5 sezeryan olan varmı

Hamileyken aşı oldunuz mu

Çok geçmiş olsun,sebebi neydi acaba? Yani plssentadan mı ayrıldı kaç haftalıktı?

Hayy masallah 1. De kendimden gectim vallahi ben, helal olsun

Çok üzüldüm başınız sağolsun,rabbim yerine ikiz evlat versin tez zamanda inşallah kalp durmasının sebebi araştırıldı mı?
Sebebi bulunamadi. Bebegim zaten genetik taramali olarak transfer edilmisti. Ikiz gebelik benim rahim durumumdan dolayi mumkun degilmis. Tek olsun saglikli uzun omurlu olsun.

Var benim arkadaşımın ablası 5 kere sezeryan oldu birisi ikiz 6 çocuğu var yani
Çift rahimliymiş doğumları hep erken olmuş ama hepsi de yaşadı ay sürekli aynı yerdenmi kesiyolar ne kötü ya

Canım öncelikle hayırlı olsun ve Allâhın izniyle hiç bisey olmaz bana göre en büyük mutluluk kalabalık aile çocuklarının sana verdiği huzuru hiç kimse vermez bende sezeryan ile doğurdum ve hiç kimseyi takma kafana herkes nasıl yaşamak isterse öyle yaşar istediği gibi ve bende evladımla çok mutluyum Râbbim gönlüne göre versin Duâ et Râbbinden hayırlısını iste....

Kız maşalllah 25 yaşında 4 çocuk kaç yaşında evlendin ki sen neyse hayırlı uğurlu olsun ne diyelim.Yaşın genç ama zaten 4 çocuğun olmuş ya bağlat ya da korun anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…