Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

WP_20160809_003.webp

Ben kahvaltımı iyi yapınca öğlene acıkmıyorum kahve biraz uzumle öğleni yapıcam....

Evet ya :)
The Tudors dizisini yeni bitirdim, öyle olunca bacımızın anısına onu koyayım dedim :)
tudors guzel diziydi de anne boleyn'i pek sevmem; ben kitaplarini da okudum 8. henry-kanli mary ve elizabeth donemlerinin. Zaten ingiliz tarihine ayri bir ilgim vardir.

Simdi de Rome'a basladim @fyzanur nilsub nilsub
Bunu da senelerdir izleyecektim bi turlu baslayamamistim :)
Rome da cok guzel dizi ya, cok isabet olmus :)

Kaptanım yanlıs anlasıldım sanırım, öyle kücük bir bozuldum, kadınız neticede hormonlar gel -git yapıyor :)) Bi sorun yok, burdayım :)
ayy o hormonlar yok mu zaten bizi yöneten onlar
Eki Görüntüle 1868196
Kızlar 1lt suyumu içtim ödem çayımıda yaptım soğuyunca 1lt tamamlıyorum soğuk içiyorum herkes içiyomu suyunu:KK66:
bende marketten nane reyhan aldım suyun içine attım onu içiyom güya dün akşam salatalık nane limon kürü yapmıştım evde unutmuşum:KK23:

tudors guzel diziydi de anne boleyn'i pek sevmem; ben kitaplarini da okudum 8. henry-kanli mary ve elizabeth donemlerinin. Zaten ingiliz tarihine ayri bir ilgim vardir.

sende mi izlemedin the white queen ay nasıl kaçırdın?

ayy o hormonlar yok mu zaten bizi yöneten onlar

bende marketten nane reyhan aldım suyun içine attım onu içiyom güya dün akşam salatalık nane limon kürü yapmıştım evde unutmuşum:KK23:
bende akşam 5 te kapatıcam açlık krizine girince içmek için naneli rezene aldım akşam otururken içicem:)

Onu izlemedim akşam bende bakayım ..
The white queen onada bak beyaz kraliçe çok güzel tudors gibi konusu aynı değil oda cnbe verilmişti bende senin dediğine bakıcam
The white queen kisaymis zaten 10 bolumcuk, arada izlerim onu :)

Yaa evet aslinda kitaptan okumanin tadi da ayrı. Ben de ozellikle bloody mary ve elizabeth donemini merak etmeye basladim. Okuyayim bi ara ben de :)

Yaa evet aslinda kitaptan okumanin tadi da ayrı. Ben de ozellikle bloody mary ve elizabeth donemini merak etmeye basladim. Okuyayim bi ara ben de :)
tabii daha guzel oluyor kitaplari ama dizi de basariliydi ya ben tudors'u baya tutmustum.

altın çağ diyorlar elizabeth in dönemine ay bende çocuklar olmadan pek bi merak saldıydım ..

valla ben çok beğenmiştim neden sevmedin tabiki tudors kadar başarılı değildi
Ya bazi kisimlari gercek tarihle uyusmuyordu, biraz uydurmasyon yapmislar.
Ayrica, ingiliz kraliyetinin o sasaali hayatlari falan uydurmasyon yapilmis; daha fazla emek harcanmasi gerekiyordu bence.
Starz yapimi o dizi de, ama batirmislar bence.

Ya bazi kisimlari gercek tarihle uyusmuyordu, biraz uydurmasyon yapmislar.
Ayrica, ingiliz kraliyetinin o sasaali hayatlari falan uydurmasyon yapilmis; daha fazla emek harcanmasi gerekiyordu bence.
Starz yapimi o dizi de, ama batirmislar bence.
zaten diziler ve filmler kitaptan ayrı oluyor her zaman

akşam izliyim bari çocukları yatırınca film arıyodum:)
evet guzel film, kitabi da benim okudugum 'bakirenin asigi' idi ismi, ya guzel anlatiyor da tabii salt tarih olsa beni bayardi da bu biraz romanvari. Gercek olmayabilir ama o zamanin soylentileri, dedikodulari vs uzerinden anlatilmis.

Back
X