Can'ım benim de son regly tarihim 28 mayıs. 28 haziranda hamile olduğumu öğrendim. Bhgc değerim 499 du tekrar ölçtürmedi. 11 temmuza randevu verdi.slm kızlar 5 haftalık hamileyım şükür :) 28 mayısta son reglm oldum 28 hazıranda beta-hcg degerim 1247 ve 3 gün sonra 3589 çıktı sizlerin beta-hcg degeriniz nelerdir bende kese göründü ama çok küçük bayramdan sonra gidecem tekrardan... ve ben mide bulantısını cok az yasıyorum ve cok acıkıyorum sizde durumlar nasıl anneler :)))
valla benim 7 gün gecikti senden farkım yok.Kizlar...acil benim adetim 3 gun gecti goguslerim balon gibi sisti adet gelecek gibi hissim var ve o yetmemis gibi evde 3 gundur temizlik yapio tabu agir is degil cam silme ve mobilya itiriom aceba yorgunlukdanmi gelmedi yoksa gercekten gebemiyim
Peki bu havalardami kaynaklanio anlamadim ya yoksa is yorgunlugundanmi gelmedi yahu...sizin testte cikmadimivalla benim 7 gün gecikti senden farkım yok.
valla test alsam mı almasam mı öyle kararsız kaldım ki.Peki bu havalardami kaynaklanio anlamadim ya yoksa is yorgunlugundanmi gelmedi yahu...sizin testte cikmadimi
Hmm anladim...bide ben isleniom bayramdan once yapamadim bayrama kaldi...cam silme ve koltuklari itirme ...insallah bisey varsada rabbim korusun onu diyelim ..herhal ben bugun gidecem test alacam cok gerildim bugun...valla test alsam mı almasam mı öyle kararsız kaldım ki.
havalardan herkes ishal oldu tanıdığım da
regli geciken olmadı.
Erken gebelik testi al bitanesi. Ama ne yaparsan yap onun taşacak ekmeği varsa yaşıyor. İçini ferah tut.Evt benimki hic sasmaz 26 gunde bir olurum..ilk dogumumdan once 28 gunde bir olurdum ilk kez bole gecti benimde ...
Benimde öyle olmuştu hamileymişimkızlar benimde bugün adet olmam lazım. dün çok az açık kahve renginde lekem oldu. hamile olanlar benim gibi yaşadınızmı acaba? sizce umutlanâyımmı?
Aynen..zamaninda nenelerimiz annelerimizi nasil dogurmus karninda cocuk sirtinda odun...kendinleri kayaya tasa vurmus hep...Erken gebelik testi al bitanesi. Ama ne yaparsan yap onun taşacak ekmeği varsa yaşıyor. İçini ferah tut.
umutlandırdın beni valla. sence ne zaman test yapmaliyım peki?Benimde öyle olmuştu hamileymişim
İnş hamilesindr canım hayırlısı olsn herseyinAllah razı olsun canım :) bir kaç gün daha beklemek istiyorum test için. hüsrana ugramamak için. inşallah hamileyimdir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?