- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #201.221
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tudors guzel diziydi de anne boleyn'i pek sevmem; ben kitaplarini da okudum 8. henry-kanli mary ve elizabeth donemlerinin. Zaten ingiliz tarihine ayri bir ilgim vardir.Evet ya :)
The Tudors dizisini yeni bitirdim, öyle olunca bacımızın anısına onu koyayım dedim :)
Rome da cok guzel dizi ya, cok isabet olmus :)
ayy o hormonlar yok mu zaten bizi yöneten onlarKaptanım yanlıs anlasıldım sanırım, öyle kücük bir bozuldum, kadınız neticede hormonlar gel -git yapıyor :)) Bi sorun yok, burdayım :)
bende marketten nane reyhan aldım suyun içine attım onu içiyom güya dün akşam salatalık nane limon kürü yapmıştım evde unutmuşumEki Görüntüle 1868196
Kızlar 1lt suyumu içtim ödem çayımıda yaptım soğuyunca 1lt tamamlıyorum soğuk içiyorum herkes içiyomu suyunu![]()
sende mi izlemedin the white queen ay nasıl kaçırdın?tudors guzel diziydi de anne boleyn'i pek sevmem; ben kitaplarini da okudum 8. henry-kanli mary ve elizabeth donemlerinin. Zaten ingiliz tarihine ayri bir ilgim vardir.
bende akşam 5 te kapatıcam açlık krizine girince içmek için naneli rezene aldım akşam otururken içicem:)ayy o hormonlar yok mu zaten bizi yöneten onlar
bende marketten nane reyhan aldım suyun içine attım onu içiyom güya dün akşam salatalık nane limon kürü yapmıştım evde unutmuşum![]()
The white queen kisaymis zaten 10 bolumcuk, arada izlerim onu :)Onu izlemedim akşam bende bakayım ..
The white queen onada bak beyaz kraliçe çok güzel tudors gibi konusu aynı değil oda cnbe verilmişti bende senin dediğine bakıcam
Yaa evet aslinda kitaptan okumanin tadi da ayrı. Ben de ozellikle bloody mary ve elizabeth donemini merak etmeye basladim. Okuyayim bi ara ben de :)tudors guzel diziydi de anne boleyn'i pek sevmem; ben kitaplarini da okudum 8. henry-kanli mary ve elizabeth donemlerinin. Zaten ingiliz tarihine ayri bir ilgim vardir.
ya bence cok vasat altindaydi, ben devam etmedim; cok kaliteli bulmadim acikcasi.sende mi izlemedin the white queen ay nasıl kaçırdın?
tabii daha guzel oluyor kitaplari ama dizi de basariliydi ya ben tudors'u baya tutmustum.The white queen kisaymis zaten 10 bolumcuk, arada izlerim onu :)
Yaa evet aslinda kitaptan okumanin tadi da ayrı. Ben de ozellikle bloody mary ve elizabeth donemini merak etmeye basladim. Okuyayim bi ara ben de :)
altın çağ diyorlar elizabeth in dönemine ay bende çocuklar olmadan pek bi merak saldıydım ..The white queen kisaymis zaten 10 bolumcuk, arada izlerim onu :)
Yaa evet aslinda kitaptan okumanin tadi da ayrı. Ben de ozellikle bloody mary ve elizabeth donemini merak etmeye basladim. Okuyayim bi ara ben de :)
valla ben çok beğenmiştim neden sevmedin tabiki tudors kadar başarılı değildiya bence cok vasat altindaydi, ben devam etmedim; cok kaliteli bulmadim acikcasi.
filmini de izle seviyorsan, cate blanchett oynuyordu basrolde.altın çağ diyorlar elizabeth in dönemine ay bende çocuklar olmadan pek bi merak saldıydım ..
akşam izliyim bari çocukları yatırınca film arıyodum:)filmini de izle seviyorsan, cate blanchett oynuyordu basrolde.
Ya bazi kisimlari gercek tarihle uyusmuyordu, biraz uydurmasyon yapmislar.valla ben çok beğenmiştim neden sevmedin tabiki tudors kadar başarılı değildi
zaten diziler ve filmler kitaptan ayrı oluyor her zamanYa bazi kisimlari gercek tarihle uyusmuyordu, biraz uydurmasyon yapmislar.
Ayrica, ingiliz kraliyetinin o sasaali hayatlari falan uydurmasyon yapilmis; daha fazla emek harcanmasi gerekiyordu bence.
Starz yapimi o dizi de, ama batirmislar bence.
evet guzel film, kitabi da benim okudugum 'bakirenin asigi' idi ismi, ya guzel anlatiyor da tabii salt tarih olsa beni bayardi da bu biraz romanvari. Gercek olmayabilir ama o zamanin soylentileri, dedikodulari vs uzerinden anlatilmis.akşam izliyim bari çocukları yatırınca film arıyodum:)
Yaa evet bildigin üzüldüm dizi bitince :) yaz donemi isler de pek yogun degilken dizilere verdim kendimi :)tabii daha guzel oluyor kitaplari ama dizi de basariliydi ya ben tudors'u baya tutmustum.
ya tabii canim tarih kitabi gibi olsa kimse izlemez ki..zaten diziler ve filmler kitaptan ayrı oluyor her zaman