Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yapem mi bildirim he.. bugun daha iyi hissediyorum kendimi.. gunaydin herkese bu arada.. bi de tambagim listeye eklemeyi unutmussun kendini sanirim bu serefi sana birakalim vermissin hazir ellerinle ekle helali hos olsun ;) ay bu hafta derece yapariz belki herkesler guzel guzel gelmis..bi ortim nazar boncugu olmus ama olsun biriciktir oooo :KK15:

Ay tek başıma olsam yemezdim hatta arkadaşımla buluşsam yine yemezdim de eve misafir geldi. Ben yemeyince o da yemiyo ben de yiyiverdim:63: neyse bunları hiç konuşmamış olalım:KK53::rolleyes::KK70:
Gecen gun yazdim yaa..kurek var kurekk.. agziniza kurekle vurucam ben artik.. baskasindan size ne bacim yemeyinn erimez o totolat..son aksam sinava çalışır gibi bi gece once ac uyumak eziyet kendine tatlim.. de ki bizim bi deli var hepimizi dover yiyememmmm :KK20:

Yapem mi bildirim he.. bugun daha iyi hissediyorum kendimi.. gunaydin herkese bu arada.. bi de tambagim listeye eklemeyi unutmussun kendini sanirim bu serefi sana birakalim vermissin hazir ellerinle ekle helali hos olsun :KK66: ay bu hafta derece yapariz belki herkesler guzel guzel gelmis..bi ortim nazar boncugu olmus ama olsun biriciktir oooo :KK15:
beni unuttunmu beni beni beni bihterini:63::63: :D

:uykucu:
Gecen gun yazdim yaa..kurek var kurekk.. agziniza kurekle vurucam ben artik.. baskasindan size ne bacim yemeyinn erimez o totolat..son aksam sinava çalışır gibi bi gece once ac uyumak eziyet kendine tatlim.. de ki bizim bi deli var hepimizi dover yiyememmmm :KK20:
:ıslık::ıslık:
Bi daha yemem Zaten hiç sevmem cipsmiş çikolataymış ıyy:63: (çarpıldı:uykucu:)

***5. Takım 479. Etap***

nilsub (75/) sabit
tatlitambak (79,4/77,9/1,5/%1,89)
denhizx (68,8/68,5/0,3/%0,44)
melampusefe (67,8/67,1/0,7/1,03)
inatettimolacak (74,6/72,8/1,8/%2,41)
tugce1325 (59,2/)

5. Takım Ortalaması: %

Nanelibal (83,3/)
kollontai (64,7/)
ebrusonmez (62/)
parkbyull (91/)
blanche_ea (60,4/59,7/0,7/%1.16)
btlbetul (65,6/)
toplight (74,2/)
morordek (60,3/)

Aynen canim sagol :KK66: e takima almislar betusun deyimiyle zayiflari biz de sizi yakalamaya calisiyoruz iste :KK70: bana da saracak simdi o kim aldi bu zayifi buraya diye :KK70: before after yapmaya tirsiyom bu gaci yüzünden :)
hehehheheh :D zayıflara ölümmmm zayıflara linççççç

hehehheheh :KK70: zayıflara ölümmmm zayıflara linççççç
Sen onu bunu birak da naptin sen oyle hem vermemis hem almis double skandal :skandal: hem yaramazlik yapiyo hem zayiflayanlara karsi propaganda.. kizaaammmm bak koyarim gene elimi belime hanimm hanimmm diye görersin gününü :63:

Back
X