Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben hertürlü kahve alıyorum. Özellikle karışık kahveleri çok severim.
Kervansayar kahvesi, dibek kahvesi çok seviyorum.
Birde netslenin caffe mate'i ve clasic'i güzel
Neskafe 5-6 çeşit kahve çıkarmış gördün mü bilmiyorum. İçlerinde yeşil kahve falan da var. Cesaret edip alamadım bi türlü

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 31
sade türk kahvesinden şaşmam ay bu hazır kavvelerin içeriğini bir araştırsanız şok olursunuz sadece %30 gerçek kahve kalan %70 başka maddeler olduğunu görürsünüz:işsiz:
Ay o gold olanlar da mı öyle:eek: ben ne güzel yağsız, şekersiz diye mutlu mutlu içiyodum:110: türk kahvesini sevebilsem keşke. sadece kafeye gittiğimde az kalori alayım diye içiyorum çok nadir. Onun da yanında lokum oluyo diye:KK53::KK53:

Ay o gold olanlar da mı öyle:eek: ben ne güzel yağsız, şekersiz diye mutlu mutlu içiyodum:110: türk kahvesini sevebilsem keşke. sadece kafeye gittiğimde az kalori alayım diye içiyorum çok nadir. Onun da yanında lokum oluyo diye:KK53::KK53:
canım bende içiyordum bir ara morordek uyardı sonra gerçekten bir araştırdım %70 yabancı madde içmedim türk kahvesine geçiş yaptım direk az kalorili doğru ama zararlı bir kıymeti yok yani

Fıstık ezmesi yüzünden bunlar hep. Ya çok seviyorum şekersiz olanını özellikle:dondurma: aslında 1er tatlı kaşığını geçmeyince çok faydalı da işte benim gibi pisboğazın eline geçmesin aman:63:
Kahvaltını hazırlarken 1 çay kaşığı küçük kaseye koy gerisini kaldır dolaba
O zamn çok yemezsin

gold yazısını görünce okey oynuyon sandım nasıl heveslendim..ben var yıkıımmm

sade türk kahvesinden şaşmam ay bu hazır kavvelerin içeriğini bir araştırsanız şok olursunuz sadece %30 gerçek kahve kalan %70 başka maddeler olduğunu görürsünüz:işsiz:
Dediğin doğru aslında marka iyi olunca daha sağlıklıdır gözüyle bakıyoruz ama o aromayı yakalamak için çok daha fazla katkı maddesi kullanıyorlar.Ve birçoğu biçok ülkede yasaklanmış katkı maddeleri.

BEn içiyorum çokta seviyorum ama yanında bişey olmayınca diğerleri daha sevimli geliyor

Back
X