5 haftalık hamişlik :)

mseck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
89
20
38
35
Adana
slm kızlar 5 haftalık hamileyım şükür :) 28 mayısta son reglm oldum 28 hazıranda beta-hcg degerim 1247 ve 3 gün sonra 3589 çıktı sizlerin beta-hcg degeriniz nelerdir bende kese göründü ama çok küçük bayramdan sonra gidecem tekrardan... ve ben mide bulantısını cok az yasıyorum ve cok acıkıyorum sizde durumlar nasıl anneler :)))

Benim de sat 27 mayıs adetten 3 gün önce 47 çıkmıştı, 3 gün sonra 217 1 hafta sonra da 5136 çıktı keseyi biz de gördük küçük tabi 10 gün sonra tekrar gel dedi kalp atışlarını duymak için çok heyecanlıyım :) bulantı, baş dönmesi hiçbir şey yok henüz aşerme de yok yalnız kasıklarım ağrıyodu düne kadar bugün hiç ağrım yok endişeleniyorum biraz. Kasıklarım ağrıdığında geçse diyodum şimdi de niye ağrımıyo keşke ağrısa diyorum ilginç duygular yaşıyorum yani :))

aynen canım bende de hiç bi belirtim yok acaba bende mı var bişeler diyorum herkes bana ne aseriyosun diyo hiç bişe diyorum midem de hiç bulanmıyo aksıne çok yıyorum ben... kasık ağrım benım de fazla dinlendiğim zaman geciyor :) hadi hayırlısı canım bayramdan sonra dört gözle beklıyorum :)))

Kızlar halinize şükredin 17 mayıs bat , mide bulantısından uyuyamiyorum aşermiyorum aksine herşeyden tiksiniyorum

Can'ım benim de son regly tarihim 28 mayıs. 28 haziranda hamile olduğumu öğrendim. Bhgc değerim 499 du tekrar ölçtürmedi. 11 temmuza randevu verdi.

Kizlar...acil benim adetim 3 gun gecti goguslerim balon gibi sisti adet gelecek gibi hissim var ve o yetmemis gibi evde 3 gundur temizlik yapio tabu agir is degil cam silme ve mobilya itiriom aceba yorgunlukdanmi gelmedi yoksa gercekten gebemiyim

Kizlar...acil benim adetim 3 gun gecti goguslerim balon gibi sisti adet gelecek gibi hissim var ve o yetmemis gibi evde 3 gundur temizlik yapio tabu agir is degil cam silme ve mobilya itiriom aceba yorgunlukdanmi gelmedi yoksa gercekten gebemiyim
valla benim 7 gün gecikti senden farkım yok.

Peki bu havalardami kaynaklanio anlamadim ya yoksa is yorgunlugundanmi gelmedi yahu...sizin testte cikmadimi
valla test alsam mı almasam mı öyle kararsız kaldım ki.
havalardan herkes ishal oldu tanıdığım da
regli geciken olmadı.

Kızlar adetleriniz düzenli mi? Ben 2 gün geçtiğinde öğrendim Can'ım. Benim hiç şaşmaz.

kızlar benimde bugün adet olmam lazım. dün çok az açık kahve renginde lekem oldu. hamile olanlar benim gibi yaşadınızmı acaba? sizce umutlanâyımmı?

valla test alsam mı almasam mı öyle kararsız kaldım ki.
havalardan herkes ishal oldu tanıdığım da
regli geciken olmadı.
Hmm anladim...bide ben isleniom bayramdan once yapamadim bayrama kaldi...cam silme ve koltuklari itirme ...insallah bisey varsada rabbim korusun onu diyelim ..herhal ben bugun gidecem test alacam cok gerildim bugun...

Benim adet olmam gereken günden bi kaç gün önce olmuştu leke bide adet olmam gereken günde olmuştu o gün yaptım pozitif. Eğer varsa silik de olsa çıkar allah gönlüne gore versin :)

Allah razı olsun canım :) bir kaç gün daha beklemek istiyorum test için. hüsrana ugramamak için. inşallah hamileyimdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…