5 senedir atanamayan ben:/

illa devlet diye diretmene gerek yok çalış tabiki ama özeldede iş var yapacak birşey yok

Dun haberlerde 11 senedir atanamayan piril piril bi ogretmen gordum.
Adam atanamadigi icin kagit topluyordu sokaklarda.
´su an is bulsam bile 11 seneden sonra bilgilerim taze degil, cok zorlanirim´ diyor adam.
Emegine yazik adamin, cok uzuldum.

Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin.
Insallah yakin zamanda atanirsin arkdasim.

Bu kadar atanamayan varken insanlar hala egitim fakultelerine giriyor sasip kaliyorum.
Bence egitim fakülteleri bir sure ogrenci almamali, ilk once atanamayanlar atansa cok daha mantikli olur, belli bir sinir getirilsin bence..
Katılıyorum ve buna İİBF'yi de dahil etmek lazım. İİBF bölümlerinin de artık tercih edilmemesi gerekiyor ya da kapatılsın mesela, sadece belli başlı üniversitelerde olsun, İİBF bölümlerine girmek isteyenler de girebiliyorlarsa o okullara girsinler. Ben de bir İİBF'li (İktisat) olarak böyle olması gerektiğini düşünüyorum. Ben devlete atanma işleriyle uğraşmayacağım, direkt özel sektör yani, başka çarem yok. Eğitimin yanı sıra Fen-Edebiyat fakültesi bölümlerine de bu yapılmalı. İİBF'lilerin alınması gereken alanlara Fen-Edebiyatçıları falan alıyorlar zerre alakaları olmamasına rağmen. Eğitim fakültesinde okuyanların öğretmen olması gerekirken Fen-Edebiyat okuyanlar da formasyon alıp öğretmenlik yapabiliyor mesela. Bu hak yemek değildir de nedir? Eğitim şart, eğitim lazım ama kalitesiz eğitimi de kim ne yapsın? Her şehirde üniversite olması iyi, hoş ama şu üniversitelere girmek biraz daha zor olsun. Bu bahsedilen fakülteler ya dondurulacak ya da insanlar tarafından tercih edilmeyecek ama nerde...

Allah gönlüne göre Ohhh dedirtecek bir atama nasip etsin inşallah arkadaşım..

Tarih mi branşınız?

Bende 2013 de mezun oldum tek dersim kalmıştı 3 yıl oldu hep kusuratlarla kaçırdım şubat aralarında oluyo kismetse.herşey nasip Allah diğeriyse hiç bişey engel olamaZ.bu sene hiç calisamadim babamı kaybettim sınav haftasında abim ameliyat oldu üstelik sınava son dklarda yetiştim.anladım ki gerçekten nasipten öte köy yokmuş..biliyorum insan çok uzuluyo ama biraz da tevekkul etmek lazım

Bu kadar atanamayan varken insanlar hala egitim fakultelerine giriyor sasip kaliyorum.
Bence egitim fakülteleri bir sure ogrenci almamali, ilk once atanamayanlar atansa cok daha mantikli olur, belli bir sinir getirilsin bence..

malesef eğitim fakültesine öğrenci alınmasa da fark etmez
formasyon eğitimi zaten eğitim fakültesinden çok öğrenci mezun ediyor. 1 senede 1500 fef öğrencisi mezun olacak mesela sadece 1 üniversitden. çoğu üniversite 3000-4000 öğrenci aldı. hepsi öğretmen olarak atanmak isteyecek doğal olarak. bu insanların hali ne olacak bilmiyorum. devlet öğretmen yetiştirme politkasını bi an önce değiştirmeli

Insallah emeklerinin karsiligini alirsin ve atanirsin. Atanmayi bekleyen bizim kendi universitelerimizden mezun ogretmenlerimiz varken Suriyeli ogretmenlerin de devlet okullarinda istihdam edilecek olmasi haberleri cok cok trajik.

Insallah emeklerinin karsiligini alirsin ve atanirsin. Atanmayi bekleyen bizim kendi universitelerimizden mezun ogretmenlerimiz varken Suriyeli ogretmenlerin de devlet okullarinda istihdam edilecek olmasi haberleri cok cok trajik.

Bu gerçek mi yaa

ne öğretmenisiniz?

Canimmmmm insallah bir an önce atanirsin. Aynı stresi ben de cektim. Anlıyorum seni. Umarım tez zamanda hayallerine kavusursun

İkinci senem hala bekliyorum,sırf atanamiyorum diyede yeniden üni okumaya karar verdim. Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Acaba nu okullarda kendi branşı dışında eğitim verene ücreti öğretmenler atanamayan öğretmenler den dahamı faydalı çocuklara. Birde bugün haberlerden okudumda imamhatiplerde suriyeli öğretmenler calismaya başlayacaktır mış. Tümünü atanamayan öğretmenlere slm olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…