5. haftayı yeni bitirenler:))

en son ne zaman gittin ultrasona.ben 21 haziranda gittim kese zar zor göründü vajinal ultrasonla.kalp atışının daha lafını bile etmedi dr.haftaya gitcem bakalım hayırlısı inş.

Gamsem bu arada progeston kullanıyorum demişsin.ne için kullanıyosun onu bilgilendirirmisin beni.bana da doktor elevit diye vitamin verdi.onun içinde folik asitte var ayrıyeten içmene gerek yok dedi.

canım bizde sorun vardı..1 kez başarısız aşılama...tam 2.deniyoduk ki kendilinden geldi yavrum..
o yüzzden dr.saglama alıyo biraz..zor elde ettigimiz için..progesteron düşük önleyici..

rahmi kalınlaştıryo sanırım ve bebegin daha saglam tutulmasını saglıyomuş..ilk 3 ay kullanıcaz..
son kutuyu bgn aldım..hap olarak kullanıyodum..aşırı baş dönmesi yaptı..şimdi fitil şeklinde alıyorum canım..dr.una bi sor istersen:)))

hamile kalan arkadaşlar, size bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim, benim adetime 3-4 gün var . bu ay sol tarafımdan yumurtladım ve dün ilişki esnasında sol kasığımda çok sancı oldu, böle yaşayan var mı aranızda, cevaplarsanız sevinirim

bende en son 20 haziranda gitmiştim..sanırım bu hafta içi tekrar giderim
folik asit veya vitamin hapı verdi mi sana..bana birşey demedi..o nedenle kullanmıyorum şuan..ama baya önemliymiş kullanmak ta istiyorum..gitiğimde sorcm mutlaka umarım geç kalmış sayılmam..

kızlar bende 5+1 hamileyim bendede baya şişlik var göğüslerimde çok şişti p.tesi doktora gideceğim vajinal baktırmayı düşünmüyorum riskliymiş o. :CüvCüv:

bende en son 20 haziranda gitmiştim..sanırım bu hafta içi tekrar giderim
folik asit veya vitamin hapı verdi mi sana..bana birşey demedi..o nedenle kullanmıyorum şuan..ama baya önemliymiş kullanmak ta istiyorum..gitiğimde sorcm mutlaka umarım geç kalmış sayılmam..

sayılmazsın canım..dr danış hemen başla bence .ggerçi yediklerine dikkat ediyorsan onlardan da alıyosundur.bana doktor elevit diye bi ilaç vverdi içinde hepsi var.

:uhm: en son adet gunumun baslangici 20 mayis ...14 haziranda dr gittim gebelik testi negatifti .19 haziranda yine gittim pozitif cikti . kac haftalik hamileyim.

Sevgili mine benim son regl tarihim 23 Mayıs,23 Hazirandada hamile olduğumu öğrendim.
5 haftalık hamileyim ,seninkide aynı olmalı .Bu Cumartesi ikinci dr kontrolüm var sana tam haftasını yazarım.

Back
X