Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

13.TAKIM 144. ETAP

ad1 (55.7 / 54.9 /0.8 /1.44 %)
dosba (67.8/68.1 /-0.3/-0.44 %)
Nachtigall ( 63.0 /62.6 /0.4 / 0.63%)
melzeyit (77.8 / -- / -- / --%)geri dönmek üzere ayrıldı
fikriye_bg (69.5 / 69,5 / 0,0 /0,0 %)
CheGuevera (69.4 / 69.1/0.3/0.43%)
taylor(72.5/ 72.3 / 0.2 / 0.28%)
nur_84 (77.0/76,4/0,6/0,78%)
derya_julia (82.0/81.2/0,8/0,98%)

13. TAKIM TOPLAM KİLO (556,9/554.1/2,8 /0.50%)

Kallistem, bizim takım da hazır. Bi bakabilir misin, hata falan var mı?

heyy takimimmm harikasinizzz.. süppersiniz.. herkes ne güzel kilolar vermis herkesi tek tek kucakliyorumŞenizŞenizŞenizŞeniz

ayy ne güzel haber kaydirigubbakcemile2

süper süperrrr :lepi:

saol bijommm.. onumuzdeki aylarda 2 hafta kampi olucak.. ileride hic dusunmuyoruz profesyonel basketci olucak diye birsey yok.. ama takim ruhu.. orda basarmaya calismasi,, ordaki cocuklarin arasindan siyrilmasi anlasmasi, paylasmasi hersey cok onemli .. özellikle bu yaslarda..

listemi begenmene nasi sevindim:emir_bebek::emir_bebek: kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile2 aklinialirimsmile:lepi:hihoyyytsositososito gamyoncuiremsualkisalkisalkisnaniknanik delikafadulden :sm_cool::teytey::dance: o derece yani :roflol::roflol:

yediklerimi yazayım..

sabah: sunta+yoğurt (nesfit aldım dün 2 kutu artık sabah-akşam nesfit, öğlen sebze yicem)
ara: 1 etimek
öğlen: 4 köfte, 1 dilim ekmek, yarım kase yoğurt (geç oldu biraz eve gelince yedim)
ara: 1 havuç
akşam: 1 muz
1 litre su içtim spor yapmadım ama çok yürüdüm..

heyy dostum harikasin "american film repliklerinden özenti"kaydirigubbakcemile3
gecen genis ailede öyle bi sahne vardi "oo $it lanet olsun,, senin neyin var dostummm"

tamam canım buldum . şalı ne güzel yakışmış çikolatama şalı takmakla beni çok mutlu etti..

mersam sali sen gönderdin ama ben bile okadar mutlu oldum ki taaa ilk basta söylediginde bile.. bencede cok ince bir davranis.. bende cok mutlu oldum ne guzel insanlarla tanismisim diye..

Son düzenleme:
canim cok tskopuyorumnanaktan izinde bakicam mutlaka.. yeni birsey tanimis , ogrenmis oldumopuyorumnanaktan

saol canim yaa..gecen oglumla bionicle sehrini kurduk sana göstericektim ama o tarz bir konu yoktu koymadim biyere kaldi öyle

valla harika gidiyosun .. ben tahmin etmistim bu tempoyla kesinlikle duraksama yasamassin ... devam edersin .. aynen böyle devam canim.. 83 olmussun yaa süperrr:teytey::lepi:alkisalkisalkis

alkisalkisalkis teşekkür ederim hayatım inşllah devam edebilirim bu tempoda. evet 8li rakamlardayım ve çok mutluyum. tam 10 kilo verdim.
ama ben bu bionicle merak ediiyorum görmek istiyorum otopark demiştin ya bıkmadan usanmadan ottopak ottopakk yapıyoruz çok sevdi başka hiçbişey yapmak istemiyor.

merhaba, bende katılmak istiyorum bu takım halinde diyet olayına. yardımcı olur yönlendirirseniz çok sevinirim.

merhabalarrrrrr.. ben varya dün gece cikolatami kacirmiyayim diye uykusuz gittim sayilir. takasa bakarken uyuyakaldim sonra saat caldi kalktim sedacik mutfakta ugrasiyor. ve saat 12ye geliyor. yine sizip kalmisim tekrar uyandim baktim tatli yiyorlar aman simdi benim bülbülüm cikacak dedim yatakta dimdik oturdum uyumayayim diye..sonrda cikti benim güzelim.. ay ne zevkle izledim valla degdi uykusuz kaldigima.. cikolatam ne kadar tatlisin birtanem ya. ne kadar zarif giyinmissin herseyin cok tatli.. yemin ediyorum bayildim kardesinede sanada anneniz ne gurur duyuyordur kimbilir. ben bile gururla izledim yemin ederim . bana ne oluyorsa artik?boshayallersmile
tebrikler canim ikinizide cok öpüyorum bülbülüm..opuyorumnanaktan
arkadaslarin dedigi gibi mersanin salini takmanda cok güzel bir jest oldu cok takdir ettim güzelim. mersacigiminda ellerine saglik..

güzel takimim masallah masallah hepinizi kucakliyorum tebrikler ediyorum cok güzel kilolar vermissiniz galiba rekor tombisimde. ama hepinizde cok basarilisiniz

dün yediklerimi yazıyorum kızlar ve çikolatım
sabah: peynir zeytin domates 2 dl ekmek
ara: 2 gofret 2 çatal patates kızartma yeşil elma
öğle: balık salata
ara: salata
akşam: 2 keğçe çorba, 1 kepçe kadar kıymalı karnıbahar yoğurtlu 2 çatal pilav tavuk
yatarken:1 bardak az ballı çok tarçınlı yağsız süt
sabahtan sonraki aramı ve akşamı ben de çok beğenmedim

az önce yemekteyizi izledim
ve inanilmaz basim agridi.. yorum yapmadan duramam ben ..
sedanin yaristigi cekimin yapildigi gün bende evde ertesi gün gelicek misafirlerim icin hazirlik yapmistim .. o zaman aklimdan bu kizcagiz 3 saatte bunlari nasil yetistiricek diye dusunmustüm .. kesinlikle masaalah:nazar: hepsini gayet güzel yetistirmis lezzetlerini bilemem.. ama görüntü olarak lezzetli gorunuyorlardi..

bu gökhan,, benim asla tahammül edebilicegim bir karakter degil.. ben dobrayim dogalim diye ben öyle kaba tipleri asla tahammül edemem heralde diskalifiye edilirdim yarismadan.. o kasik tutusu agiz saklatmasi..sayet oyle bi karaktere girmesi gerekiyorduysa da o krakter kesinlikle benim icin korkunc tahammül edilemiycek bir karakter.. asli beni ilgilendirmez

selin hanima gelince bence seda onu idare edebilirdi arada söyliycegi bi kac hos sözle..cunki sedanin agzindan cikicak tatli bir söze bakiyor ve hemen yumusuyordu.. kamera arkasinda neler oluyor bilemeyiz tabi..

leman hanimdan pek hoslanmadim..saniyorum sigaradan dolayi sesi bozulmus herseye ilimli yorum yapmaya calismasi itici geldi.. durust bulmadim

acari yarin izliycez.. suana kadar yarisanlarin icinde kesinlikle seda hak ederek o puani almis..aksini düsünseydimde yazardim .. benim yegenimin adida acaropuyorumnanaktanonu cok özledim .. neyse bu arada acar ayni jim Carreye benziyor dimi?

acari izlemedigim icin yorum yapamiyorum ama bu digerleri icinde gercekten seda 1.
ödülüalamamis olmasina uzuldum izledikten sonra.. olsun hayatinda tatli bir nefes olarak kaliropuyorumnanaktan

cikolataya yorum yapmiycam isirilasi yenesi bi yaratik resmen

tombilicim bionicle de legonun bir cesidi.. daha cok erkek cocuklarinin sevicegi tarzda
savasci robotlar akannehir ama bizim ki onlarla saatlerce oynuyabiliyor..

merhaba hanımlar.bır ugrayım dedım.sızlere bu ay ıcın ıyı bır haberım yok ama gelecek ay ıcın umıdım var.chocolate yarısmayı dun ızledım.superdın tatlım.en kısa zamanda goruselım istiyorum.herkesı opuyorum

bu gruba girme ile ilgili kimse yardımcı olmayacak mı :sinifsinif:

canım hoşgeldin şu sıralar gruba yeni eleman almama karaı almıştık ama azimle bu kararı kırabilirsin :)) paylaşım yapabilirsin 2 hafta paylaşımında sorun yaşamazsak listede olabilirsin ama her koşulda paylaşımını bekliyoruz...

merhaba hanımlar.bır ugrayım dedım.sızlere bu ay ıcın ıyı bır haberım yok ama gelecek ay ıcın umıdım var.chocolate yarısmayı dun ızledım.superdın tatlım.en kısa zamanda goruselım istiyorum.herkesı opuyorum

cedricim hoşgeldin canım kendini bunaltma yeni haberler için herşey kısmet ve ne kadar çabalarsan çabala bazı şeylerin zamanı gelmeden onu değiştiremiyorsun.. hakkında hayırlısı canım..

evet 8li rakamlardayım ve çok mutluyum. tam 10 kilo verdim.
10 kilo ! süpersin canım :lepi: bir dene bakalım 10 kiloluk deterjanı ne kadar taşıyabileceksin işte o kadar kilo attın üstünden hadi bakalım sıra bir 10 kilo vermektee kaydirigubbakcemile5

pia cım ben listemi yazim şimdiden
sabah: 1 bardak nesfit+yarım yağlı süt
ara: 1 küçük portakal, 1 küçük elma
öğlen: 1 tabak ıspanak, yarım kase yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği
ara: yapmadım belki bir muz yerim
akşam: 1 bardak nesfit+yarım yağlı süt düşünüyorum..
şimdiye kadar 1 litre su içtim heralde yatana kadar 1 litre olur. öğlen dışarı çıktım 1 saat kadar yürüdüm hava süper ötesiydii.

şimdi de eşimle yemekteyizi izliyoruz çay içerek, gökhana bayıldı. birkaç keredir çorba kötü olmuştu hacı yaa diyor biz de kopuyoruz burda :roflol: sarışın kıza da küfür edip duruyor ay çok gülüyorumm :roflol:

canım hoşgeldin şu sıralar gruba yeni eleman almama karaı almıştık ama azimle bu kararı kırabilirsin :)) paylaşım yapabilirsin 2 hafta paylaşımında sorun yaşamazsak listede olabilirsin ama her koşulda paylaşımını bekliyoruz...

teşekkür ediyorum. anladığım kadarıyla başlangıç olarak kilomu paylaşmam gerekiyor. gün itibari ile 68 kiloyum. yemek konusunda değil de hareket konusunda kendimi ciddi olarak geliştirmem gerekiyor. tüm gün oturarak çalışıyorum ve tembel her insan gibi akşamları da uzanarak geçiyor. bir haftadır ginseng hapı kullanıyorum ki enerji verjin biraz da hareket edebileyim. hafif hafif bir istek geldi gibi. en azından akşamları yürüyüşe çıksam iyi olur diye düşünürken yakaladım kendimi..

:) hoşbulduk bu arada

Son düzenleme:
[

pia cım ben listemi yazim şimdiden
sabah: 1 bardak nesfit+yarım yağlı süt
ara: 1 küçük portakal, 1 küçük elma
öğlen: 1 tabak ıspanak, yarım kase yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği
ara: yapmadım belki bir muz yerim
akşam: 1 bardak nesfit+yarım yağlı süt düşünüyorum..
şimdiye kadar 1 litre su içtim heralde yatana kadar 1 litre olur. öğlen dışarı çıktım 1 saat kadar yürüdüm hava süper ötesiydii.

şimdi de eşimle yemekteyizi izliyoruz çay içerek, gökhana bayıldı. birkaç keredir çorba kötü olmuştu hacı yaa diyor biz de kopuyoruz burda :roflol: sarışın kıza da küfür edip duruyor ay çok gülüyorumm :roflol:[/COLOR]

alkisalkisalkisalkisalkisalkis süperrr canim meyve yemissinn.. buna cok sevindim.. liste iyi sen iyisin spor yapmissin su icmissin..bende dün gece diyet listelerine yeniden baktim bir tane buldum ama cok düsük kalorili..ama uzun süredir az yemekle yapiyoruz ve ben hic ilerleyemiyorum.. oyuzden denemeyi dusunuyorum 600 kcl ben ilaveler yaparak bazi günler zenginlesitirim diyorum .. ins dün gece cikardim listeyi buhafta yapmayi dusunuyorum

bende yazayim günümü

sabah: maydonozlu kirmizi soganli yumurta salatasi,1 dilim kepek ekmegi, kk yarisi kadar peynir,3 zeytin, 3 tatli kasigi pekmez
ara:3 adet diyet biskuvi
ögle: 1 tabak bezelyeli patates yemegi ve 200gr yogurt
ara 1 mandalina
aksam (disardayim) henuz yemedim.. bijoma sadik kalip sadece yesil salata yemeyi düsünüyorum
suyumu cayimi ictim

tamam canım buldum . şalı ne güzel yakışmış çikolatama şalı takmakla beni çok mutlu etti..

canım benim,hem çok sevdiğimden,hem de senin için taktım :)

evet mersacım şal hakikaten çok güzeldi eline sağlıkk :hulya:

ne garip di mi şal örüyosun arkadaşına yolluyosun sonra tv de görüyosun kaydirigubbakcemile3

evet ya süper tespit,hiç görüşmediğin arkadaşın,senin yolladığın bir şalı takıyor ve tv de :))

beyaz porselen biraz büyüklerden üzerinde şekiller var renkleri çok güzel uydurmuşlar teker teker satılıyor 1.5tl tanesi çok da ucuz indirimdeymiş.. yaa kupaları ben de çok seviyorum güzel buldum mu hemen alıyorum burası kupa cenneti ama begenmiyorum çoğunu..
eğer hediyeler aklındaysa dediğin gibi 1 kere çıkmış olursun alır kargoya verirsin. ben de pazartesi vericem kallisim

dur kız ben de gidip bakayım tansaş a,merak ettim...ben de severim kupaları :)

oburcum mersam tebrik ederim... harika vermişsiniz...

yaa bende verdim ama böyle çok çok sevinebilmek için tartılmadım eşim bile dedi akşam tv izlerken sen bayağı farkettin dedi nasıl mutlu oluyorum ama tartıldınmı dedi ona bile dedim yok şok yaşamak istiyorum azar azar görmek istemiyorum dedim... bir kaç gün daha geçsin bakalım..

olsun kallisim,yavaş olsun da gitsin artık bu kilolar...azimle akan su taşı delermiş(böyleydi dimi bu söz) :)

çikolatam sende bende aynı vermişiz senin yaşının küçüklüğü avantajın aman iyi değerlendir benim yaşıma geldiğinde daha zorlaşıyor kilo vermek .böyle devam edersek yaza çıtır kızlar olacaz.hihoyyyt
.

evet haklısın mersam,bu yaz bu işi bitirmek lazım,elimden geleni yapıyorum.ben de 3 gündür spor yapıyorum.

kızlar bu arada bizim evdede ciddi rekabet başladı mervişle babası iddaya girdiler mart sonuna kadar merve 7 babası 10 kilo verecek.merve 7 kilo verirse babası 200 tl verecek o veremezde babası 10 kilo verirse merve babasına 100 tl verecek .bana kimse para mara vermiyor gramlarını paraya çevirdiler.

adaletsiz bir yarışma olsa da :) bu tarz şeyler iyidir.umarım kızın kazanır.sen hele bir kenarda dur,parasız da verirsin sen :)))
Çikolatam dünkardeşini ve seni izledim.Bence kardeşin tam hanım efendi.Mutfaktada gayet güzel lafını esirgemedi ,koptum zaten ben orada.ÇAKMA Sarı çiyan hasedinden çatladı.Bence patlayabilirdide ....
Sana gelince hayatım ne kadar güzel billur gibi bir sesin var.:nazar::nazar:Mübarek adamlar ne kadar zor şarkılar seçmişler.her baba yiğidin söyleyeceği tarz şarkılar değildi.:nazar::nazar:Aman nazar etmeyeyim.Canımın içi ne kadar şekersin inan senin güzel güler yüzünden sonra biraz olsun kendimi topladım.Balık etlisin.Öyle şişkoyum diyip moralini bozma bence.Daha gençsin bunun avantajlarını kullanarak ,gayret de edersen eminim istediğin kiloya düşersin.Zaten sporada başladın kısa zaman içinde fark eeceğine eminim.Sakın su içmeyi unutma.

canım ne güzel yazmışsın,çok teşekkür ederim. mutlu ol hep böyle,kendini hiç sıkma.takma..inan hepimiz yalnız geldik yalnız gideceğiz...koca da evlat da bir yere kadar...önce sen kendini düşün...öpüyorum

merhabalarrrrrr.. ben varya dün gece cikolatami kacirmiyayim diye uykusuz gittim sayilir. takasa bakarken uyuyakaldim sonra saat caldi kalktim sedacik mutfakta ugrasiyor. ve saat 12ye geliyor. yine sizip kalmisim tekrar uyandim baktim tatli yiyorlar aman simdi benim bülbülüm cikacak dedim yatakta dimdik oturdum uyumayayim diye..sonrda cikti benim güzelim.. ay ne zevkle izledim valla degdi uykusuz kaldigima.. cikolatam ne kadar tatlisin birtanem ya. ne kadar zarif giyinmissin herseyin cok tatli.. yemin ediyorum bayildim kardesinede sanada anneniz ne gurur duyuyordur kimbilir. ben bile gururla izledim yemin ederim . bana ne oluyorsa artik?boshayallersmile
tebrikler canim ikinizide cok öpüyorum bülbülüm..opuyorumnanaktan
arkadaslarin dedigi gibi mersanin salini takmanda cok güzel bir jest oldu cok takdir ettim güzelim. mersacigiminda ellerine saglik..

ahh canım ablam..ne demek bana ne oluyorsa..sen benim canımcım,ablacığımsın...senin benimle gururlanman,beni asıl mutlu eder. sağol..izlemek için uykusuz da kalmış,canım benim...çok sağol güzel sözler için.seni seviyorum opuyorumnanaktan

dün yediklerimi yazıyorum kızlar ve çikolatım
sabah: peynir zeytin domates 2 dl ekmek
ara: 2 gofret 2 çatal patates kızartma yeşil elma
öğle: balık salata
ara: salata
akşam: 2 keğçe çorba, 1 kepçe kadar kıymalı karnıbahar yoğurtlu 2 çatal pilav tavuk
yatarken:1 bardak az ballı çok tarçınlı yağsız süt
sabahtan sonraki aramı ve akşamı ben de çok beğenmedim

ben beğendim tombilim,sen bu işi kaptın.
ama meyve görmek istiyorum...içtiğin suyu da yazarsan iyi olur canım...ben dünü yazamıcam,seda yüzünden şaştım kaldım ,bugünü yazarım sana canım birazdan

az önce yemekteyizi izledim
ve inanilmaz basim agridi.. yorum yapmadan duramam ben ..
sedanin yaristigi cekimin yapildigi gün bende evde ertesi gün gelicek misafirlerim icin hazirlik yapmistim .. o zaman aklimdan bu kizcagiz 3 saatte bunlari nasil yetistiricek diye dusunmustüm .. kesinlikle masaalah:nazar: hepsini gayet güzel yetistirmis lezzetlerini bilemem.. ama görüntü olarak lezzetli gorunuyorlardi..

bu gökhan,, benim asla tahammül edebilicegim bir karakter degil.. ben dobrayim dogalim diye ben öyle kaba tipleri asla tahammül edemem heralde diskalifiye edilirdim yarismadan.. o kasik tutusu agiz saklatmasi..sayet oyle bi karaktere girmesi gerekiyorduysa da o krakter kesinlikle benim icin korkunc tahammül edilemiycek bir karakter.. asli beni ilgilendirmez

selin hanima gelince bence seda onu idare edebilirdi arada söyliycegi bi kac hos sözle..cunki sedanin agzindan cikicak tatli bir söze bakiyor ve hemen yumusuyordu.. kamera arkasinda neler oluyor bilemeyiz tabi..

leman hanimdan pek hoslanmadim..saniyorum sigaradan dolayi sesi bozulmus herseye ilimli yorum yapmaya calismasi itici geldi.. durust bulmadim

acari yarin izliycez.. suana kadar yarisanlarin icinde kesinlikle seda hak ederek o puani almis..aksini düsünseydimde yazardim .. benim yegenimin adida acaropuyorumnanaktanonu cok özledim .. neyse bu arada acar ayni jim Carreye benziyor dimi?

acari izlemedigim icin yorum yapamiyorum ama bu digerleri icinde gercekten seda 1.
ödülüalamamis olmasina uzuldum izledikten sonra.. olsun hayatinda tatli bir nefes olarak kaliropuyorumnanaktan

cikolataya yorum yapmiycam isirilasi yenesi bi yaratik resmen

ah benim canıııııım :)) sensin yenilesi ...yerim haaaaa olumunekankayizsmile

düşündüklerine katılıyorum,ben de aynılarını düşündüm canım

cedricim hoşgeldin.nolur zorlama ruhunu,bekle,inan herşey sonunda senin istediğin gibi olacak...
ben her zaman görüşmeye hazırım..öpüyorum

hosgeldin canimmmmmmm..opuyorumnanaktan nasilsin nasil gecti seyahatin anlat biraz merak ediyoruz

bugün yediklerimi yazayım önce :

sabah: az peynir, yumurta,3-4 zeytin,1 çay kş bal, 1,5 dilim tam buğday ekmeği

ara : 1 muz ,1 avuç kuru meyve

öğlen : kepekli tost (dışardaydım)

ara: 1 elma

ara: 1 kase nesfit,1 bardak süt

akşam : kıymalı soğanlı yumurta, 2 dilim ekmek (bu öğünümü beğenmedim ama kıyma vardı,çözdürmüştüm ve kullanmam gerekiyordu bozulmasın diye)

not : acıktıkça beyaz lahanayı çiğ olarak yiyorum.
dün spora gittim : 20 dk yürüyüş,15 dk bisiklet,15 dk eliptik bisiklet,5 dk twist,5 dk kürek
bugün : spora gidemedim,sadece 45 dk yürüyüş yaptım...

Son düzenleme:
Back
X