- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #200.701
Aaaa lütfen at agzına 2-3 hurma kayısı tamamla 1 kiloyuKız bakma sen bende çok zorlanıyorum akşam 5 ten sonra bişey yemefim mi zor oluyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa lütfen at agzına 2-3 hurma kayısı tamamla 1 kiloyuKız bakma sen bende çok zorlanıyorum akşam 5 ten sonra bişey yemefim mi zor oluyor
aynı ben , bende dayanamıyorum sonra batsın diyeti diyip saldırıyorum ne varsa
Ben bi kere ac kalıp kilo verme taraftarı degilim, az az sık yenebilir bence. Mesela sizin yaptıgınız gibi aksam 5'ten sonra hicbir sey yememek asla bana göre degil, geberiyorum aclıktan.
Mesela dün aksam acıktım, sütün icine seftali karıstırıp yedim.
İroniye bak bana beceriksiz diyor sonrada yakmazsam fotosunu atıcam diyor ha ha ha sesli güldüm![]()
Eee o cok yanlıs amaaynı ben , bende dayanamıyorum sonra batsın diyeti diyip saldırıyorum ne varsa
elim ayağım titriyor onlar beni kesmiyor ,aç kalıncaEee o cok yanlıs ama
Gece acıkıyorsan da süt vs gibi protein iceren seylerle gecistirmek lazım bence. Sonra sabah istedigin kadar saldırabilirsin![]()
İnsülin direnci falan mı var ki? El ayak titremesi cok hayra alamet degil sankielim ayağım titriyor onlar beni kesmiyor ,aç kalınca
2 sene önce baktırdım çıkmadı ,ama tansiyonum var galiba o etkiler mi kiİnsülin direnci falan mı var ki? El ayak titremesi cok hayra alamet degil sanki
Hmm bilmem ki.. Ac kalınca tansiyon da düsüyor olabilir. O zaman sen az az sık sık yersen aclık krizlerine de girmezsin sanki...2 sene önce baktırdım çıkmadı ,ama tansiyonum var galiba o etkiler mi ki
öyle yapmaya çalışıyorum bende , bir ara nilgün felan şu saatte kesiyorum yazdı bende yapıyım dedim ,sonra nasıl saldırdım korkunçtu resmen ertesi gün 1 kg aldım .Hmm bilmem ki.. Ac kalınca tansiyon da düsüyor olabilir. O zaman sen az az sık sık yersen aclık krizlerine de girmezsin sanki...
O her bünyeye iyi gelmiyor ya, ben de yarısırken denemistim ama yok yani.öyle yapmaya çalışıyorum bende , bir ara nilgün felan şu saatte kesiyorum yazdı bende yapıyım dedim ,sonra nasıl saldırdım korkunçtu resmen ertesi gün 1 kg aldım .
aynen öyle canım çok haklısın :)O her bünyeye iyi gelmiyor ya, ben de yarısırken denemistim ama yok yani.
Benim metabolizma cok uzun aclıklarda direkt yavaslama moduna giriyor, sonra ne yersem depoluyor :) Kendi vucudunu ogreniyorsun zaten bi süre sonra, ona göre bi yol cizmek daha mantıklı bence![]()
öyle yapayım bari sen tavsiye ettin bak sonra her hafta artı geleyimAaaa lütfen at agzına 2-3 hurma kayısı tamamla 1 kiloyu![]()
iyi ben yaptın diye sen niye yapıyon ki +1 nedir ya bir gündeöyle yapmaya çalışıyorum bende , bir ara nilgün felan şu saatte kesiyorum yazdı bende yapıyım dedim ,sonra nasıl saldırdım korkunçtu resmen ertesi gün 1 kg aldım .
Iyi gel bakalim. Sonra notalardan aldigimiz liste hazirlama cezasini da sen yaparsin kaptan yardimcisi olarak, keyfin biliröyle yapayım bari sen tavsiye ettin bak sonra her hafta artı geleyim![]()
düşün artık nasıl yediysemiyi ben yaptın diye sen niye yapıyon ki +1 nedir ya bir günde![]()
Ne ara dogradin ne ara fırına attın ne ara pisti ya :)
akşama yersin artıktam pişmemiş fırına attım tekrar biraz daha pişecek :)
ay bi alemsin çok mu zor sanki görende içli köfte ile su böreği yaptı sanıcak ben hem msj yazıp hem ne işler yapıyorum görsenNe ara dogradin ne ara fırına attın ne ara pisti ya :)