5 sezeryan olan varmı

ANnem5 sezaryen Doğum yaptı, kardeşim şuan 6 yaşında biz de çok korktum ama içini rahat tut sorun olmuyor, doktorda çok önemli tabii. Yaşın çok küçükmüş ama helal olsun bu yaşta beş çocuk yaşları yakındır muhtemelen

Evet 6 4 3 1 bck yaşlarındalar İnş Bi sorun olmaz Balıkesir de oturuyorum 4 kzımı sevgi de yaptım ama 34 haftalık almıştı o yuzden üniversite hastanesine gitmeyi düşünüyorum daha iyi olur diye

Evet 6 4 3 1 bck yaşlarındalar İnş Bi sorun olmaz Balıkesir de oturuyorum 4 kzımı sevgi de yaptım ama 34 haftalık almıştı o yuzden üniversite hastanesine gitmeyi düşünüyorum daha iyi olur diye
Hayırlısı olsun inşallah kolay olur annemin çok ağrısı olmuştu. Bu da mı kız ?

kaç yaşında evlendin cnm senn yaaalütfen artik korunun sağlık ocahmgi ücretsiz yapıyor böyle şeyleri kendine yazik

Kaç sene arayla sezaryen yaptınız

Saglık ocağına gttim aylık igne yaramadı sprel de yaramadı bu dgumda baglatıcam

Kac yasinda evlendiniz. Gercekten sasirdim. Brn ilk cocugumu aldim kucagima sezaryenle. 30 yasimdayim. Yanlislikla hamile kalirsam diye inanilmaz korkuyorum korunacagim ama ya kza olursa diye.
Cesaretinizden dolayi tebrik ediyorum sizi.

Kac yasinda evlendiniz. Gercekten sasirdim. Brn ilk cocugumu aldim kucagima sezaryenle. 30 yasimdayim. Yanlislikla hamile kalirsam diye inanilmaz korkuyorum korunacagim ama ya kza olursa diye.
Cesaretinizden dolayi tebrik ediyorum sizi.

17 yaşında evldm benm sadece babm vr annemi kardeşimi trafik kazasında kaybettim bbm dan başka kimse yok oyuzden ccklarımın da yanlız kalmasını istemedim ama 5 i hiç düşünmedik ama rabbim in emaneti oda İnş sag saglim olur da alırım kucagıma

Erkek olsun diye olmadı zaten hayrlı evlat versin rabbim saglıklı olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…