Arkadaşlar selam. Defalarca kırılmış bir burnum vardı. Buna rağmen şeklinde göze çarpan bir bozukluk yoktu. Kemer yoktu ama burnum şişti diyebiliriz. Ameliyat olmaya karar verdim ve 16-17 yaşında ilk ameliyatımı oldum. sonuç rezaletti. Burnumun içine edilmişti diyebiliriz, tamamen doktor hatası, daha da doğrusu acemiliği sebebiyle.
Aynı doktora 2. ve 3. kez ameliyat oldum. Kemiklerde, kıkırdaklarda bir sorun yoktu fakat burnumda şişlik kaldı. Yani problem dokularda idi. Dokularım zarar görmüştü ve şişlikler inmiyordu. 4. ameliyatımı farklı bir doktora oldum ve üstünden 2 yıl geçti. Hala daha iyi sonuçlar alabileceğimi düşünüyorum. Ve kafama takılan ufak tefek sorunları düzeltmek için küçük bir operasyon daha geçirmeyi planlamıyor değilim:) Fakat dört ameliyat geçirmiş olduğum, dokularımın zorlanmış olduğu, iyileşme sürecinin zorluğunu düşünecek olursak çok profesyonel, başarılı, kendine güvenen, hassas ve zor çalışmalar yapabilen bir cerraha ihtiyacım olduğu açık.
Her cerrahın bu ameliyata yanaşmadığını da söylememe gerek yok sanırım.
Amerika'da, Los Angeles'dan bir kaç uzmanla görüştüm. Bu hususta zirve yapmış kişiler lazım artık bana:) Önerebileceğiniz doktorlar varsa, yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler şimdiden.
Son düzenleme: