PEki tekrar ne kadar süre sonralarda gebe kaldın? Bunu ısrarla soruyorum çünkü ben bebeğimi doğuma çok az bir zaman kala kaybettim ve sezaryenle doğum yapmak zorunda kaldım.
Tekrar bebeğim olsun istiyorum ama bunun için asgari bekleme süresi verdi doktorlar.
2 ay oldu. Normalde 2 sene süre olması gerekirmiş ama benim hiç bebeğim Yok yaşım da var ve rezervim de düşük. Bu yüzden 6 ay dediler ama yine de çekiniyorum.Ne kadar oldu dgum yapalı
2 ay oldu. Normalde 2 sene süre olması gerekirmiş ama benim hiç bebeğim Yok yaşım da var ve rezervim de düşük. Bu yüzden 6 ay dediler ama yine de çekiniyorum.
Amin inşallah hamilelerin duası kabul olur derler benim için de dua eder misin? Yine bebeğim olsun ama bu sefer kucağım da dolsun. İnşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın.Biraz daha bekle 2 ayda daha olsun rabbim İnş saglim verir
Amin inşallah hamilelerin duası kabul olur derler benim için de dua eder misin? Yine bebeğim olsun ama bu sefer kucağım da dolsun. İnşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın.
Hamileyken aşı oldunuz muMerhaba arkadaşlar ben 4 kez sezeryan dogum yaptım 4 ccgum da aldırmam gerektiğini söyledi doktor ama kıyamadım suan gene hamileyim 1 aylık 5 sezeryan olan varmı suan tek sorun kan deger im düşük yardımcı olabilir misiniz. Ne yapmalıyım 25 yaşındayım
Çok geçmiş olsun,sebebi neydi acaba? Yani plssentadan mı ayrıldı kaç haftalıktı?PEki tekrar ne kadar süre sonralarda gebe kaldın? Bunu ısrarla soruyorum çünkü ben bebeğimi doğuma çok az bir zaman kala kaybettim ve sezaryenle doğum yapmak zorunda kaldım.
Tekrar bebeğim olsun istiyorum ama bunun için asgari bekleme süresi verdi doktorlar.
Kalbi durdu. 37 deydikÇok geçmiş olsun,sebebi neydi acaba? Yani plssentadan mı ayrıldı kaç haftalıktı?
Çok üzüldüm başınız sağolsun,rabbim yerine ikiz evlat versin tez zamanda inşallahKalbi durdu. 37 deydik
Sebebi bulunamadi. Bebegim zaten genetik taramali olarak transfer edilmisti. Ikiz gebelik benim rahim durumumdan dolayi mumkun degilmis. Tek olsun saglikli uzun omurlu olsun.Çok üzüldüm başınız sağolsun,rabbim yerine ikiz evlat versin tez zamanda inşallahkalp durmasının sebebi araştırıldı mı?
Canım öncelikle hayırlı olsun ve Allâhın izniyle hiç bisey olmaz bana göre en büyük mutluluk kalabalık aile çocuklarının sana verdiği huzuru hiç kimse vermez bende sezeryan ile doğurdum ve hiç kimseyi takma kafana herkes nasıl yaşamak isterse öyle yaşar istediği gibi ve bende evladımla çok mutluyum Râbbim gönlüne göre versin Duâ et Râbbinden hayırlısını iste....Merhaba arkadaşlar ben 4 kez sezeryan dogum yaptım 4 ccgum da aldırmam gerektiğini söyledi doktor ama kıyamadım suan gene hamileyim 1 aylık 5 sezeryan olan varmı suan tek sorun kan deger im düşük yardımcı olabilir misiniz. Ne yapmalıyım 25 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?