- 22 Temmuz 2016
- 501
- 1.272
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #202.481
İlk yediğimde cesaret edememiştim kaçamak diyip geçmiştim de içimde kaldı yazıvereyim dedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk yediğimde cesaret edememiştim kaçamak diyip geçmiştim de içimde kaldı yazıvereyim dedim
aynı ben aynı benİlk yediğimde cesaret edememiştim kaçamak diyip geçmiştim de içimde kaldı yazıvereyim dedim+ çıkmış olsam yine yazmazdım
![]()
Ay tek başıma olsam yemezdim hatta arkadaşımla buluşsam yine yemezdim de eve misafir geldi. Ben yemeyince o da yemiyo ben de yiyiverdimaynı ben aynı benama kaptan zorla yazdırcak bana tehtit etmeye başladı azıcık beni
![]()
Gecen gun yazdim yaa..kurek var kurekk.. agziniza kurekle vurucam ben artik.. baskasindan size ne bacim yemeyinn erimez o totolat..son aksam sinava çalışır gibi bi gece once ac uyumak eziyet kendine tatlim.. de ki bizim bi deli var hepimizi dover yiyememmmmAy tek başıma olsam yemezdim hatta arkadaşımla buluşsam yine yemezdim de eve misafir geldi. Ben yemeyince o da yemiyo ben de yiyiverdimneyse bunları hiç konuşmamış olalım
![]()
Aynen canim sagoloo 60lar yakin![]()
beni unuttunmu beni beni beni bihteriniYapem mi bildirim he.. bugun daha iyi hissediyorum kendimi.. gunaydin herkese bu arada.. bi de tambagim listeye eklemeyi unutmussun kendini sanirim bu serefi sana birakalim vermissin hazir ellerinle ekle helali hos olsunay bu hafta derece yapariz belki herkesler guzel guzel gelmis..bi ortim nazar boncugu olmus ama olsun biriciktir oooo
![]()
Gecen gun yazdim yaa..kurek var kurekk.. agziniza kurekle vurucam ben artik.. baskasindan size ne bacim yemeyinn erimez o totolat..son aksam sinava çalışır gibi bi gece once ac uyumak eziyet kendine tatlim.. de ki bizim bi deli var hepimizi dover yiyememmmm![]()
özelden yazsaydın bunları olurdukta artık çok geç be tatlımAy tek başıma olsam yemezdim hatta arkadaşımla buluşsam yine yemezdim de eve misafir geldi. Ben yemeyince o da yemiyo ben de yiyiverdimneyse bunları hiç konuşmamış olalım
![]()
Bi daha yemem Zaten hiç sevmem cipsmiş çikolataymış ıyy(çarpıldı
)
hehehhehehAynen canim sagole takima almislar betusun deyimiyle zayiflari biz de sizi yakalamaya calisiyoruz iste
bana da saracak simdi o kim aldi bu zayifi buraya diye
before after yapmaya tirsiyom bu gaci yüzünden :)
Feyzacığım sen bu grupta değil misin?beni beğenmiyonmu sen![]()
Sen onu bunu birak da naptin sen oyle hem vermemis hem almis double skandalhehehhehehzayıflara ölümmmm zayıflara linççççç
Katılıyorum