Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de bim den aldım ama sanki şimdi yol. Belli bir dönem gelmiş gibi geldi bana da .tabi şehirden şehire farkeder.
Kızlar karabugdayin protein oranı bayagi yüksekmis yavaş yavaş onu da sokacam hayatima
@inatettimolacak
ben salatasını yapıyorum çokda güzel oluyor

Ben de bim den aldım ama sanki şimdi yol. Belli bir dönem gelmiş gibi geldi bana da .tabi şehirden şehire farkeder.
Kızlar karabugdayin protein oranı bayagi yüksekmis yavaş yavaş onu da sokacam hayatima
@inatettimolacak
Bilip kullanmadığımız ne kadar değerli besinler varmışş.
Anca pirinç bulgur tüketelim

Ayşenur ben canm. 21 yaşındayım 157boy 60 kilo sanırım onunda 20kilosu göbek :) 7 aylık bi kızım var hamileliğim tam anlamıyla ye iç yat oldu ve 27kilo aldım verdim falan derken şimdi 10kilo fazlam var ama resmen üstüme yapıştı bi türlü veremiyorum. Bebeğim küçük olduğu için yediklerimede dikkat etmedim hiç fastfood çikolata cips derken baktım veremiyorum bi disiplin şart dedim artk :)

Ayşenur ben canm. 21 yaşındayım 157boy 60 kilo sanırım onunda 20kilosu göbek :) 7 aylık bi kızım var hamileliğim tam anlamıyla ye iç yat oldu ve 27kilo aldım verdim falan derken şimdi 10kilo fazlam var ama resmen üstüme yapıştı bi türlü veremiyorum. Bebeğim küçük olduğu için yediklerimede dikkat etmedim hiç fastfood çikolata cips derken baktım veremiyorum bi disiplin şart dedim artk :)
burda verirsin canım inşallah :)

İnşallah veririm tabi nasıl verrceğimi bulursam :)
Burada zamanla bulursun. :))
Günlük menünü su miktarını sporunu yazmalısın. Kızlarda yorum yaparlar ona göre bişeyler şekillenir kafanda
Genel olarak sebze ve protein ağırlıklı beslenir aburcubur ve tatlılardan uzak durursan kilo vermeye başlarsın zaten.

Burada zamanla bulursun. :))
Günlük menünü su miktarını sporunu yazmalısın. Kızlarda yorum yaparlar ona göre bişeyler şekillenir kafanda
Genel olarak sebze ve protein ağırlıklı beslenir aburcubur ve tatlılardan uzak durursan kilo vermeye başlarsın zaten.
Sebze çok severim :) Ama su içmesemde olur mecburiyet okadar az içiyorum. Tatlılarsa uzak durmaya başladm sadece bi iki kaşık çikolata okadarcık :) :)

Sebze çok severim :) Ama su içmesemde olur mecburiyet okadar az içiyorum. Tatlılarsa uzak durmaya başladm sadece bi iki kaşık çikolata okadarcık :) :)
Su çok önemli canım. En az 2 litre içmelisin.Yoksa bağırsakların düznli çalışmaz. Ve toksinleri atamazsın. Zayıflama için su şart

60 kg sin 10 kg mi vercen neyseki boyun boyuma denk yoksa terliğimlen kovalardım... 60 kg altını hiç sevmem... birde leylekleri sevmem mor leylekleri mor mor.... bi de hem mor hem leylek hem 60 kg altı ıııığğyyy yani....

şaka şaka hoşgeldiiiiin :)))

hiçte bile sağlıklı beslenme.... çalışan insanım elim abur cubura gideceğine sağlıklı yemekler yapmak için adım attım... geldi gene vasfiye...

he yaaa bütün siteye rezil oldum :)))
hahahhaa tabi demişlerdiki adam öldürdü leşimi koktu ben korktum diyon ama onlarda seni görünce korkmuşlardır gece gece :KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X