Erkek İnfertilitesi 5 milyondan 80 milyona yolculuğumuz :)))))))

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

prettygirl2588

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
56
2
16
Edirne
Arkadaşlar sitede pek eski değilim ama takip ettiğim kadarıyla erkek faktörüyle alakalı olarak yakınan arkadaşlarımız bir hayli var. Bizde bununla baya bi mücadele ettik ve elhamdulillah Rabbim yüzümüzü güldürdü ve şu an HAMİLEYİM :))))))))).

Yaptığımız tedavi öncelikle dua idi. Hem manevi hem de fiili dua.

Manevi reçetemiz:

34173744.png
44753315.png
54935460.png
11367652.png
58077199.png
ocukisteyenlerinokuyaca.png
62916727.png

Yapabilen bu 5 terkipin hepsini yapsın. Yapamıyacak olanlar bunlardan herhangi biriyle amel etsin inşaallah.

Kaynak: Arifan Dergisi, 01/2012

Ayrıca:

Çocuk sahibi olmak için okunacak bir dua var mıdır?

Cevap

Bismillahirrahmanirrahim

Bu niyetle 7'şer kez Fatiha, Ayete’l Kürsi, Kureyş, İhlas ,Felak ve Nas sureleri ile 450 kere “la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim” tesbihi okunması tavsiye edilir.

Buna her gün devam edebilirsiniz.

Selam Ve Dua ile

Mehmet TALU Hocaefendi

Fiili Reçetemiz:

1.
Proxeed plus 2x1 (günde 2 kere 1'er poşet, aç karnına eğer mümkünse taze sıkılmış portakal suyu ile)
2. Keçi boynuzu kürü (ilk ay sabah akşam, daha sonraki aylarda ise günde 1 kere akşamları)
3. Çok güvendiğimiz ve tecrubeli bir aktarcıdan özel hazırlanmış macun (sadece 1 ay kullandık)

Arkadaşlar bu tedavilerle hareketliliğimiz %17'den %65'e çıktı.
Morfoloji %1'den %4'e çıktı.
Sperm sayımız 5 milyondan 80 milyona çıktı.
Likefaksiyon süresi 60 dk'dan 20 dk'ya indi.

Uygulayacak arkadaşlara şimdiden Rabbimden şifalar diliyorum.

Selam ve dua ile.

Son düzenleme:
Allah razı olsun kardeşim bizde 41 gün boyunca meryem suresini okuyup 41 adet hurmaya üfledik ve eşim ve ben günde 1 tane o hurmalardan yiyoruz balalım Mevlam ne gösterecek.

Fiili Reçetemiz:

1.
Proxeed plus 2x1 (günde 2 kere 1'er poşet, aç karnına eğer mümkünse taze sıkılmış portakal suyu ile)
2. Keçi boynuzu kürü (ilk ay sabah akşam, daha sonraki aylarda ise günde 1 kere akşamları)
3. Çok güvendiğimiz ve tecrubeli bir aktarcıdan özel hazırlanmış macun (sadece 1 ay kullandık)

canım allah kucagına almayı nasıp etsin .sperm degerlerini ayrıntılı yazarmısın yanı sperm tahlılının hepsını :3: refarans deger lerıyle.ve tahlılden nekadar sonra hamiş kaldın lutfen allah rızası için .bende 13 senedir bebek ozlemı çekıyorum.senın degerlerle benımkını karşılastıracam.

Allah razı olsun arkadaşım paylaşımın ıcın,çok guzel...
ınşallah hayırla ve saglıkla kavusursun bebegıne

ALLAH razı olsun arkadaşım paylaştıgın dualar için cok sagol

ben sana bişi sorcam prosed ile keciboynuzu kürünü aynı zamanda mı yaptınız

bu proxed fiyatı ne kadar acaba?
bizim değerler ise şöyle,
--------------------------------------
abtinans süresi 4 gün

MAKROSKOBİ
miktarı 4.5 CC
viskozitesi normal
likefikasyonu 30 dak.

Sperm Sayısı
1 ccde spermatozoid 7 000 000
total spermatozoid 31 500 000

30 dakika 2 saat sonra
a normal ileri hızlı 20% 15%
b yavaş ileri hızlı 15% 10% vitalite
c yerinde hareketli 10% 10% canlı 35
d hareketsiz 55% 65% ölü 65

total hareketli 45%
total hareketsiz 55%

REFERANS DEĞERLER
a+b >50% veya a > 25%
> 30% normal şekilli spermazoid

normal morfoloji 60
anormal morfoloji 40

baş anomalileri 25 boyun anomalileri10 kuyruk anomali 5
aglütinasyon negatif

mikroskobi 3-4 lökosit ve 4-5 immatür hücre gözlendi.

bu proxed fiyatı ne kadar acaba?
bizim değerler ise şöyle,
--------------------------------------
abtinans süresi 4 gün

MAKROSKOBİ
miktarı 4.5 CC
viskozitesi normal
likefikasyonu 30 dak.

Sperm Sayısı
1 ccde spermatozoid 7 000 000
total spermatozoid 31 500 000

30 dakika 2 saat sonra
a normal ileri hızlı 20% 15%
b yavaş ileri hızlı 15% 10% vitalite
c yerinde hareketli 10% 10% canlı 35
d hareketsiz 55% 65% ölü 65

total hareketli 45%
total hareketsiz 55%

REFERANS DEĞERLER
a+b >50% veya a > 25%
> 30% normal şekilli spermazoid

normal morfoloji 60
anormal morfoloji 40

baş anomalileri 25 boyun anomalileri10 kuyruk anomali 5
aglütinasyon negatif

mikroskobi 3-4 lökosit ve 4-5 immatür hücre gözlendi.
canım bizde prooxeed plus kullanıyoruz...doktor üç ay kullanıp gelin dedi...devlet karşılamıyor bu iacı...1 tanesini 130 milyona aldık toplam 6 kutu içti eşim.doktora gidip yeniden test yaptıracaz bakalım spermlerde ne kadar artış oldu diye...burya yazarım sonuçları...

ne demek canım..değerlerinize baktım nerdeyse bizim değerlere yakın yani doktor size herangi bi ilaç tavsiye etmedi mi ..sanki değerleriniz düzelebilir gibi...prooxeed plusı kullanıp sonuç alan çok kişi var...

tekrar mrb. ilginiz için ve güzel bilgilendirme için teşekkürler.

üroloji uzmanı bugün son teste de baktı. hormonlar gayet normal dedi.

iki tane ilaç yazdı.

1- proxeed plus
2- evicap fort (e vitamini)

3 ay kullanımdan sonra tekrar sperm testi yapalım dedi, hayırlısı olsun.

ben yazmayı unuttum, bide bizim hamileliğin 7. haftasında bir düşüğümüz var. bu hamilelik tamamen doğal yollardan oldu , hiçbir ilaç kullanımı yok yani.

Son düzenleme:
tekrar mrb. ilginiz için ve güzel bilgilendirme için teşekkürler.

üroloji uzmanı bugün son teste de baktı. hormonlar gayet normal dedi.

iki tane ilaç yazdı.

1- proxeed plus
2- evicap fort (e vitamini)

3 ay kullanımdan sonra tekrar sperm testi yapalım dedi, hayırlısı olsun.

ben yazmayı unuttum, bide bizim hamileliğin 7. haftasında bir düşüğümüz var. bu hamilelik tamamen doğal yollardan oldu , hiçbir ilaç kullanımı yok yani.

demek normal yolla hamile kalabiliyormuşsun bu değerlerle canım o yüzden inşallah bu ilaçlar size şifa olur...bizde kullanıyoruz bu ilaçları bakalım artık sonuç inş iyi çıkar...bu arada eşimin değerleri düşük çıkınca benim bi tek tüplerime bakılmamıştı demek bu nedenden dolayı hamile kalamıyordum diyordum..daha sonra doktor olsun biz yine de tüplerine bakalım falan dedi bakıldı ve tıkalı çıktı açıldı tüplerim...belkide bu nedenden dolayı olmuyordu bekleyecez artık...inş benden kaynaklanıyordur yani tıkanıklıktan dolayı...

Fiili Reçetemiz:

1.

canım allah kucagına almayı nasıp etsin .sperm degerlerini ayrıntılı yazarmısın yanı sperm tahlılının hepsını :3: refarans deger lerıyle.ve tahlılden nekadar sonra hamiş kaldın lutfen allah rızası için .bende 13 senedir bebek ozlemı çekıyorum.senın degerlerle benımkını karşılastıracam.

Canım kağıda şimdi baktım da referans aralıkları yazmıyor, sadece değerleri var. Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inşaallah.

ALLAH razı olsun arkadaşım paylaştıgın dualar için cok sagol

ben sana bişi sorcam prosed ile keciboynuzu kürünü aynı zamanda mı yaptınız

Evet yazdığım tedavilerin hepsini eş zamanlı, aynı anda yaptık.

Arkadaşlar Rabbim şifayı hangisini vesile kılarak verdi bunu bilemeyiz tabiki ama 3. şıkta yer alan özel macunu şiddetle tavsiye ederim. Bizede bir yakınımız tavsiye etti. O da kullandıktan yaklaşık 1 ay sonra hamile kaldı bende. Macunu yapan kişi çok tecrubeli ve ihlaslı biri. Size özellikle soruyor ne rahatsızlığınızın olduğunu kadın ve erkeklere ayrı ayrı macunlar yapıyor. Nacizane tavsiyem mutlaka onuda denemenizdir. İsteyene Aktarcının tel nosunu özelden yazabilirim.

Selam ve dua ile.

arkadaşım o macun yapan kişinin adres yada telefon bilgisini paylaşman mümkün mü özel mesaj atamıyorum da?

bende aynı durumdayım

Selamun aleykum canım. Rize'de bir aktarcı. Tel no: 0 462 229 20 85 ve 0 462 322 41 38. Canım Edirne'den iki aile size özel macun yaptırmış bizde yaptırmak istiyoruz derseniz yardımcı olacaktır inşaallah.

Bayan ve erkek ne probleminiz varsa (örn: hareketlilik az, morfoloji düşük, kistim var vs vs) hepsini mutlaka söyleyin ona göre içine bitkileri katıyor dozunu ayarlıyor.

Bana da bizim komşumuz tavsiye etti, kendisi ilacı kullandıktan sonra 1 ay içinde hamile kalmış, aynen bende de öyle oldu :)

Rabbim tez zamanda sizin de yüzünüzü güldürsün inşaallah.

Selam ve dua ile.

Son düzenleme:
Selamun aleykum canım. Rize'de bir aktarcı. Tel no: 0 462 229 20 85 ve 0 462 322 41 38. Canım Edirne'den iki aile size özel macun yaptırmış bizde yaptırmak istiyoruz derseniz yardımcı olacaktır inşaallah.

Bayan ve erkek ne probleminiz varsa (örn: hareketlilik az, morfoloji düşük, kistim var vs vs) hepsini mutlaka söyleyin ona göre içine bitkileri katıyor dozunu ayarlıyor.

Bana da bizim komşumuz tavsiye etti, kendisi ilacı kullandıktan sonra 1 ay içinde hamile kalmış, aynen bende de öyle oldu :)

Rabbim tez zamanda sizin de yüzünüzü güldürsün inşaallah.

Selam ve dua ile.

çok teşekkürler inşallah işe yarar:(

demek normal yolla hamile kalabiliyormuşsun bu değerlerle canım o yüzden inşallah bu ilaçlar size şifa olur...bizde kullanıyoruz bu ilaçları bakalım artık sonuç inş iyi çıkar...bu arada eşimin değerleri düşük çıkınca benim bi tek tüplerime bakılmamıştı demek bu nedenden dolayı hamile kalamıyordum diyordum..daha sonra doktor olsun biz yine de tüplerine bakalım falan dedi bakıldı ve tıkalı çıktı açıldı tüplerim...belkide bu nedenden dolayı olmuyordu bekleyecez artık...inş benden kaynaklanıyordur yani tıkanıklıktan dolayı...

jonguilcüm siz daha sperm testi yaptırmadınızm?ı bu ay mı olcak test canım çok merak ettim valla biz 2 kutu içtik sonra bıraktık fiyatından dolayı şimdi keçi boynuzu içiyo eşim bide sabah zeytin yağına batırdığım incirlerden yiyo

Back
X