- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #201.961
attım ne uğraştırıyon benibumu dediğin liste ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
attım ne uğraştırıyon benibumu dediğin liste ?
evetbumu dediğin liste ?
Farketmez canım.Bana uyarCanım pazartesi başlayalım yarında duğun var evde olmıcam olurmu?
Biraz geç gördüm.Organik halletmiş. :))
Ama bu liste 3 gün sonra hep tekrar mı yapacağız.bak pazartesi başlıcaz ama 23 gün devam edicez bırakanı vururum...
Kilo aldırısa bırakırım amabak pazartesi başlıcaz ama 23 gün devam edicez bırakanı vururum...
kim kim başlıyobak pazartesi başlıcaz ama 23 gün devam edicez bırakanı vururum...
Evet tekrar edicez herhalde kilo aldırırsa bırakıcaz sende :)Ama bu liste 3 gün sonra hep tekrar mı yapacağız.
Sen ben ebru pazartesikim kim başlıyo
O kadar kesin konuştun ki korktummEvet tekrar edicez herhalde kilo aldırırsa bırakıcaz sende :)
Ben listedeki eksikleri yazdım. Bugun alırım. Hazır sayılırım.Sen ben ebru pazartesi
Ara ogunleri azaltip başlayacaksınız di mi? Yoksa cidden alabilirsiniz yani dolu dolu bi listeKilo aldırısa bırakırım ama![]()
Evet kesinlikleAra ogunleri azaltip başlayacaksınız di mi? Yoksa cidden alabilirsiniz yani dolu dolu bi liste![]()
Sen katılacak mısın bizekim kim başlıyo
Sıcak bişeyler yeme isteğini bastırabilir. Suyuna tarçın atmanda işe yarar.Ben öğlen uykusuna yatar kızlar. . Sabah erkenden uyaninca ve dünden kalan yorgunluk
bugün canım birseyler yemek istiyor. Ama direniyorum ve yemeyecem.
kahvaltı yaptım aksama da çoook kararsizim
evet canım :)Sen katılacak mısın bize
Ogleyin gozleme yiyip bozma sonraevet canım :)