- Konu Sahibi Cherry Mom
- #201.241
game of thrones ve spartacus de izleyebilirsin; ben game of thrones faniyim da zaten bayiliyorum.Yaa evet bildigin üzüldüm dizi bitince :) yaz donemi isler de pek yogun degilken dizilere verdim kendimi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
game of thrones ve spartacus de izleyebilirsin; ben game of thrones faniyim da zaten bayiliyorum.Yaa evet bildigin üzüldüm dizi bitince :) yaz donemi isler de pek yogun degilken dizilere verdim kendimi :)
evet biliyoruz feyza ile sapıklıklarınızıgame of thrones ve spartacus de izleyebilirsin; ben game of thrones faniyim da zaten bayiliyorum.
Game of thrones'u zaten takip ediyorum duzenli olarak ve aynen ben de faniyim :)game of thrones ve spartacus de izleyebilirsin; ben game of thrones faniyim da zaten bayiliyorum.
ahanda bir sapık daha çıktıGame of thrones'u zaten takip ediyorum duzenli olarak ve aynen ben de faniyim :)
Ya ne alakasi var sapiklikla :)ahanda bir sapık daha çıktı![]()
doğa bile istemiyor senin yapmanıya tam mutfağa girdim sular gitmiş gelince yapıcam keki:)
diyetlik masamı kurdum yemeğimi yiyeceğim , annem tutsun masaya kocaman gözleme koysun gitsinyedim vallada yedim billada yedim hepsini yedim . kaptan beni öldürecek nerelere kaçsam nasıl telafi etsem
![]()
ABOOOO çok pis oyuna geldim
canım sen rome izle game of thrones'a sapık diyorsan ayrıca tudors asıl sapık ya game of thrones'un 10 katı kadar acık sahnesi var.ahanda bir sapık daha çıktı![]()
Evet ya cok adice oldu, kusura bakma :)ABOOOO çok pis oyuna geldimbtlbetul bak betüşüm bakkkkk beni nasıl oyuna getirdiler bana nasıl komplo kurdular ,beni nasıl yıktılar ...nilgün bile yapmadı bana bunu
ben vefatttt
![]()
O Tudors'u cnbc-e'de izlemis, görmemis o sahneleri napsıncanım sen rome izle game of thrones'a sapık diyorsan ayrıca tudors asıl sapık ya game of thrones'un 10 katı kadar acık sahnesi var.
de gettt düştün gözümdennnEvet ya cok adice oldu, kusura bakma :)
Yaaa gel öpeyim de barısalımde gettt düştün gözümdennn![]()
ben onu cnbe izledim o yüzden görmedimcanım sen rome izle game of thrones'a sapık diyorsan ayrıca tudors asıl sapık ya game of thrones'un 10 katı kadar acık sahnesi var.
benim kaptan beni öpmezse o zaman gelirimYaaa gel öpeyim de barısalım![]()
iyi oldu sanaABOOOO çok pis oyuna geldimbtlbetul bak betüşüm bakkkkk beni nasıl oyuna getirdiler bana nasıl komplo kurdular ,beni nasıl yıktılar ...nilgün bile yapmadı bana bunu
ben vefatttt
![]()