5 Şubat 2021 Annemi Kaybettim.

Ruh hastası oldugu için daha hayatında annemi görmemis insan.Sirf bana inadindan yapıyor.Annen baban ile senin yüzünden öldü diyor.

Eşimin maaşı 8 bindi şimdi artmış maaşını almadı kardeşinin alacaktı

Konu halı ve perde değil ki?Siz eşinize kardeşinin parasını almasını önermişsiniz.
Ben onermedim.Annesinin ağzından çıktı.Bana dediki düğünden sonra ise gir.Dedi.Oglumun maaşı borca gidecek o yüzden kardeşinin maaşını ona vericez.Sen ise girersen biz kendi gecimimize bakicaz dedi.Soyle sorun var oğlu istiyor kendi istemiyor ne aldiysam geri alicam diyor oğlu da alsın diyor

inler basiyor.
Önermişsiniz işte.Neyse ben daha fazla tartışmak istemiyorum.Siz kabul etmeyin iki eşya,bir düğün uğruna..Çünkü bu kul hakkına girer.

Basin sagolsun. Annen senin yuzunden vefat etmedi. Bunu diyen kisiyi hayatindan cikar.

Ya yalan soyluyorsunuz ya kafaniz karisik
Yetim maasini esiniz talep etmisti, sizde destekleyip borc olarak al geri verirsin demistiniz. Kayinvalideniz ise maasi vermeyecekti.
Basiniz sagolsun, ölüm sizin yüzünüzden degil tabiiki.
Sizin bu evlilikte mutlu olamayacaginizi hepimiz biliyoruz. Yaraniza tuz basan insanin düzdüğü evde ne isiniz olacak? Adim bilr atmamaniz gerekir o eve

Allah razı olsun.Anneme sadece üzülüyorum.Esimin annesi yaptı.Ki eşimle tanistigimda annem öleli 3 ay olmuştu.

Konu çok karisik ben başiniz sağolsun,Allah rahmet eylesin kendinizi suçlamayin demeye geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…