Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hiç deme canım allah belasını vermesin böyle diyetin üç gündür mide bulantisindan ölücem hayır yani açlık yok dayantiliyimdir çünkü ama o yiyeceklerin ismini bile düşünmek midemi bulandırıyor bitsede kurtulup normal düzenine donsem vala az öz insan güzel yiyeceklerden yemeli :KK43: B blanche_ea
ne kadar verdin?

gunaydiin ay kimse de bildirim yapmamis ahaha.

Ben yapayim o zaman once dunku menum:
Sabah : 1 dilim kabak tabanli peynirli pizza, 1 dilim ekmek, 1 cay kasigi sekersiz katkisiz recel
Ara: yarim seftali, 6-7 findik
Ara: 1 kk parmesan peyniri
Aksam: Yarim levrek, peynirli tabuleh ve 2-2.5 dilim ekmek yedim, 1 kadeh sarap ictim.
Aksam sarap uykumu getirdi gec yedim ama uzerine de hemen yattim, leslie yapsam bu sabah kesin 59,5'un altindaydim ah ah.
Neyse sabah 60.2 :)
ay unutmadan cuma 61.0 idi.

2 kilo mu vermek istiyosun ,ozaman aralıksız spor yap bu hafta :)
ya ben zaten araliksiz spor yapiyorum da olayi kesfettim ya ertesi gun cilginlar gibi - cikmak istiyorsan aksam yatmadan 5 mil leslie, hadi var misiniz kizlar challenge uyguluyorum bu hafta pts-sali-cars-pers her aksam 5 miles yatmadan, kim benimle? nilsub nilsub btlbetul btlbetul T tatlitambak M melampusefe @denhizx baska baska kimler de varsa unuttuklarimdan?

Hiç deme canım allah belasını vermesin böyle diyetin üç gündür mide bulantisindan ölücem hayır yani açlık yok dayantiliyimdir çünkü ama o yiyeceklerin ismini bile düşünmek midemi bulandırıyor bitsede kurtulup normal düzenine donsem vala az öz insan güzel yiyeceklerden yemeli :KK43: B blanche_ea
yaaa peki nasil gitti ya ben de kac kere basladim isvec'e hiiic bitiremedim, cok zor geliyor.

ya ben zaten araliksiz spor yapiyorum da olayi kesfettim ya ertesi gun cilginlar gibi - cikmak istiyorsan aksam yatmadan 5 mil leslie, hadi var misiniz kizlar challenge uyguluyorum bu hafta pts-sali-cars-pers her aksam 5 miles yatmadan, kim benimle? nilsub nilsub btlbetul btlbetul T tatlitambak M melampusefe @denhizx baska baska kimler de varsa unuttuklarimdan?
ay ben yokum canım sana yetişmem için benim daha 40 fırın ekmek yememem lazım:KK70::KK70::KK70:

söz verimiciğim.... ben bağımsız takılıyorum ama her akşam bir şeyler yapmaya gayret ediyorum... ama her akşam 5mil yapçam dersem yalan olur...

Back
X