- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #202.461
beni beğenmiyonmu senay herkes nerede yahu cuma bugun ey ahali!

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni beğenmiyonmu senay herkes nerede yahu cuma bugun ey ahali!
e sen de yoktun ki?! kilo almissin, nasil basardinbeni beğenmiyonmu sen![]()
stresten yedime sen de yoktun ki?! kilo almissin, nasil basardin![]()
haha evet 7.6 kilom daha varstresten yedimsende hedefine yaklaşmışsın maşallah :)
sana hayirdir ne stresi?stresten yedimsende hedefine yaklaşmışsın maşallah :)
fotolarında hiçte zayıflamana gerek yok gibi , eskimi o fotolarhaha evet 7.6 kilom daha var![]()
yeni okul ,kuzenlerin düğünlerisana hayirdir ne stresi?
Dün o kadar az yiyince yine de bi fark bekliyodum. Daha önce yaptığımda -900 çıkmıştımbenimde 200 far ettirse göbek atıcaktım :)
kız okadar şeyi yazmaya nasıl cesaret ettinDün o kadar az yiyince yine de bi fark bekliyodum. Daha önce yaptığımda -900 çıkmıştımhaftaiçi yediğim cips dondurma koca paket çikolata yüzünden hep bunlar
![]()
ooooo çok iyi tebrrik ederim canım :)günaydın kızlar kilo bildirimimi yapayım
geçen haftaki kilo 67,8
bu haftaki kilo 67,1
fark 0,7
yüzde 1,3
bu arada pazartesi 70.1 idim yanı fark 3 kilo oluyor. geçen hafta ağar topar tatile gidince tartımı götürememiş sabit yazmıştım. neyseki eksiyle geldim
gecen seneden, ya yok ayniyim da zaten benim oyle bir fazlaligim yok; ben sadece daha ufak tefek olmak istiyorumfotolarında hiçte zayıflamana gerek yok gibi , eskimi o fotolar
tebrikleer :)***5. Takım 479. Etap***
nilsub (75/)
tatlitambak (79,4/)
denhizx (68,8/68,5/0,3/%0,44)
melampusefe (67,8/67,1/0,7/1,03)
inatettimolacak (74,6/)
tugce1325 (59,2/)
5. Takım Ortalaması: %
Nanelibal (83,3/)
kollontai (64,7/)
ebrusonmez (62/)
parkbyull (91/)
blanche_ea (60,4/59,7/0,7/%1.16)
btlbetul (65,6/)
toplight (74,2/)
morordek (60,3/)
ayyy bu bildirim bana gelmedi bende diyorum bu kız beni niye tınlamıyogecen seneden, ya yok ayniyim da zaten benim oyle bir fazlaligim yok; ben sadece daha ufak tefek olmak istiyorum![]()