• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben hertürlü kahve alıyorum. Özellikle karışık kahveleri çok severim.
Kervansayar kahvesi, dibek kahvesi çok seviyorum.
Birde netslenin caffe mate'i ve clasic'i güzel
Neskafe 5-6 çeşit kahve çıkarmış gördün mü bilmiyorum. İçlerinde yeşil kahve falan da var. Cesaret edip alamadım bi türlü

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 34
sade türk kahvesinden şaşmam ay bu hazır kavvelerin içeriğini bir araştırsanız şok olursunuz sadece %30 gerçek kahve kalan %70 başka maddeler olduğunu görürsünüz:işsiz:

sade türk kahvesinden şaşmam ay bu hazır kavvelerin içeriğini bir araştırsanız şok olursunuz sadece %30 gerçek kahve kalan %70 başka maddeler olduğunu görürsünüz:işsiz:
Ay o gold olanlar da mı öyle:eek: ben ne güzel yağsız, şekersiz diye mutlu mutlu içiyodum:110: türk kahvesini sevebilsem keşke. sadece kafeye gittiğimde az kalori alayım diye içiyorum çok nadir. Onun da yanında lokum oluyo diye:KK53::KK53:

Ay o gold olanlar da mı öyle:eek: ben ne güzel yağsız, şekersiz diye mutlu mutlu içiyodum:110: türk kahvesini sevebilsem keşke. sadece kafeye gittiğimde az kalori alayım diye içiyorum çok nadir. Onun da yanında lokum oluyo diye:KK53::KK53:
canım bende içiyordum bir ara morordek uyardı sonra gerçekten bir araştırdım %70 yabancı madde içmedim türk kahvesine geçiş yaptım direk az kalorili doğru ama zararlı bir kıymeti yok yani

Fıstık ezmesi yüzünden bunlar hep. Ya çok seviyorum şekersiz olanını özellikle:dondurma: aslında 1er tatlı kaşığını geçmeyince çok faydalı da işte benim gibi pisboğazın eline geçmesin aman:63:
Kahvaltını hazırlarken 1 çay kaşığı küçük kaseye koy gerisini kaldır dolaba
O zamn çok yemezsin

gold yazısını görünce okey oynuyon sandım nasıl heveslendim..ben var yıkıımmm

Geliyo sanırım ayda 1-2 kere. Takip edersen denk gelir mutlaka. Ama chia ilk günden bitiyo olabilir a101de fasulye, mercimek, esmer bulgur hepsi oluyo chia yı göremiyorum hiç
Çarşamba günleri geliyor yeni şeyler o zamn bakayım o zamn

canım bende içiyordum bir ara morordek uyardı sonra gerçekten bir araştırdım %70 yabancı madde içmedim türk kahvesine geçiş yaptım direk az kalorili doğru ama zararlı bir kıymeti yok yani
Yani şu hayatta bi tane sevdiğim yararlı şey yokmuş burda onu öğrendim:KK12:

Dediğin doğru aslında marka iyi olunca daha sağlıklıdır gözüyle bakıyoruz ama o aromayı yakalamak için çok daha fazla katkı maddesi kullanıyorlar.Ve birçoğu biçok ülkede yasaklanmış katkı maddeleri.

BEn içiyorum çokta seviyorum ama yanında bişey olmayınca diğerleri daha sevimli geliyor

Back
X