• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:oha:
Ben bi kere ac kalıp kilo verme taraftarı degilim, az az sık yenebilir bence. Mesela sizin yaptıgınız gibi aksam 5'ten sonra hicbir sey yememek asla bana göre degil, geberiyorum aclıktan.
Mesela dün aksam acıktım, sütün icine seftali karıstırıp yedim.
aynı ben , bende dayanamıyorum sonra batsın diyeti diyip saldırıyorum ne varsa

Hmm bilmem ki.. Ac kalınca tansiyon da düsüyor olabilir. O zaman sen az az sık sık yersen aclık krizlerine de girmezsin sanki...
öyle yapmaya çalışıyorum bende , bir ara nilgün felan şu saatte kesiyorum yazdı bende yapıyım dedim ,sonra nasıl saldırdım korkunçtu resmen ertesi gün 1 kg aldım .

öyle yapmaya çalışıyorum bende , bir ara nilgün felan şu saatte kesiyorum yazdı bende yapıyım dedim ,sonra nasıl saldırdım korkunçtu resmen ertesi gün 1 kg aldım .
O her bünyeye iyi gelmiyor ya, ben de yarısırken denemistim ama yok yani.
Benim metabolizma cok uzun aclıklarda direkt yavaslama moduna giriyor, sonra ne yersem depoluyor :) Kendi vucudunu ogreniyorsun zaten bi süre sonra, ona göre bi yol cizmek daha mantıklı bence ;)

O her bünyeye iyi gelmiyor ya, ben de yarısırken denemistim ama yok yani.
Benim metabolizma cok uzun aclıklarda direkt yavaslama moduna giriyor, sonra ne yersem depoluyor :) Kendi vucudunu ogreniyorsun zaten bi süre sonra, ona göre bi yol cizmek daha mantıklı bence :KK66:
aynen öyle canım çok haklısın :)

13933127_640768269419597_1474665961_n.webp

Back
X