İstanbulDeğil mi ?
8 bin ne kadar çok ya bu arada
Hangi şehir?
grafik fotoğraf :) şu an 2-3 kişilik alım oluyor...branşınız neydi?
inşallah atanırsın hoş atanınca da öğretmen olarak kalmak istemiyor çoğunluk...Buraya yazan ataniyor hissi aldımhadi bana da uğurlu gelsin o zaman atanayim
Merhaba, enistem ogretmenlık ıcın tam 10yıl bekledı sonunda atandı bazen bazı seyler gec oluyor ama bı sekılde oluyor Allah yardımcınız olsun :))merhaba kizlar tami tamina 5 senedir atanamiyorum... her sene hayirlisi diyorum ama cok da uzuluyorum.. mesela gecen yil 0.26 ile atamayi kacirdim... simdi subat alimlarinda atanabilme ihtimalim yine varla yok arasi.. yine sinirda kalabilirim veya atanabilirim... Allah icin bi ayetelkursi okuyun da su kpss stresinden kurtulayim arkadaslar ...
ilk sene temel yapsan sonraki sene olur bence:)2007 mezunuyum ben istesem olur mu acaba
16 yıl olacak neredeyse .
Özel sektör yordu biraz
valla sırada atölye açma isteğim var çocuklara yönelik sanat, aktivite atölyesi... umarım o da olur ... mini mini elleri resimle, seramikle, ne bileyim hamurla falan buluşturmak... cocuklar 1-2 saat oynarken anneler atölyenin kafesinde kahvelerini çaylarını falan yudumlasınlar gibi gibi... bulunduğum semtte böyle bir yer yok... ayy umarım 2023 de olur araban... ben atanır atanmaz arabamı almıştım :)sıradaki istek ne,araya bana bi arabayı da sıkıştırabilirsin her dileğin gerçekleşiyor madem
Ah kuzum keşke öğretmen olsaydım ama değiliminşallah atanırsın hoş atanınca da öğretmen olarak kalmak istemiyor çoğunluk...
Allahım gönlüne göre versin inşallahAh kuzum keşke öğretmen olsaydım ama değilim
Amiiinnn cümlemizin inşallahAllahım gönlüne göre versin inşallah
Belki de ama yaş olmuş 37..ilk sene temel yapsan sonraki sene olur bence:)
Valla olmazları olduran Rabbım var. Ben yüksek puanlar aldım atanamadım da sonra Allahin isi iste , 70 puanla atandım. Gerçekten nasip bu islermerhaba kizlar tami tamina 5 senedir atanamiyorum... her sene hayirlisi diyorum ama cok da uzuluyorum.. mesela gecen yil 0.26 ile atamayi kacirdim... simdi subat alimlarinda atanabilme ihtimalim yine varla yok arasi.. yine sinirda kalabilirim veya atanabilirim... Allah icin bi ayetelkursi okuyun da su kpss stresinden kurtulayim arkadaslar ...
Maalesef özel de öğretmenleri resmen kullanıyorlar. Yazık gerçekten emeklerimize. Bende Edebiyat öğretmeniyim ve özelde çalışmaya dayanamadım bıraktım.evet madem dilek kapisi ben de yazayim☺soylemege dilim varmiyor ama yillardir atama bekliyorum umutla..okadar zor bir süreç ki en yakininiz bile anlamiyor artikbranş öğretmeniyim atamamiz cok zor oluyor..özelde imkanlar berbat..hala ufak da olsa bir umudum var umarim bir gun olur
Okudum.İnşallah bir an önce bu sıkıntıdan kurtulursunuzmerhaba kizlar tami tamina 5 senedir atanamiyorum... her sene hayirlisi diyorum ama cok da uzuluyorum.. mesela gecen yil 0.26 ile atamayi kacirdim... simdi subat alimlarinda atanabilme ihtimalim yine varla yok arasi.. yine sinirda kalabilirim veya atanabilirim... Allah icin bi ayetelkursi okuyun da su kpss stresinden kurtulayim arkadaslar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?