5 senelik hasretim sona erdi ravzam geldi :)

amin canım, hayırlı uğurlu olsun. Allahım torunlarını görmeyi nasip etsin :)

aminnnn canım.Gözünaydın Rabbim sağlıklı hayırlı ömürler versin size inşallah.Allah analı babalı büyütsün inşallah

bebegini saglıcakla büyüt tatlım ..
darısı bizlere insallahhhh

Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah.

allah sana bagışlasın kızını anneli babalı büyüsün inş

allah anneli babalı büyütsün allah size bagışlasın kızınızı ne güzel mutluluk eşi benzeri bulunmayan

amin tatlım şuna inanıyorumki rabbim vereceği zmanı çok iyi bilir siz dert tasa etmeyin o geleceği zamnı biliyo hayırlı evlatlar versin rabbimm..

aminn cnm insallah bebeklerimiz gec kalmaz

Öncelikle gözün aydın canımmm Rabbim nazarlardan korusun inşallah seni ve bebeğini Herhangi bi rahatsızlığın falan var mıydı ?

Öncelikle gözün aydın canımmm Rabbim nazarlardan korusun inşallah seni ve bebeğini Herhangi bi rahatsızlığın falan var mıydı ?

sağol canım amin tüm bebeişlerimizi korusun rabbim.evet vardı yumurtalıklarım zayıf çalışıyodu kist vardı felan ama tabi bu benim 2. evliliğim.evlendikten 7 ay sonra hamile kaldım şuna inanıyorum ki kafana takmadığın zaman ve mutlu oldun zaman üstesinden gelemiğeceğin şey yok..

Benim de yumurtalarım yavaş gelişiyor yaptığın kür falan var mıydı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…