk sonucum 289 du.karnımdan görmedi.ikincisinde gittim 1000 çıktı sonu.karnımdan gördük..fasulyeyi

maşallah 1cm olan arkadaşların değerlerimi yüksek acaba benim 5+4 tü dün 8mm dediler kalp atışı içinde haftaya çağırdılar ama ben c.tesi gitmeyi düşünüyorum umarım duyarız tüm hamişlere sağlıklı bulantısız günler diliyorum

canım ben 6+6 yım kendim test yapmıştım pozitif çıktı ebe ye gittim sağlık ocağındaki oda yaptı pozitif çıktı bana 8 haftalık olunca dr git ultrasona gir dedi şimdi gidersen erken olduğu için gözükmezse gereksiz yere moralin bozulur dedi.son adet tarihi bazen tutmaya biliyo kişiden kişiye değişiyo bazısı iki kere yumurtlaya biliyormuş ve tarihi aksıyormuş dert etme sen kendine ultrasonde herşey çıkar ortaya.....

kızlar bende bugün tam 5 haftalık hamileyim 14 şubatta öğrendim yani adet günümden 4 gün önce çok güzel bi duyguymuş çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…