Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Normalde 2 haftalik deneme suren haftaya dolmus oluyor. Listeye girebiliyorsun yani. O yuzden demistim artik menulerine dikkat et diye :KK66:
5-6 aydır hep 86dan 82lere inip bırakıyorum. Artık rutin haline getirdim niye bilmiyorum. Aslında şu 7leri bi görsem gerisi gelcek. :dua: Listede olunca ister istemez dikkat ederim :dondurma::KK200:

Yok canim bizim gunlerimizde artik hamurisi yapılmıyor. Salata agirlikli hep, tatlilar bile hafif. Ben de yogurtlu semizotu yedim bugun bol bol :)

Ne zaman doneceksin canim?

Bravo pisicik, umarım devami gelir :KK66:

ayyyy bana bravo dedi röyaaa mı görüyorum acep.... :KK37::KK37::KK37:

bir-haftada-2-pazar-olmali.jpg

gece kapıma dayandı birileri bir zile basıyolar rüya mı gerçek mi anlayamadım bi korktum var yaa yumrukluyolar kapıyı falan delikten baktım 3 adam var kapıda hanfendi açın diye bağarıyolar uyku sersemi elim ayağım başladı titremeye :)) zaten korkağım gerçi gangısterler bu kadar gürültü yapmaz ama o saatte aklım çalışmıyo işte... neyse açtım kapıyı benim evden doğalgaz kokusu geliyomuş... sonradan anlaşıldıki o sarımsak kokusu :)))) evdeki tüm sarımsakları doğradım sosluk hazırladıydım.... üst kata kadar çıkmış kokusu :))) aklımı aldılar gece gece...

gece kapıma dayandı birileri bir zile basıyolar rüya mı gerçek mi anlayamadım bi korktum var yaa yumrukluyolar kapıyı falan delikten baktım 3 adam var kapıda hanfendi açın diye bağarıyolar uyku sersemi elim ayağım başladı titremeye :)) zaten korkağım gerçi gangısterler bu kadar gürültü yapmaz ama o saatte aklım çalışmıyo işte... neyse açtım kapıyı benim evden doğalgaz kokusu geliyomuş... sonradan anlaşıldıki o sarımsak kokusu :)))) evdeki tüm sarımsakları doğradım sosluk hazırladıydım.... üst kata kadar çıkmış kokusu :))) aklımı aldılar gece gece...

Kız iyi cesaret acmişsin ben korkarım herhalde acamazdim

arkandan pis kadın diye ne konuşmuşlardır :D

Kız iyi cesaret acmişsin ben korkarım herhalde acamazdim

kızım yumrukluyolar kapıyı bide bağarıyolar hanfenfi hanfendi diye çenelerini kapasınlar diye açtım :)) zaten titreye titreye bi hal oldum... gittiler ben baya bi oturdum kendime gelmeye çalıştım gerçekten aklım çıktı :))) ben gölgemden korkuyorum zaten :))) tam da gece yatarken eve biri girse naparım diye düşünüyodum :))) hesap yapıyorum balkon kapısının arkasına kanepe daya çelik kapının sürgüleri çekik mümkün değil deyip öyle yatmıştım :))) ben zaten paranoyağım :))) ayyy diyom yalnız yaşadığımı anladılar beyim olaydı o çıkaydı karşılarına :))))

arkandan pis kadın diye ne konuşmuşlardır :KK70:

hee kııız demişlerdir dimi... sarımsak pis değil ama nimet şifa.... hafta içi uğraşamıyorum hepsini topptan hazırlıyim dedim... ne biliym üst katlara kadar kokunun gideceğini....

Back
X