Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gece kapıma dayandı birileri bir zile basıyolar rüya mı gerçek mi anlayamadım bi korktum var yaa yumrukluyolar kapıyı falan delikten baktım 3 adam var kapıda hanfendi açın diye bağarıyolar uyku sersemi elim ayağım başladı titremeye :)) zaten korkağım gerçi gangısterler bu kadar gürültü yapmaz ama o saatte aklım çalışmıyo işte... neyse açtım kapıyı benim evden doğalgaz kokusu geliyomuş... sonradan anlaşıldıki o sarımsak kokusu :)))) evdeki tüm sarımsakları doğradım sosluk hazırladıydım.... üst kata kadar çıkmış kokusu :))) aklımı aldılar gece gece...
Ay rezillik ne dedin kızım kaç kilo o sarmısak Allah cezanı vermeye...:D:D:D

Gunaydin yaptın mi tatlıni canim
Ay yok ya akşam sofrayı toplarken komşym geldi oturmaya 2kızı ile kızlar oğluşuma vurdular butun akşam ağladı sinir oldum küçük kız 4yaşında kulağında cihaz var pek duymuyor o yüzden çok hırçın birşeyde diyemedim :( çok şükür kendimiz çocuklarımız sağlıklı Allah bütün herkese şifa versin

Tartıda +1.6 gördüm :KK17::KK62::mad: benim hemen toparlanıp yeniden menü yazmam lazım. İnsan bi günde bu kadar kilo alır mı ya:olamaz: ama napıcam cumaya eksi gelicem :uykucu:
in%C5%9F-cnm-ya_468471.jpg

Ay yok ya akşam sofrşifa versintoplarken komşym geldi oturmaya 2kızı ile kızlar oğluşuma vurdular butun akşam ağladı sinir oldum küçük kız 4yaşında kulağında cihaz var pek duymuyor o yüzden çok hırçın birşeyde diyemedim :KK43: çok şükür kendimiz çocuklarımız sağlıklı Allah bütün herkese şifa versin

Ne kadar sukretsek az evlatlarimiz saglikli.
hasta olanlara Rabbim sifa versin

A
Tartıda +1.6 gördüm :KK17::KK62::mad: benim hemen toparlanıp yeniden menü yazmam lazım. İnsan bi günde bu kadar kilo alır mı ya:olamaz: ama napıcam cumaya eksi gelicem :uykucu:

sen muzlu sutlu detoks yap sonrada hesapsizca ye tabiki alirsin kilo.odem de olur. O yedigin abur cuburlar cok zararli.
bak bende 3 gunluk detoks yaptim. Kilom ayni hala. 1 hafta kilo koruma yapacagim.sonra da tekrar 1 haftalik diyetine baslayacagim ya da 10 gunluk karar vermedim daha

Ay rezillik ne dedin kızım kaç kilo o sarmısak Allah cezanı vermeye...:KK70::KK70::KK70:

çocuk anladı zaten sarımsak mı bu dedi evet dedim konserve felam dedim uykulu uykulu..... zaten kapıyı açınca anlaşıldı o dedi :)) bir aletle tavana tuttu sonra gittiler :) gazı da kapamışlar bi girdim duşa buzz :)))

:63::63:
sen muzlu sutlu detoks yap sonrada hesapsizca ye tabiki alirsin kilo.odem de olur. O yedigin abur cuburlar cok zararli.
bak bende 3 gunluk detoks yaptim. Kilom ayni hala. 1 hafta kilo koruma yapacagim.sonra da tekrar 1 haftalik diyetine baslayacagim ya da 10 gunluk karar vermedim daha
Abur cubur yok bana uzun süre:KK12: ay sinir oldum akşam spor aletlerine kaçayım hemen:kızgın:

:63::63:

Abur cubur yok bana uzun süre:KK12: ay sinir oldum akşam spor aletlerine kaçayım hemen:kızgın:

Kaç kaç tabi ama beslenme ile birlikte ise yarıyor o sporlar canım. Bugün kaçamak yaptın mi bakim. Yoksa uslu mu durdun. Yarın kontrol tartsi var biliyorsun. Bol su ve bitki çayı iç ve hafif geçir gününü. Cumaya iyi bir rakamla gel. Kız Beni yakala ki rakip olalım seninle

Çok harika duruyor canım. Afiyet olsun. Eminim ki tadı da güzeldir.
4 hurma
2kuru incir
2kuru gün kurusu kayısı birkaç damla suda çok kısık ateşte pişirdim biraz ezici bir aletim bar onunla ezdim zaten çok yumuşamışlardı içine azcık tarçın 2çk chia tohumu attım karıştırıp kaşıkla yuvarlayıp yulaf ezmesine buladım üzerinede fındık batırdım buzdolabına koydum soğusun öğlen bir bardak süt ile öğle yemeği yapıcam :)

Back
X