Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gecmis olsun da o zaman seni istedigimiz kadar sıkabiliriz :KK66: alisana kadar kahvaltida ye sadece ama dedigim gibi abartma.. ben kac ay oldu aramıyorum artik ekmeksiz yasanabiliyo daha saglikli beslenebilirsin örneğin 3dl ekmek tek ogunde yemek yerine.. az yemek degil saglikli beslenmek onemli canim hepimiz onu yapmaya calisiyoruz becerebildigimiz kadar.. mesela kahvaltina peynir sut ekle domates yesillik salatalik yazin nimetlerini kullan bebisinin sana ihtiyaci var enerjisiz kalmamalisin
Akşam yemeğinde ekmek yemedim açlıktan ölebilirim :D Ben suya gerek yok ekmek yeter kafasında biriydim çok zor olacak ekmeği bırakmak :) Bu arada öğünleri ve sporu tek seferde mi yazmak gerekiyo yaptıkça mı :)

30 squat ve 10 mekik çektim kızıma şaklabanlık yaparak eğlenceli olmaya başladı sizlerle :):)

onlar nasıl almıyo bende onu anlamıyom ya :KK70:
Bütün arkadaşlarım çok pisboğaz. Her öğünleri burger king, popeyes normal bütçeli klasik öğrenci menüleri işte. Ama çoğu zayıf. :63: Bi arkadaşım 42 kiloydu birinci sınıfa başladığında şimdi 54 oldu hep senin yüzünden der:KK45::KK45:

Valla ortamlardan kurtulamayiz maalesef.. ben ilk basladigimda daha 3gun gecmisti yarim tuttu kolumdan zorla burgera goturdu.acim ölüyorum diye tutturdu ama amac bana pislik yapmakti.. en sevdigimiz menuyu soyledi ben de tavuklu salata soyledim. Inadina da bi patatesine bile elimi surmedim.. demem o ki ne kadar hizli kendi çözümlerini yaratmaya alisirsan o kadar çabuk yol almaya baslarsin :KK66:
Şimdi listede olmadığım son günler diye çok sıkmıyorum, sen beni listedeyken gör bi de:kk77::KK49:

Sabah 9 da
3 zeytin
Salatalık domates
2 yk lor
1 dilim ekmek

ara 11 de
1 çay bardağı süt
Avuç içi kadar yağlı ekmek

Öğlen 13.30
Menemen yumurtalı
soğan - maydanoz
1 kase yoğurt

Ara
yarım şeftali
12 badem

Aksam 19.00
3 minik parça tavuk göğüsü
közlenmis patlıca-biber

şu 3lt geçti
spor leslie 5 mile nin 4 mili tamamlandı

morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak kollontai kollontai

Hello kizlar,

Cakma isvec diyetimin 1.gununden hepinizi selamliyorum :)

Sabah:
2 hurma, 1 kahve

Ogle:
Az patatesli, somonlu, mantarli, otlu omlet
Biraz zeytinyagina batira batira 1 dilim kepekli ekmek
1 hurma

Ara:
2 hurma

Aksam:
Biftekli salata

Spor: Leslie 5 miles
Su : 2.5 litre

Hello kizlar,

Cakma isvec diyetimin 1.gununden hepinizi selamliyorum :)

Sabah:
2 hurma, 1 kahve

Ogle:
Az patatesli, somonlu, mantarli, otlu omlet
Biraz zeytinyagina batira batira 1 dilim kepekli ekmek
1 hurma

Ara:
2 hurma

Aksam:
Biftekli salata

Spor: Leslie 5 miles
Su : 2.5 litre
O biftekli salatada gözüm kaldı demedi deme açım şu anda :( neyse bayrama azcık daha zorlayacağım bende,tatile giderken iyi hissetmek istiyorum kendimi.Arkadaşımlada hedef koyduk her gittiğimiz tatilde bir önceki tatilden daha iyi görüncez diye heheeh :)

Kızlar bende menümü paylaşayım
morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak
Sabah:1 haşlanmış yumurta+1 kk peynir+nane ,maydonoz +5 adet zeytin
Öğlen:1 kase çorba+1 porsiyon haşlanmış kırmızı et+1 bardak ayran+1 kase salata
Akşam: 1 küçük tabak barbunya yemeği+1 tabak salata
Ara:yarım kase yoğurt
Su:3 lt üstü
Spor:yok malesef

Evet salata cok saglikliydi cidden ama tatil oncesi sporsuz olmaz ki..

Tatil demisken ben ctesi 4 gun yine gidiyorum kizlar tatile yokum :)

Senin menün de buhun çok güzel olmuş canım.

günaydın kzılar
mesajlarindircom64bf1811d28ad117c26d.jpg

Gunaydin beybiler,

Bu sabah nihayet seytanin bacagini kirdim; erken kalkip sporumu yaptim mutluyum, hakli olarak gururluyum.
Ya bir kitap okuyordum da, cok ilginc gorusleri var vs neyse derken derken hurma orucu diye bir sey varmis onu arastirmaya yeltendim; siz hic duydunuz mu? Bir kadin yapip deneyimlerini anlatmis; bir de su orucu da var ki o yabanci ulkelerde de baya populer (water fasting) diye geciyor. Neyse boyle guzel aastirmalardayim.

Bu arada regl olacak olmama ragmen dune gore -500 :D

Gunaydin beybiler,

Bu sabah nihayet seytanin bacagini kirdim; erken kalkip sporumu yaptim mutluyum, hakli olarak gururluyum.
Ya bir kitap okuyordum da, cok ilginc gorusleri var vs neyse derken derken hurma orucu diye bir sey varmis onu arastirmaya yeltendim; siz hic duydunuz mu? Bir kadin yapip deneyimlerini anlatmis; bir de su orucu da var ki o yabanci ulkelerde de baya populer (water fasting) diye geciyor. Neyse boyle guzel aastirmalardayim.

Bu arada regl olacak olmama ragmen dune gore -500 :KK70:
hurma orucunda benim şekerim mi çıktı yoksa düştümü bişey oldu,başım dönmeye başladı.dayanamamıştım ben .bizim grupta bir kız sürekli yapıyordu ama

hurma orucunda benim şekerim mi çıktı yoksa düştümü bişey oldu,başım dönmeye başladı.dayanamamıştım ben .bizim grupta bir kız sürekli yapıyordu ama
sen yogurtlu olani mi yaptin?
ya ben yogurtlu olani demiyorum aslinda; gunde ara ara maksimum sayisi 7 olacak sekilde bir oruc varmis. Onun disinda da sadece su iciyormussun.

Biraz da aslinda ruhsal arinma, dini bir nefse hakimiyet gibi tasvir ediliyor. Bunu denemek istiyorum, birkac yerde daha okudum insanlarin tecrubeleri cok pozitif geldi bana. Bak burada: http://deli-anne.com/?p=28586

sen yogurtlu olani mi yaptin?
ya ben yogurtlu olani demiyorum aslinda öp; gunde ara ara maksimum sayisi 7 olacak sekilde bir oruc varmis. Onun disinda da sadece su iciyormussun.

Biraz da aslinda ruhsal arinma, dini bir nefse hakimiyet gibi tasvir ediliyor. Bunu denemek istiyorum, birkac yerde daha okudum insanlarin tecrubeleri cok pozitif geldi bana. Bak burada: http://deli-anne.com/?p=28586
Burda bir arkadaşım var yapmıştı bırakmıştı tiksindimiş çok rahatsız olmuş şimdi hurma yiyemiyor:(

Back
X