- Konu Sahibi Cherry Mom
- #20.241
iyiyim mersacigim tesekkür ederim ballim.. degistiremiyecegim seyleri cok cabuk kabullenirim ben. yeri biraktigi boslugu herseyi aci veriyor verecekte. ama dönüsü olmiyan bir sey ben kabullendim ama esim cok fena. hala pasanin odasinin kapisini acmadik acamadik . pasaya esim bakti o yedirdi hergün bir tencere yemek pisirdi degisik degisik doktoruna götürdü 3 yila yakin pisligini temizledi gezmeye götürdü hep o yapti. öyle merhametli bir insanki suya düsmüs ne oldugu belirsiz bir böcek görsün hemen cikarir üfler duru su akitir günese koyar kurusun diye, hele o böcek bir kuruyup ucsun yüzündeki mutluluk gözlerimi yasartir..
eski evimizdeyken bir kirinti ekmek kalmis yemek attirmaz onlari toplar kuslara hazirlar koyardi. bizim kuslar nerdeyse tavuk gibi olmuslardi boyunlari dönmezdi siskoluktan.. catimiza yuva yapmis kuslarin yumurtadan cikan bebekleri olunca anneleri cikip yem ariyarak yorulmasin diye kiyma koyardi yuvalarina.
biz bu eve geldik arada 2km vardir.. o kuslar geldi buldular babalarini buradadaalkisalkisalkis öyle sevindiki
düsünsene böyle bir adamin köpegi gözünün önünde öldü ellerinde öldü kimse yatiramadi pasayi masaya ama babasinin ellerine basini öyle güvenle koyduki, adamcagiz mahvoldu.
gececek canim buda gececek elbet..
diyetini saglam tutuguna sevindim mersacigim insallah kilo vermissindir .Şeniz
ay ay ablacım beni yine ağlattın .sen eşini anlattıkça bende kendi eşimi gördüm.bizim yeşil de baba eve geldiği anda bütün hareketleri değişiyor kafeste çırpınıyor beni çıkar diye ve senin dediğin gibi ona o kadar güveniyorki onun omuzunda geziyor hatta bazen kıskanıyoruz birazda bizimle ilgilen diyoruz .hele küçük kızımın küçük kardeşi gel ablam diye çağırıyor .eve bir yabancı gelsin yeşille biraz uğraşsınlar deliyor .çocuğu korkuttular diyor bidaha biri geldiğinde kafesinden çıkarmayın diyor.biliyosun kuşların ömrü az bizde aynı korkuyu yaşıyoruz çok bağlandık .sırf bu yüzden köpek almaktan vazgeçtik bir kuşa bu kadar bağlandıysak köpek alırsak naparız dedik ve cesaret edemedik.eşin bütün sorumluluğunuda üstlendiği için çok bağlanmış ona daha zordur tabi sanada zor ama sen toparlayıcı konumdasın o yüzden üzüntünü bastırıyosun ama geçecek ablacım neler geçmiyorki nelere alışmıyoruzki 23 yaşında fidan gibi kuzenimi kaybettim annemi babamı hepsini ardı ardına hepsine alışıyoruz ve hayat devam ediyor...........