Merhaba kızlar bnmde son bat 26 mayıstı adetim iki gün geçince testte 245 çıktı doktor bayram sonrasına randevu verdi keseye o zmn bakıcakmış .5+5 hamileyim. Bnde fazla oturunca kasıklarım geriliyo böyle şiş gibi oluyo garip yani çok şükür bnmde ağrım yok. Hafif hafif bulantılar başladı ama kötü dırumda değilim bende sık acıkıyorum. Birde göbeğimde kahverengi çizgi çıktı ilk kasıkta kısaydı şimdi göbek deliğinden iniyo aşağı
Kizlar 10 dakika evvel kahvalti ettim ve simdise nerdese simdi yedimi kuscaktim yani bundan daha cok belirgin bisey olabilirmi ya ...ve adetim 4 gun gecti oglumda bole hic bi belirti yoktu
Yo kizlar bende ne bulanti ne baska bise benim de gobegim de cizgi cikti asagi dogru.. 11 temmuzu bekliyorum hersey icin.. bende lekelenme olmadi hic..
slm kızlar 5 haftalık hamileyım şükür :) 28 mayısta son reglm oldum 28 hazıranda beta-hcg degerim 1247 ve 3 gün sonra 3589 çıktı sizlerin beta-hcg degeriniz nelerdir bende kese göründü ama çok küçük bayramdan sonra gidecem tekrardan... ve ben mide bulantısını cok az yasıyorum ve cok acıkıyorum sizde durumlar nasıl anneler :)))
son adet 25 mayıs cnm beta adeti 3 gün geçince falan 1300 lerdeydi iki gün sonra iki katıbende arada oluyo bulantı bide ev çok sıcak cam açıyorum biraz etkilendim herhalde baş dönmesi sersemlik oluyo
Yo kizlar bende ne bulanti ne baska bise benim de gobegim de cizgi cikti asagi dogru.. 11 temmuzu bekliyorum hersey icin.. bende lekelenme olmadi hic..
slm kızlar 5 haftalık hamileyım şükür :) 28 mayısta son reglm oldum 28 hazıranda beta-hcg degerim 1247 ve 3 gün sonra 3589 çıktı sizlerin beta-hcg degeriniz nelerdir bende kese göründü ama çok küçük bayramdan sonra gidecem tekrardan... ve ben mide bulantısını cok az yasıyorum ve cok acıkıyorum sizde durumlar nasıl anneler :)))
ben de 3 temmuz son adet tarihim 3 Ağustos gebelik hcg sonucu 1570 çıktı :)) Öğrendikten ne kdr zmn sonra kalp atışlarını filan duydun? Ben şuan gitmedim de kontrole görünmeyebilir diye