Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

heee ara ben de arıyayım bari.... paramı yediniz verin dolabımı diyim ... burdaki de dahi manasında olduğundan ayrı yazıldı... ben dahi :p
ohooo sen verdin mi parayı , ben kapıda ödemeli söyledim , o yönden şanslıyım. bana gelen bi gömlek buldum süslü püslü evin burdan oda 125 tl dedi . öffff her şey pahalı ya

ohooo sen verdin mi parayı , ben kapıda ödemeli söyledim , o yönden şanslıyım. bana gelen bi gömlek buldum süslü püslü evin burdan oda 125 tl dedi . öffff her şey pahalı ya

:oha: o neymiş öyle... altın işlemeli mii....

kız modanisa.com da neler neler var... çok kaliteli ürünleri ben ordan alıyorum genelde hepte kampanyalı :)))

:oha: o neymiş öyle... altın işlemeli mii....

kız modanisa.com da neler neler var... çok kaliteli ürünleri ben ordan alıyorum genelde hepte kampanyalı :)))
cumartesiye yetişmezki. bende öyle dedim kadına ne kadar pahalı dedim. oda dediki bunlar marka . parantez giyim diye bi yer :110:

sorma bebeğim ya elbise bulamadım kuzenin düğününe , hep o dondurmayı icat eden yaratığın yüzünden :KK61:
Kiz o icat etti diye sen yemek zorunda misin :lülülü: hem sadece dondurma isi degildir o baska yaramazliklar da yapmissindir sen kesin :olamaz:

günaydııın.... anca çenemiz enerjik bizim :))
Zati enerjimiz baska bi yere vuraydi boyle olmazdik :KK48:
azcık çirkeflik yapınca işler hızlanıyo :)
Bu konuda betuse katiliyorm olmayan her isi bu sekilde çözdüm ben bugune kadar :D

cumartesiye yetişmezki. bende öyle dedim kadına ne kadar pahalı dedim. oda dediki bunlar marka . parantez giyim diye bi yer :110:
Kiz yetisir aslinda bi gunde kargoya veren yerler var.. ankaradasin bi de ücra bi yere getirmicekler ki.. bi zorla sansini umutsuzluga kapilma hemen ;)

Kiz yetisir aslinda bi gunde kargoya veren yerler var.. ankaradasin bi de ücra bi yere getirmicekler ki.. bi zorla sansini umutsuzluga kapilma hemen :KK66:

modanisa yurtiçikargoyla çalışıyor moda nisa hemen kargoya veriyor ama sağolsun yurt içi kargo 5 gün gezdirmeden teslim etmiyor... arada açıp kaynıyorum zimmetinize mi geçirdiniz diyorum :))) pisleşiyorum ama hiç bir düzelme yok.....

modanisa yurtiçikargoyla çalışıyor moda nisa hemen kargoya veriyor ama sağolsun yurt içi kargo 5 gün gezdirmeden teslim etmiyor... arada açıp kaynıyorum zimmetinize mi geçirdiniz diyorum :))) pisleşiyorum ama hiç bir düzelme yok.....
yurt içi bide evde olsam da evde yoktu ayağına getirmiyor . bi kere bütün gün evdeydim gelmedi. bide evde bulunmadı diye kayıt geçmişler. sonra aradım adamlar iyice baktı meğer başka adrese gitmiş miş,onlar evde yok muş muş .sonra getirdiler .

yurt içi bide evde olsam da evde yoktu ayağına getirmiyor . bi kere bütün gün evdeydim gelmedi. bide evde bulunmadı diye kayıt geçmişler. sonra aradım adamlar iyice baktı meğer başka adrese gitmiş miş,onlar evde yok muş muş .sonra getirdiler .

hee bi de o var... ya diyorum nasıl yani bütün gün kargo bekledim nasıl bulamamışlar şerefsiz laa bunlar....

Back
X