- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #202.001
B
blanche_ea
nerelerdesin canım. Kolun da bir problem yok değil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine sağlıkKendime yarın için kek yaptım kızlar yok yok içinde
2 tam 1 sadece beyazı yumurta
Chai
kakao Hindistan cevizi
vanilya kabartma tozu
Kuru dut
Ğünkurusu kayısı
ceviz
fındık
şeker yerine pekmez
un yerine de yulaf kepegı
yağ yok
ara ogunlerde tüketmek için 1 dilim güzel bir alternatif olacak bana .Hemde tatlı.
Kızlar naber ben yeni geldim eve çocukların ustunu değiştirip yatırdım bende yattım belim ağrıdı yarında pek olamıcam..
Pazartesi görüşürüz...
Ellerine sağlıkben de bi ara brownimsi diye bi tarif var ya onu yapıp beğenmiştim. O da unsuz yağsız şekersizdi.
![]()
günaydın kızlar,iyi pazarlar :)
Tambagım haklısın vallahi, dün aslında menünü begenmistim ama gece gec gordugumden begenip gecmisim. Jillian'a aynen devammorordek im.hani ama benim menülerine özel. Ilgi nerde yok ki hiç.
Bayanlar birbirimizin menülerini yorumlayalim ki motivasyonumuz artsın.
Sağol kuzum sen nasılsın:)Iyi eğlenceler canım. Görüşürüz
Aaa çok geç kalmışsın iyi değil meton yavaşlar en azında kuru kayısı ceviz gibi birşeyler atsaydın ağzına:)günaydınben çok açım ama hala kahvaltı yapamadım misafirimi bekliyorum
![]()
Aaa sen bu saate kalmazdın ya :)Günaydın herkese ben yeni yaptım kahvaltımı :)
Ceviz yedim bi saat önce 5 tane. Dışarda yicez hem öğle hem akşam yemeğini. Umarım çarşambaya kadar kilo almamAaa çok geç kalmışsın iyi değil meton yavaşlar en azında kuru kayısı ceviz gibi birşeyler atsaydın ağzına:)
Dun gece geç yatınca duğundede yorulunca uyuya kalmışım:)Aaa sen bu saate kalmazdın ya :)
Ay bugün sunnetide bitirdik şimdi geldim eve çok yoruldum pazar sessizliği var takımda bugün huhuhuhuuu komşular nirdesiniz...Aaa sen bu saate kalmazdın ya :)
Sorma ya ben buralardayım, dertliyim azcık kafamı dagıtmaya calısıyorumAy bugün sunnetide bitirdik şimdi geldim eve çok yoruldum pazar sessizliği var takımda bugün huhuhuhuuu komşular nirdesiniz...
btlbetul kız konuşamadık kaç gündür sen ne yapıyon:)