ANnem5 sezaryen Doğum yaptı, kardeşim şuan 6 yaşında biz de çok korktum ama içini rahat tut sorun olmuyor, doktorda çok önemli tabii. Yaşın çok küçükmüş ama helal olsun bu yaşta beş çocuk yaşları yakındır muhtemelenMerhaba arkadaşlar ben 4 kez sezeryan dogum yaptım 4 ccgum da aldırmam gerektiğini söyledi doktor ama kıyamadım suan gene hamileyim 1 aylık 5 sezeryan olan varmı suan tek sorun kan deger im düşük yardımcı olabilir misiniz. Ne yapmalıyım 25 yaşındayım
ANnem5 sezaryen Doğum yaptı, kardeşim şuan 6 yaşında biz de çok korktum ama içini rahat tut sorun olmuyor, doktorda çok önemli tabii. Yaşın çok küçükmüş ama helal olsun bu yaşta beş çocuk yaşları yakındır muhtemelen
Hayırlısı olsun inşallah kolay olur annemin çok ağrısı olmuştu. Bu da mı kız ?Evet 6 4 3 1 bck yaşlarındalar İnş Bi sorun olmaz Balıkesir de oturuyorum 4 kzımı sevgi de yaptım ama 34 haftalık almıştı o yuzden üniversite hastanesine gitmeyi düşünüyorum daha iyi olur diye
kaç yaşında evlendin cnm senn yaaaMerhaba arkadaşlar ben 4 kez sezeryan dogum yaptım 4 ccgum da aldırmam gerektiğini söyledi doktor ama kıyamadım suan gene hamileyim 1 aylık 5 sezeryan olan varmı suan tek sorun kan deger im düşük yardımcı olabilir misiniz. Ne yapmalıyım 25 yaşındayım
Hayırlısı olsun inşallah kolay olur annemin çok ağrısı olmuştu. Bu da mı kız ?
Kaç sene arayla sezaryen yaptınız25 yaşında 5 çocuk maşallah çok hızlısınız.Cok da istekli...Hiç yorulmuyor musunuz ya da ne bilim 1 değil iki değil 5 çocukla nasıl uğraşabilir insan.Nese cinsel hayatınız size kalmış tabi ama kendinizi fazla yıpratmayın size de yazık.
Kaç sene arayla sezaryen yaptınız
Kaç sene arayla sezaryen yaptınız
Kac yasinda evlendiniz. Gercekten sasirdim. Brn ilk cocugumu aldim kucagima sezaryenle. 30 yasimdayim. Yanlislikla hamile kalirsam diye inanilmaz korkuyorum korunacagim ama ya kza olursa diye.
Cesaretinizden dolayi tebrik ediyorum sizi.
İnşallah bu sefer erkek olur da artık durursunuz. Canınıza yazık.Ögrwnmedim daha cinsiyetini saglık olsunda kzı erkek fark etmez rabbim hayrlı evlat versin inş hepimize
İnşallah bu sefer erkek olur da artık durursunuz. Canınıza yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?