- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #203.021
Gunaydin beybiler,
Bu sabah nihayet seytanin bacagini kirdim; erken kalkip sporumu yaptim mutluyum, hakli olarak gururluyum.
Ya bir kitap okuyordum da, cok ilginc gorusleri var vs neyse derken derken hurma orucu diye bir sey varmis onu arastirmaya yeltendim; siz hic duydunuz mu? Bir kadin yapip deneyimlerini anlatmis; bir de su orucu da var ki o yabanci ulkelerde de baya populer (water fasting) diye geciyor. Neyse boyle guzel aastirmalardayim.
Bu arada regl olacak olmama ragmen dune gore -500![]()
Gunaydin canım. Hurma orucunu duymadım ama su orucunu duydum hatta nette videoları falan izledim. Fayda gören var. Sağlıklı olduğu söyleniyor ama gel gör ki çoook zor bence yapması
bu arada 6 ggünlük listedeki bazı günleri buldum bazı günleri bulamadım. Istagramda seyda coskun listeleri ile zayiflayacagima bir arkadaş var cubuk kraker. 80 kilodan 52 kiloya düşmüş muhteşem olmuş. Onun profilini inceledim. Arada ona soruyorum aklıma takılan şeyleri. Beyaz protein ve kirmizi protein gününde 120 gr gecmeyecek sekilde olsun diyorr. Salata ise istediginizi tuketin yazmis yorumlara.