Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menum nilsub nilsub morordek morordek
Sabah
Bir salatalık Bir domates
Bir kk peynir 4 siyah zeytin 2 yeşil zeytin
Ara
Ödem atıcı çay
Aksam
Bir kase çorba
6 yemek kaşığı etli güveç yemeği

2 litre su
50 dk Leslie

hoşbuldum ortim . 59 a düşmüşsün, bu ne hız böyle? bende çok dikkat ettim bıgün. cumaya eksi gelirim gibi
inşallah tatlim bu ndan sonra yavaş gider çünkü tam hamile kaldığım kilolardayim sabit bile gelebilir canim

Kaç gündür kocami göremiyorum. Çocuklar özellikle küçüğüm kapıdan baba mihme(gitme yani) diye bağırıyor. Benim içim sızlıyor.. ailem yok Burada gidip yanlarına nefes alabileceğim. Bir arkadas var onlarda izne gitti.lojmandan çıktım yeni apartmanda kimse ile de tanismadim. Içinde gelmiyor belki 10 ay sonra taşınacak olmamdandir.
Galiba eşimi çok özlüyorum. Çok yoğun çalışıyor. Amma dertliyim 2 3 gundur
allah yardımcın olsun canım zor gurbette olmak inşallah çabuk geçer bu skntli dönemin

Sabah
-1 yumurta, 2 domates, 25 gram beyaz peynir, 3 küçük sosis, 1 tk kahvaltılık sos, 1 tk kurutulmuş domatesli zeytin ezmesi, 1 dilim çok tahıllı ekmek, şekersiz çay
Ara
-1 ceviz, yarım avuç fındık
Akşam
-1 kase mercimek çorbası, 1 büyük tabak fırında köfteli patates, 150 gram yoğurt
Ara
-1 maden suyu

Su: 2 litre
Spor: 30 dakika yüzdüm

nilsub nilsub morordek morordek

Kaç gündür kocami göremiyorum. Çocuklar özellikle küçüğüm kapıdan baba mihme(gitme yani) diye bağırıyor. Benim içim sızlıyor.. ailem yok Burada gidip yanlarına nefes alabileceğim. Bir arkadas var onlarda izne gitti.lojmandan çıktım yeni apartmanda kimse ile de tanismadim. Içinde gelmiyor belki 10 ay sonra taşınacak olmamdandir.
Galiba eşimi çok özlüyorum. Çok yoğun çalışıyor. Amma dertliyim 2 3 gundur
çok zor bir durum canım ya, biraz sabretmek lazım. keşke yanına gelebilecek kardeşin varsa gelse. eşin için ayrı senin için ayrı bir stres. şu dönemde Neler yaşadığını ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. gönlünü de aklını da ferah tutmaktan başka bir çare yok gibi maalesef

Kızlar ben de bugun seyda coskun un 3 gunluk bir listesi var onu yapacağım. .. Önceki gün salon camları kanepeleri silip 1 tane de hali yıkayın üstüne de tüm evi temizleyince felaket ödem tuttum yorgunluktan ama ciddi anlamda parmaklarim tombik tombik gözlerim ise açılmaya kadar di.. Bugün daha iyiyim. Inan hiç tartilmiyorum da motivasyonum bozulmasın da yemeklere saldirmayayim diye.
Bu detoks bana iyi gelsin de 79 dan kurtulayim yaaa

Yok kızlar morordek morordek azcık üşütmüşüm 3tane iğne verdi dun vuruldum birini bugün yarın için ..
Anam burası sabahları ve geceleri çok serin oluyo ondan oldu...
Iyi bari canim tek bununla gecmis olsun
Burasi da cok serin ya 2-3 gündür yaz erken mi bitecek ne? Daha tatil yapmadım oysa ki :(
Kızlar ben de bugun seyda coskun un 3 gunluk bir listesi var onu yapacağım. .. Önceki gün salon camları kanepeleri silip 1 tane de hali yıkayın üstüne de tüm evi temizleyince felaket ödem tuttum yorgunluktan ama ciddi anlamda parmaklarim tombik tombik gözlerim ise açılmaya kadar di.. Bugün daha iyiyim. Inan hiç tartilmiyorum da motivasyonum bozulmasın da yemeklere saldirmayayim diye.
Bu detoks bana iyi gelsin de 79 dan kurtulayim yaaa
Valla ne yap et cumaya eksi gel yoksa kollontai'den ve benden cekecegin var. Listeye de aldik seni sıkı tut lutfen

günaydın kızlar ben dünün menüsünü şimdi yazıcam bebek olunca bilgisayarın başında kalamıyorum
sabah: 2yumurta tereyağlı ve bir dilim tam buğday ekmeğiyle kendi yaptığım kızılcık suyu ve 3adet zeyti
ara: bir haşlama mısır
öğlen: 1haşlama mısır
akşam: fırıa sebze verdim bir kaşık yağla ondan patatesi hariç yedim küçük bir tabak ve ayra
ara: bir şeftali bir avuç taze fındık
içecekler: 2fica yeşil çay ve 3lt su

Back
X