Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5. Takım 478. Etap***

nilsub (75,4/)
denhizx (68,8/)
melampusefe (67,8/)
inatettimolacak (76/)
umutlayasasen (75/) izne ayrılmak istiyor
tugce1325 (59,7/)

5. Takım Ortalaması: %

kollontai (?) 455. etapta izne ayrılan üye, izne ayrıldıgı kilo 61,3
tatlitambak (80,2/) 475. etapta izne ayrılan üye, izne ayrıldıgı kilo 80
ebrusonmez (57,7/) 468. etapta izne ayrılan üye, izne ayrıldıgı kilo 57,7
Pirayesu (75/) yeni üye başlangıç: 4 Agustos, başlangıç kilosu 75, hedef kilosu 65
bahar98 (61/) yeni üye başlangıç: 4 Agustos, başlangıç kilosu 61, hedef kilosu 54
Nanelibal (85,8/) yeni üye başlangıç: 6 Agustos, başlangıç kilosu 85.8, hedef kilosu 60
Seydaakova (60,9/) yeni üye başlangıç: 6 Agustos, başlangıç kilosu 60.9, hedef kilosu 55
Pinking Tree (?) yeni üye başlangıç: 10 Agustos, başlangıç kilosu ??, hedef kilosu 65
pelinefe (78/) yeni üye başlangıç: 11 Agustos, başlangıç kilosu 78, hedef kilosu 70

blanche_ea (61/60.4/%0.98)
btlbetul (65,9/)
toplight (74,8/)

merhaba canım hoşgeldin ben gruba ilk geldiğimde sen tatile gitmiştin

geçmiş olsun tatlim

ayyyy canım geçmiş olsun

fyzanur fyzanur gecmis olsun tatlim bi gostereydin elini keske iyi misiniz simdi??
sağ olsun kızlar, izler var bide biraz şişti

Sen bi 5 kilo vermem lazim deyince ben duz hesap 70 olsun yazmıştım :KK48: ama zaten hedefi asagiya cekmekte sıkıntı yok, 70'e gelince 60 yapariz :KK66:

Hee makalelerimle hovardalik yapıyodum gercekten :KK14: yarin tez hocama hesap vericiiim ve tabi ki her seyi son dakikaya biraktim.
Sen yarin sabit gelsen bile basari ya :işsiz:

Amaniin geçmiş olsun kiz :KK43:
sağ ol canım
Senin orti de okeyde feyza'yla orti olmus zaten benden duymus olma:sus:
sürekli okeydeyiz nilgünümle çatlayın :D
fyzanur fyzanur geçmiş olsun kızzz gittin mi doktora eğer eline dişi falan geldiyse iğne olman lazım peki köpeğinin durumu nasıl:KK43:
köpekte bişey yok çok şükür :)
Ay çok geçmiş olsun. Benim başıma da geldi. Bilirim o duyguyu çok kötü...
Biz iki arkadastik bide.
aynen 2 erkek ayıramadı zaten

zayıf sende niye bekliyon :63:
merakliyim ya ne bileyim bu hafta anlamadim; normalde cok merak etmem de bugun boyle oldu :)

canım bu liptonun 5'i bir arada çayları var ben onlardan kullanıyorum çok işe yarıyor bim de satılıyor 3,5 tl falan muhakkat kullan
mmm sen soguk mu iicyorsun?

ay kızlar 75 çıktım düz geçen hafta 75,4 dün çok az gitmiş ya spora başlamam lazım tek diyetle olmuyor
tabii yapman lazim ya; gencecik kadinsin sporsuz olmaz!

Aynen 5 mil kosmali, daha cok kalori yaktiriyor bence oyle olunca. Ben hep ciplak ayak yapiyorum da; 10 kilo agirlikla ters hareket yapinca el bilegime yuk bindi pek oynatamiyorum of insallah gecer. Uzulurum yoksa.. Ben de bugun yorgun hissediyorum ya 4 gundur araliksiz spor yordu beni; dun de 2 saate yakin yapmistim ezdi herhalde. Leslie yapmayacagim bu aksam cunku yarin sabah onemli bir sinavim var yorgun olmak istemiyorum :)
geçmiş olsun canım.İnşallah ciddi bişey çıkmaz geçmiştir umarım.

yalnız etek çok kötü duruyor şişmanken napıp edip zayıflamalı.... neyse yarın bol stresli bir gün beni bekliyor... şimdi yarına hazırlık yapmam lazım mucckk.....
Ay evet ya bende elbise giymek istiyorum :( mini etek filan yine tatilde filan giyiyorum ama normal elbise giyince vücudun orantısızlığını daha net gösteriyor.İki parça olunca oynama şansı oluyor insanın.Bir an önce zayıflasakda etekler elbiseler şortlar giysek rahat rahat :(

Back
X