- 6 Ağustos 2016
- 18
- 60
- 3
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #202.121
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah tatlim bu ndan sonra yavaş gider çünkü tam hamile kaldığım kilolardayim sabit bile gelebilir canimhoşbuldum ortim . 59 a düşmüşsün, bu ne hız böyle? bende çok dikkat ettim bıgün. cumaya eksi gelirim gibi
allah yardımcın olsun canım zor gurbette olmak inşallah çabuk geçer bu skntli döneminKaç gündür kocami göremiyorum. Çocuklar özellikle küçüğüm kapıdan baba mihme(gitme yani) diye bağırıyor. Benim içim sızlıyor.. ailem yok Burada gidip yanlarına nefes alabileceğim. Bir arkadas var onlarda izne gitti.lojmandan çıktım yeni apartmanda kimse ile de tanismadim. Içinde gelmiyor belki 10 ay sonra taşınacak olmamdandir.
Galiba eşimi çok özlüyorum. Çok yoğun çalışıyor. Amma dertliyim 2 3 gundur
çok zor bir durum canım ya, biraz sabretmek lazım. keşke yanına gelebilecek kardeşin varsa gelse. eşin için ayrı senin için ayrı bir stres. şu dönemde Neler yaşadığını ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. gönlünü de aklını da ferah tutmaktan başka bir çare yok gibi maalesefKaç gündür kocami göremiyorum. Çocuklar özellikle küçüğüm kapıdan baba mihme(gitme yani) diye bağırıyor. Benim içim sızlıyor.. ailem yok Burada gidip yanlarına nefes alabileceğim. Bir arkadas var onlarda izne gitti.lojmandan çıktım yeni apartmanda kimse ile de tanismadim. Içinde gelmiyor belki 10 ay sonra taşınacak olmamdandir.
Galiba eşimi çok özlüyorum. Çok yoğun çalışıyor. Amma dertliyim 2 3 gundur
Bu saatte ne waffle'i???Yarını da atlattım mı biraz daha düzene giricem. Şimdi de waffle yemeye gidelim diyolar haydiiimisafire nasıl hayır denir
![]()
Evet yaanlaşılan tatilden sıkılmışsın senbu arada menü yazmaya başlamışsın canım
Iyi bari canim tek bununla gecmis olsunYok kızlarmorordek azcık üşütmüşüm 3tane iğne verdi dun vuruldum birini bugün yarın için ..
Anam burası sabahları ve geceleri çok serin oluyo ondan oldu...
Valla ne yap et cumaya eksi gel yoksa kollontai'den ve benden cekecegin var. Listeye de aldik seni sıkı tut lutfenKızlar ben de bugun seyda coskun un 3 gunluk bir listesi var onu yapacağım. .. Önceki gün salon camları kanepeleri silip 1 tane de hali yıkayın üstüne de tüm evi temizleyince felaket ödem tuttum yorgunluktan ama ciddi anlamda parmaklarim tombik tombik gözlerim ise açılmaya kadar di.. Bugün daha iyiyim. Inan hiç tartilmiyorum da motivasyonum bozulmasın da yemeklere saldirmayayim diye.
Bu detoks bana iyi gelsin de 79 dan kurtulayim yaaa
günaydın ben iki gecedir uyuyamıyorum oğlum diş çıkarıyorBu arada herkese gunaydin kizlar :)
Dun erkenden uyuyakalinca sabah da cin gibi kalktim![]()