Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hem de kaçkere..... benim en az 8 tane şikayet kaydım vardır.... bana diyorum en tepedekinin ismini verin :))) racon kesiyorum :)))
onlarda sana kesiyo ama ,bazıları ters ters konuşuyo üstüne ...sinirini bozuyolar .

Bahane yap bugünde pantolon bakmaya geldim bu bluzun aynısını netten aldım 29.9 de lafıda sok pantolon larda pahalıymış onada netten bakayım de çık :KK70::KK70::KK70:
sizin bedeninize bu fiyat derse ne olacak :KK70: malum kumaş çok ya :KK70: geçen sütyen alıcam kadın dediki sen onu alma senin göğüsler büyük daha da büyük durur .nasıl bozuldum :KK70:

onlarda sana kesiyo ama ,bazıları ters ters konuşuyo üstüne ...sinirini bozuyolar .

sizin bedeninize bu fiyat derse ne olacak :KK70: malum kumaş çok ya :KK70: geçen sütyen alıcam kadın dediki sen onu alma senin göğüsler büyük daha da büyük durur .nasıl bozuldum :KK70:
Valla tatlım ben şikayet için arıyıcam yers konuşucaklar hahaja sadece gülerim çok zor rezil ederim ....

daha denk gelmedim öyle tersleyene çok şükür....

kıskanmış o kadın seni... şiimdi bu boy moda deseydin :))

Evet salata cok saglikliydi cidden ama tatil oncesi sporsuz olmaz ki..

Tatil demisken ben ctesi 4 gun yine gidiyorum kizlar tatile yokum :)
Kesinlikle tatile şurda 15 gün kadar bişey kaldı bugünden itibaren spora başlıyorum.Akşam misafir vardı yapamadım.Hergün bişey çıkıyor engelleyecek tam spora diye kalkıyordum telefon geldi geliyoruz diye.Geç saattede spor yapınca uyuyamıyorum sabah kalkamıyorum işe gelemiyorum :-)

modanisa yurtiçikargoyla çalışıyor moda nisa hemen kargoya veriyor ama sağolsun yurt içi kargo 5 gün gezdirmeden teslim etmiyor... arada açıp kaynıyorum zimmetinize mi geçirdiniz diyorum :))) pisleşiyorum ama hiç bir düzelme yok.....
Kiz sorma bigun arkadasim trabzondan bisey gonderdi bana bi hafta oldu hala yolda diyolar.. dedim bu kargo yürüyerek mi geliyo dedi yok hanimefendi kamyonla ben şokk :KK57: valla mi dedim.. yuruyerek gelseydi almanyaya vardiydi simdi adam mi dolandiriyonuz siz nerde paket diye bi şarladim dedim kapat seni kapatip tüketici haklarini ariycam sikayet edicem.. hanimefendi biz tekrar kontrol edelim size donucez dedi ertesi sabah geldi yasasin cirkeflikkkk :KK62: ulan hizmetimizi pislik yaparak aliyoruz ne hale sokuyolar insani :KK67:

hem şarkılarda bile 90 diyolar demi göğüslere :KK70:
O konuya hic girmeyelim... ben farkettim ki verdiğim kilonum cogu ust bolgeden gitmis olmuyo artik hic bisey yeniden alışverişe cikmam lazim.. pislik seyler popisten gitseniz ölür musunuz seviyodum ben göğüslerimi :110:
Evet tvde öyle dediler midenin bir kısmını kesip alıyorlarmış ığğğğğğ...
Orticim bi kismini degil bayaaa bi kismini kesip aliyolar bi kasikla doyuyosun sonra.. zaten cogu sivi besleniyolar

Senin menün de buhun çok güzel olmuş canım.
Teşekkürler tatlım artık baya dikkat etcem son 3-4 kilo kaldı hedefe artık bitireyimd mezun olayım yeni gelen arkadaşlara yer açılsın dimi :-) tabi ideal kilom değil ama burası için 65 hedefi koymuştum.Gel 65 gell

Gunaydin beybiler,

Bu sabah nihayet seytanin bacagini kirdim; erken kalkip sporumu yaptim mutluyum, hakli olarak gururluyum.
Ya bir kitap okuyordum da, cok ilginc gorusleri var vs neyse derken derken hurma orucu diye bir sey varmis onu arastirmaya yeltendim; siz hic duydunuz mu? Bir kadin yapip deneyimlerini anlatmis; bir de su orucu da var ki o yabanci ulkelerde de baya populer (water fasting) diye geciyor. Neyse boyle guzel aastirmalardayim.

Bu arada regl olacak olmama ragmen dune gore -500 :KK70:
Ya daha sabah bir arkadaşımla konuştum hurma olayını.Aynı şeymidir bilmiyorum ama oda dediki akşamdan hurmaları suya ıslıyormuşsun öğlen ve akşam yemeklerinin yanında 1 kase yoğurda katıp yiyormuşsun.Sebze serbestmiş filan.Haftada 5 kg dedi ama bana absürt geldi :)

Evet zor canım ya..
Eşim artık zayıfladigimi bayagi farketti. Iyi ce erimişsin diyor. ama su da bir gerçek pek iştahım da kalmadı. Emzirme den kesince böyle oluyor bende. O tatlı krizlerini hiç yaşamıyorum artık. Açlıktan gözümün donmeleri hep geçti.
Kızımı emzirmeden kestigimde 17 kilo vermistim 6 ayda çok dikkat etmediğim halde.Bakalim bunda ne kadar n
Gidecek ama şimdi daha sıkı diyet yapıyorum
Desene sen daha yeni başlıyorsun :) hadi bakalım

Back
X