- 7 Temmuz 2019
- 2.577
- 4.843
- 63
vay anam vay benim 4 cocugum 30 yasindayim millet sen nasil ba ediyorsun yorulmuyor musun diye sna sapka cikarip onunde egiliyorum 5 sezeryan olunuyor ama iyi arastr riskli tarafi varda diyememMerhaba arkadaşlar ben 4 kez sezeryan dogum yaptım 4 ccgum da aldırmam gerektiğini söyledi doktor ama kıyamadım suan gene hamileyim 1 aylık 5 sezeryan olan varmı suan tek sorun kan deger im düşük yardımcı olabilir misiniz. Ne yapmalıyım 25 yaşındayım
vay anam vay benim 4 cocugum 30 yasindayim millet sen nasil ba ediyorsun yorulmuyor musun diye sna sapka cikarip onunde egiliyorum 5 sezeryan olunuyor ama iyi arastr riskli tarafi varda diyemem
Sezaryenle doğum yaptıktan ne kadar süre tekrar gebe kaldın? Gebeliklerde hiç dikiş yerlerinden sorun yaşamadın mı?
anam bende spiral taktiracm ve bende cok kolay hamile kaliyorum korktum vallah benimkiler hep pes pese olduSaglık ocağına gttim aylık igne yaramadı sprel de yaramadı bu dgumda baglatıcam
Vay anam ben 30'umda hamile kaldım
Daha önce olsun isterdim ama senin yaşında 4-5 çocukda istemezdim doğrusu
nasıl bakıyorsun yanında birileri var mı
bu arada başın sağolsun kardeşim
İnşallah hayırlısı olur
Benim arkadaşımın ablasının 6 çocuğu var
5 kere sezeryan oldu (birisi ikiz)
ama çok zor geçmiş tabi bide o çift rahimliymiş her seferinde erken doğum yapmış Allah yardımcın olsun ne diyim
ben 1 kere sezeryan oldum ömrümden ömür gitti.. inşallah 2.olursa hayırlısıyla normal doğururum diye dua ediyorum
PEki tekrar ne kadar süre sonralarda gebe kaldın? Bunu ısrarla soruyorum çünkü ben bebeğimi doğuma çok az bir zaman kala kaybettim ve sezaryenle doğum yapmak zorunda kaldım.Hayr cok şükür hiç sorun yaşamadım
PEki tekrar ne kadar süre sonralarda gebe kaldın? Bunu ısrarla soruyorum çünkü ben bebeğimi doğuma çok az bir zaman kala kaybettim ve sezaryenle doğum yapmak zorunda kaldım.
Tekrar bebeğim olsun istiyorum ama bunun için asgari bekleme süresi verdi doktorlar.
Sezeryan dan snra normal dogum olmuyor diye biliyorum ama olur inş
Oluyo oluyo eğer şartlar uygunsa yapanlar çok var f...k'ta ssvd diye bi grup var orda sezeryanlılar normal doğuruyolar
Hergün paylaşıyolar
arada en az 3 sene varsa oluyo yani hatta 2 sene arayla bile yapanlar var ama sağlık herşeyin başı ... tecrübeli doktorlar ve uygun şartlarla gayet mümkün
Allah banada sağlıkla nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?