Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya ben zaten araliksiz spor yapiyorum da olayi kesfettim ya ertesi gun cilginlar gibi - cikmak istiyorsan aksam yatmadan 5 mil leslie, hadi var misiniz kizlar challenge uyguluyorum bu hafta pts-sali-cars-pers her aksam 5 miles yatmadan, kim benimle? nilsub nilsub btlbetul btlbetul @tatlitambak @melampusefe @denhizx baska baska kimler de varsa unuttuklarimdan?
ben varım canım ,bugünden başlarım yapmaya :)
ey ruh geldiysen hayrına feyzayı 58 kilo yap:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
korkudan mııı :KK57:

dün ne yedin yaptın mı o sebze yemeğini ?

yokk fırında kırmızı biber közledim onları yedim sadece....aburcuburları saymazsak çok hafif bir gündü sayarsak berbat :))) ama hiç oturmadım yaa.... hiiçç ........ en son kanepede kapı tarfına doğru yatıyordum sabah tam tersinden uyandım kiii ben ölü gibi yatarım hiç hareket etmem nasıl yorulduysam yer beğenememişim....

bale yapmak için tığ gibi olmak lazım :KK70:D::KK70:

heee ben kaygan zemin yeterli sanıyodum....

balerin olucam.webp

yokk fırında kırmızı biber közledim onları yedim sadece....aburcuburları saymazsak çok hafif bir gündü sayarsak berbat :))) ama hiç oturmadım yaa.... hiiçç ........ en son kanepede kapı tarfına doğru yatıyordum sabah tam tersinden uyandım kiii ben ölü gibi yatarım hiç hareket etmem nasıl yorulduysam yer beğenememişim....
ev işleri zayıflatsa annem incecik olurdu :) halılar ne zaman geliyo ? bu hafta en az 1 kg vermem lazım

Back
X