- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #203.061
heeee dur ben bi arayım ozaman
heee ara ben de arıyayım bari.... paramı yediniz verin dolabımı diyim ... burdaki de dahi manasında olduğundan ayrı yazıldı... ben dahi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heeee dur ben bi arayım ozaman
ohooo sen verdin mi parayı , ben kapıda ödemeli söyledim , o yönden şanslıyım. bana gelen bi gömlek buldum süslü püslü evin burdan oda 125 tl dedi . öffff her şey pahalı yaheee ara ben de arıyayım bari.... paramı yediniz verin dolabımı diyim ... burdaki de dahi manasında olduğundan ayrı yazıldı... ben dahi![]()
ohooo sen verdin mi parayı , ben kapıda ödemeli söyledim , o yönden şanslıyım. bana gelen bi gömlek buldum süslü püslü evin burdan oda 125 tl dedi . öffff her şey pahalı ya
cumartesiye yetişmezki. bende öyle dedim kadına ne kadar pahalı dedim. oda dediki bunlar marka . parantez giyim diye bi yero neymiş öyle... altın işlemeli mii....
kız modanisa.com da neler neler var... çok kaliteli ürünleri ben ordan alıyorum genelde hepte kampanyalı :)))
Kiz o icat etti diye sen yemek zorunda misinsorma bebeğim ya elbise bulamadım kuzenin düğününe , hep o dondurmayı icat eden yaratığın yüzünden![]()
Zati enerjimiz baska bi yere vuraydi boyle olmazdikgünaydııın.... anca çenemiz enerjik bizim :))
Bu konuda betuse katiliyorm olmayan her isi bu sekilde çözdüm ben bugune kadarazcık çirkeflik yapınca işler hızlanıyo :)
Kiz yetisir aslinda bi gunde kargoya veren yerler var.. ankaradasin bi de ücra bi yere getirmicekler ki.. bi zorla sansini umutsuzluga kapilma hemencumartesiye yetişmezki. bende öyle dedim kadına ne kadar pahalı dedim. oda dediki bunlar marka . parantez giyim diye bi yer![]()
cumartesiye yetişmezki. bende öyle dedim kadına ne kadar pahalı dedim. oda dediki bunlar marka . parantez giyim diye bi yer![]()
hahah... tühh hazır cevap olsam derdim hiç aklıma gelemzki konuşma sırasındaayy hiçte duymadık deseydin meşur olamamış o deseydin :))
Kiz yetisir aslinda bi gunde kargoya veren yerler var.. ankaradasin bi de ücra bi yere getirmicekler ki.. bi zorla sansini umutsuzluga kapilma hemen![]()
bakıyım bi öyle yer bulabilirsem tekrar sipariş vereyim .Kiz yetisir aslinda bi gunde kargoya veren yerler var.. ankaradasin bi de ücra bi yere getirmicekler ki.. bi zorla sansini umutsuzluga kapilma hemen![]()
hahah... tühh hazır cevap olsam derdim hiç aklıma gelemzki konuşma sırasında
Sorma benim gibi dağ başındamı oturuyon sankiKiz yetisir aslinda bi gunde kargoya veren yerler var.. ankaradasin bi de ücra bi yere getirmicekler ki.. bi zorla sansini umutsuzluga kapilma hemen![]()
yurt içi bide evde olsam da evde yoktu ayağına getirmiyor . bi kere bütün gün evdeydim gelmedi. bide evde bulunmadı diye kayıt geçmişler. sonra aradım adamlar iyice baktı meğer başka adrese gitmiş miş,onlar evde yok muş muş .sonra getirdiler .modanisa yurtiçikargoyla çalışıyor moda nisa hemen kargoya veriyor ama sağolsun yurt içi kargo 5 gün gezdirmeden teslim etmiyor... arada açıp kaynıyorum zimmetinize mi geçirdiniz diyorum :))) pisleşiyorum ama hiç bir düzelme yok.....
yok kız tam merkezdeyim :)Sorma benim gibi dağ başındamı oturuyon sanki![]()
yurt içi bide evde olsam da evde yoktu ayağına getirmiyor . bi kere bütün gün evdeydim gelmedi. bide evde bulunmadı diye kayıt geçmişler. sonra aradım adamlar iyice baktı meğer başka adrese gitmiş miş,onlar evde yok muş muş .sonra getirdiler .
geçti artık :)yarın git söyle :)))
sanada mı yaptılar ... iyi taktik bulmuşlar valla yahee bi de o var... ya diyorum nasıl yani bütün gün kargo bekledim nasıl bulamamışlar şerefsiz laa bunlar....
sanada mı yaptılar ... iyi taktik bulmuşlar valla ya
Bahane yap bugünde pantolon bakmaya geldim bu bluzun aynısını netten aldım 29.9 de lafıda sok pantolon larda pahalıymış onada netten bakayım de çıkgeçti artık :)