AdoreSS Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2018 316 162 103 27 28 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi su00 #21 AdoreSS .!.: Merhaba canım. Bende 4. Haftamdayım. Ve fazla gaz birikiyor. Midem şişiyor. Bu erken dönemlerde normal bu. Ve bence ultrasondan gormek için 2 hafta daha bekle. Çünkü aynısını bende yaşadım. Gorulmeyince insan stres yapıyor Genişletmek için tıkla... Pardon canım ya yeni konu degilmis
AdoreSS .!.: Merhaba canım. Bende 4. Haftamdayım. Ve fazla gaz birikiyor. Midem şişiyor. Bu erken dönemlerde normal bu. Ve bence ultrasondan gormek için 2 hafta daha bekle. Çünkü aynısını bende yaşadım. Gorulmeyince insan stres yapıyor Genişletmek için tıkla... Pardon canım ya yeni konu degilmis
su00 Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2013 3.495 1.803 333 Ankara 28 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi su00 #22 Mickeylover .!.: Ay çok özür dilerim sonunu okumadan yazdım çok sevindim sorun olmamasına Genişletmek için tıkla... Onemli degill
Mickeylover .!.: Ay çok özür dilerim sonunu okumadan yazdım çok sevindim sorun olmamasına Genişletmek için tıkla... Onemli degill
su00 Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2013 3.495 1.803 333 Ankara 28 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi su00 #23 AdoreSS .!.: Pardon canım ya yeni konu degilmis Genişletmek için tıkla... Onemli degil canim Mune Konuyu kapatir misin? Problem ortadan kalkti da
AdoreSS .!.: Pardon canım ya yeni konu degilmis Genişletmek için tıkla... Onemli degil canim Mune Konuyu kapatir misin? Problem ortadan kalkti da