Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyiyim mersacigim tesekkür ederim ballim.. degistiremiyecegim seyleri cok cabuk kabullenirim ben. yeri biraktigi boslugu herseyi aci veriyor verecekte. ama dönüsü olmiyan bir sey ben kabullendim ama esim cok fena. hala pasanin odasinin kapisini acmadik acamadik . pasaya esim bakti o yedirdi hergün bir tencere yemek pisirdi degisik degisik doktoruna götürdü 3 yila yakin pisligini temizledi gezmeye götürdü hep o yapti. öyle merhametli bir insanki suya düsmüs ne oldugu belirsiz bir böcek görsün hemen cikarir üfler duru su akitir günese koyar kurusun diye, hele o böcek bir kuruyup ucsun yüzündeki mutluluk gözlerimi yasartir..
eski evimizdeyken bir kirinti ekmek kalmis yemek attirmaz onlari toplar kuslara hazirlar koyardi. bizim kuslar nerdeyse tavuk gibi olmuslardi boyunlari dönmezdi siskoluktan.. catimiza yuva yapmis kuslarin yumurtadan cikan bebekleri olunca anneleri cikip yem ariyarak yorulmasin diye kiyma koyardi yuvalarina.
biz bu eve geldik arada 2km vardir.. o kuslar geldi buldular babalarini buradadaalkisalkisalkis öyle sevindiki
düsünsene böyle bir adamin köpegi gözünün önünde öldü ellerinde öldü kimse yatiramadi pasayi masaya ama babasinin ellerine basini öyle güvenle koyduki, adamcagiz mahvoldu.
gececek canim buda gececek elbet..
diyetini saglam tutuguna sevindim mersacigim insallah kilo vermissindir .Şeniz

ay ay ablacım beni yine ağlattın .sen eşini anlattıkça bende kendi eşimi gördüm.bizim yeşil de baba eve geldiği anda bütün hareketleri değişiyor kafeste çırpınıyor beni çıkar diye ve senin dediğin gibi ona o kadar güveniyorki onun omuzunda geziyor hatta bazen kıskanıyoruz birazda bizimle ilgilen diyoruz .hele küçük kızımın küçük kardeşi gel ablam diye çağırıyor .eve bir yabancı gelsin yeşille biraz uğraşsınlar deliyor .çocuğu korkuttular diyor bidaha biri geldiğinde kafesinden çıkarmayın diyor.biliyosun kuşların ömrü az bizde aynı korkuyu yaşıyoruz çok bağlandık .sırf bu yüzden köpek almaktan vazgeçtik bir kuşa bu kadar bağlandıysak köpek alırsak naparız dedik ve cesaret edemedik.eşin bütün sorumluluğunuda üstlendiği için çok bağlanmış ona daha zordur tabi sanada zor ama sen toparlayıcı konumdasın o yüzden üzüntünü bastırıyosun ama geçecek ablacım neler geçmiyorki nelere alışmıyoruzki 23 yaşında fidan gibi kuzenimi kaybettim annemi babamı hepsini ardı ardına hepsine alışıyoruz ve hayat devam ediyor...........

şimdide bu gün neler yaptım onları yazayım.haa bu gün tekrar okullu oldum yarıda bıraktığım liseye tekrar kayıt yaptırdım artık liseliyim.utanıyorum lise terkim demeye inşallah bitiririmde hiç değilse lise mezunuyum derim.

oburum nerdesin bu gün hiç uğramamışsın kızlar obur olmadığında siz beni bırakmayın denetleyin ama şike yapıpta az yemişsin çooook ye demeyin haa.
sabah:küçük 1 tane yağsız kepekli tost.
ara:ne yazıkki dışarda olduğum için yok.:sinifsinif:
öğle:yine dışarda olduğum için yemeyi unutmuşum .koçtaşta bayılmak üzere olduğumu farkettim ve çıkınca hemen 1 tane pohaça aldım ve yedim mafoldumben.:oklava:
ara:eve geldim neskafe ve 1 dilim peynir ve 2 kaşık barbunya yedim.
akşam:2 kaşık barbunya 2 kibrit kutusu kadar yağsız tavuk ve 6-7 yemek kaşığı yoğurtlu kereviz salatası.
ara:2 ceviz 4-5 tane üzüm.

çok görünüyo ama valla az yedim.kaydirigubbakcemile4

sporuda bu gün koştururken yapmış sayın.

Günaydınn arkadaslar.. :) Sımdı okula gıdıcem , sonra da dershanem var aksam 8e kadar . Nete ne zman geleblrim bilmiyorum..

bu sabah tartılmama goreee 83.5 olmusumm:)
ıyi günler sizleree.. aksam gorusmek uzere.

Son düzenleyen: Moderatör:
bijocum çay kahve tutamadığından değil de gelinini göstermek istediğinden olmasın sakın. bazı kayınvalideler sever bakın benim de gelinim var bana yardım eder sağolsun hiç sektirmez pervane olur etrafımda diye göstermek için.
4.5 senedir gitmiyorum tombili eger bir kere gidersem bir daha kurtulamam amacı ne olursa olsun kaydirigubbakcemile3

efenimm bugünden itibaren oglusum lisansli basketbolcu:icecream:
ayy ne güzel haber kaydirigubbakcemile2

ay çikolatımı dinliyorummmmmmmmmmmmm maşallah yaaaa
valla ben de dinledim böyle bir ses olamazz bayılıyorum onun sesine opuyorumnanaktan

geleim dün anlatmadığım reyhan abla gelice anlatacağım dediğim olaya, Hilalim sen de bunu okuduktan sora bugün kendini tv de şişko gördüğüne pişman olabilirsin...yerimseniben

Dün minübüsle merkeze gittim böyle bir stad yanında iniyorum stadın spor bölümleri var bir bahçe gibi yerden geçiyorum yolumu kısaltmak trafik içinden geçmemek içinyasakkelime

Yürüyorum:delphin: 3 metre yakınımda bana paralel biri daha yürüyor fisfisfis ama tüm adımlarımız aynı anda gidiyor 30 yaşlarında bir adam:delphin: bir ara dedi ki beraber yürüyelim mi:bbo:

ay saçmalamayın dedim bir an neye uğradığımı şaşırdım:1shok: neden saçmalıyorum ki dedi gayette güzel yürüyebiliriz:delphin: amaninnn ne diyeceğimi şaşırdım :1shok:kafamçokkarıştı

tamam peki yürüyelim karşılaştığım ilk polise gideceğim dedimsempatiksalakcinni neeee polismi dedi ve o anda ortadan kayboldu:roflol::roflol:

yahu 40 yaşındayım şikoyum:1shok: saçlarımın dip boyası geldinaniknanik bu halimle çıkma teklifi aldım:roflol::roflol: eve geldim kızlara dedim ki beni bırakmayın lennn sokağa bir daha yalnız başıma tacize uğruyorum:roflol::roflol: kızlar bayılacaktı anne ciddimisin diye:roflol:
şimdi her fırsatta takılıyorlar :roflol::roflol:
:roflol: :roflol: aaaaaaaaa senin neyin eksik ayol :1closedeyes:

ya kallistem ben yetişemedim eve geldim hemen tv yi açtım misafirler eve geliyordu şalı da göremedim alışverişide seda yemek yaparkende kaçırdım.o sarı gacıyı bana vereceklerdi yırtardım valla seda yine çok hanım davrandı .gıcıklar gökhan dışında hepsi 2 verdi kıskandılar herşeyi çok güzel yapmıştı valla helal sedaya.gece seyredecem.
link verdim mersacım ordan açıp izleyebilirsin.. bi de liseyi bitirmeye karar vermişsin ne güzel çok sevindimmm kaydirigubbakcemile5

bijom icin günümü yazayim

sabah:sicak bir kase corba
ara: yarim ayva
ögle: yogurtlu yumurtali ispanak
ara: yarim ayva
aksam: 1 tane vejeteryan burger

aksam eltimdeydim masadaki cerezlerden cok az aldim .. kesinlikle cok az yazmama bile degmezdi aslindada isteee

3l yakin su ictim bitkisel caylarimida ictim
15dk step,200 mekik,200 ip atlama
süper süperrrr :lepi:

herkese günaydınn :icecream:
dün anca yemekteyize zor yetiştim eve.. dışardaydım bütün gün :bbo: hava o kadar güzeldi ki anlatamam size..

yediklerimi yazayım..

sabah: sunta+yoğurt (nesfit aldım dün 2 kutu artık sabah-akşam nesfit, öğlen sebze yicem)
ara: 1 etimek
öğlen: 4 köfte, 1 dilim ekmek, yarım kase yoğurt (geç oldu biraz eve gelince yedim)
ara: 1 havuç
akşam: 1 muz
1 litre su içtim spor yapmadım ama çok yürüdüm..

bir de not:
görmüş birisi olarak diyorum kiii
ÇıKOLATA BU KADAR KıLOLU DEĞıLLLLLLL

http://fulldizi.com

buraya girip sol üste yemekteyiz yazınca 18 şubatta yayınlanan program en üstte cıkıyor üstüne basıp biraz beklersen video geliyor şimdi baktım mersacım :)

bijom senin verdiğin link bende açılmadı ama ben tekrar youtube den buldum nasıl olduysa bilgisayar özürlüsü olmama rağmen buldum izliyorum

günaydın fıstıklar.. mersam bulmuşsun hadi bakalım :)

erkenden bildirimleri getireyim mersam sende burdayken yazarsın canım kilonu..

bijom anada günaydın şekerciğim...

http://fulldizi.com

buraya girip sol üste yemekteyiz yazınca 18 şubatta yayınlanan program en üstte cıkıyor üstüne basıp biraz beklersen video geliyor şimdi baktım mersacım :)

tamam canım buldum . şalı ne güzel yakışmış çikolatama şalı takmakla beni çok mutlu etti..

Son düzenleme:
5.TAKIM 144.ETAP

Pia ( 61.0 / 60.6 / 0.4 / 0.66% )
tombili ( 85.5 / 83.4 / 2.1 / 2.46% )
mersa ( 80.7 / 80.0 / 0.7/ 0.87% )
obur ( 77.0 / 75.0 / 2.0 / 2.60% )
boncuk9 ( 84.5 / 83.5 / 1.0 / 1.18% )(yeni üye)
Ocean ( 82.2 / 81.3 / 0.9 / 1.09% )( yeni üye)

5.Takım Toplam Kilo ( 470.9 / 463.8 / 7.1 / 1.51% )

Son düzenleme:
gördüğüm kiloları kırmızıladım kallisim niye editlenmiş diye sorarsan kaydirigubbakcemile5

dün 8 mart çekiliş hediyemi de aldım iyi oldu kafamdan çıktı.. geçen gün eskişehir yolundaki büyük tansaşta çok güzel kupalar görmüştüm, bugün onlardan almaya gidicem 3-5 tane.. oraya da otobüs zor yürümeye bahanem olucak. bir de tatlandırıcım bitmiş almam lazım..

havalar pzt soğuyacakmış malesef artık biraz zor yürürüm mafoldumben bari bugünü değerlendireyim..

tamam canım buldum . şalı ne güzel yakışmış çikolatama şalı takmakla beni çok mutlu etti..

evet mersacım şal hakikaten çok güzeldi eline sağlıkk :hulya:

ne garip di mi şal örüyosun arkadaşına yolluyosun sonra tv de görüyosun kaydirigubbakcemile3

gördüğüm kiloları kırmızıladım kallisim niye editlenmiş diye sorarsan kaydirigubbakcemile5

dün 8 mart çekiliş hediyemi de aldım iyi oldu kafamdan çıktı.. geçen gün eskişehir yolundaki büyük tansaşta çok güzel kupalar görmüştüm, bugün onlardan almaya gidicem 3-5 tane.. oraya da otobüs zor yürümeye bahanem olucak. bir de tatlandırıcım bitmiş almam lazım..

havalar pzt soğuyacakmış malesef artık biraz zor yürürüm mafoldumben bari bugünü değerlendireyim..
yaaaa soğuyacakmıymışeyvahedigeldismile ne güzeldi böyle bahar gibi...

tansaşta kupa hee nasıl merak ettim cam porselen desenli düz burdada tansaşlar var fırsatım olursa bakarım tek kendime almayı seviyorum bende kupa çok sık değiştiriyorum...

hediyenide almışsın ne güzel olmuş ben hala alamadım dışarı çıkmadım ki doğru düzgün..
bir de eşim haftaya perşembeye kadar izine çıkmış evde bilmiyorumkismile son gün alır ordan kargoya veririm artık diye düşündüm...

editler içinde eline sağlık canımcım cidden makbule geçtiŞeniz

günaydın fıstıklar.. mersam bulmuşsun hadi bakalım :)

erkenden bildirimleri getireyim mersam sende burdayken yazarsın canım kilonu..

bijom anada günaydın şekerciğim...

günaydın canım geç gördüm yazını sedayı syrediyordum .şu anda tam 80 kilo geliyorum yani 700 gr gitmiş.çok az yedim hergece aç yattım ama hiç spor yapamadım yoksa 1 kilo olurdu .çok dikkat etmeme rağmen spor olmayınca anca bu kadar oldu.

yaaaa soğuyacakmıymışeyvahedigeldismile ne güzeldi böyle bahar gibi...

tansaşta kupa hee nasıl merak ettim cam porselen desenli düz burdada tansaşlar var fırsatım olursa bakarım tek kendime almayı seviyorum bende kupa çok sık değiştiriyorum...

hediyenide almışsın ne güzel olmuş ben hala alamadım dışarı çıkmadım ki doğru düzgün..
bir de eşim haftaya perşembeye kadar izine çıkmış evde bilmiyorumkismile son gün alır ordan kargoya veririm artık diye düşündüm...

editler içinde eline sağlık canımcım cidden makbule geçtiŞeniz

beyaz porselen biraz büyüklerden üzerinde şekiller var renkleri çok güzel uydurmuşlar teker teker satılıyor 1.5tl tanesi çok da ucuz indirimdeymiş.. yaa kupaları ben de çok seviyorum güzel buldum mu hemen alıyorum burası kupa cenneti ama begenmiyorum çoğunu..
eğer hediyeler aklındaysa dediğin gibi 1 kere çıkmış olursun alır kargoya verirsin. ben de pazartesi vericem kallisim

Günaydın kızlar .....
75 kiloyum 2 kilo gitmiş.Gene spora geç kaldım dönüşte bilgisayarı kapabilirsem yazarım.Herkesi öptümmmm. buarada mersaaa hayatım harikasın 1 yakın vermişsin.alkisalkisalkisÖnümüzdeki hafta devamını bekliyoruz.Bu haftaki problemlerimden dolayı sana fazla yazamadın çok özür dilerim.a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X