5 senedir atanamayan ben:/

6 yıl sonunda atandım bende.Yalnız konu sahibi bana okuyun diyor ya bir arkadaşım geldi aklıma.Bebeği olmuyor yıllardır tedavi görüyor.4444 tefriciye oku dedim tanıdığım 3 kişi okuyup sonuç aldı çünkü.Bana diyor ki sen okusana.Ona dedim ki adamın biri namaz kılan birine bana da dua et demiş.Namaz kılan seni sorarlarsa nerde diyeyim demişkendi okuyup benden de istese anlarım da topu tamamen bana atıyor.

Merhaba, enistem ogretmenlık ıcın tam 10yıl bekledı sonunda atandı bazen bazı seyler gec oluyor ama bı sekılde oluyor Allah yardımcınız olsun :))

sıradaki istek ne,araya bana bi arabayı da sıkıştırabilirsin her dileğin gerçekleşiyor madem
valla sırada atölye açma isteğim var çocuklara yönelik sanat, aktivite atölyesi... umarım o da olur ... mini mini elleri resimle, seramikle, ne bileyim hamurla falan buluşturmak... cocuklar 1-2 saat oynarken anneler atölyenin kafesinde kahvelerini çaylarını falan yudumlasınlar gibi gibi... bulunduğum semtte böyle bir yer yok... ayy umarım 2023 de olur araban... ben atanır atanmaz arabamı almıştım :)

İnşallah banada nasip olur isteyen herkese belki birgun bizde buraya atandığımizi yazarız benimde zor bide yuksek puan istiyor

Valla olmazları olduran Rabbım var. Ben yüksek puanlar aldım atanamadım da sonra Allahin isi iste , 70 puanla atandım. Gerçekten nasip bu isler

evet madem dilek kapisi ben de yazayim☺soylemege dilim varmiyor ama yillardir atama bekliyorum umutla..okadar zor bir süreç ki en yakininiz bile anlamiyor artikbranş öğretmeniyim atamamiz cok zor oluyor..özelde imkanlar berbat..hala ufak da olsa bir umudum var umarim bir gun olur

Bende 2018 mezunuyum. Neredeyse atanmak için hiç umudum kalmamıştı ama burda uzun yıllar sonra atanan hanımları görünce içime bir umut doğdu. Bölümün puanı yüksek ve mezunu çok olması dışında bir sorun yok tabii.

Maalesef özel de öğretmenleri resmen kullanıyorlar. Yazık gerçekten emeklerimize. Bende Edebiyat öğretmeniyim ve özelde çalışmaya dayanamadım bıraktım.

Okudum.İnşallah bir an önce bu sıkıntıdan kurtulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…