Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrrr
7aylık daha canm. Sanırım diş için ateşi çok yükseliyor ilaçta tek başına yeterli olmuyor onla ilgileniyorum :KK43:
canım geçmiş olsun ateşli bebeğe limon suyuna ıslatılmış çorap giydirirsen ilaca gerek kalmadan düşüyormuş bi dene istersen
Ama kaptanım sizde onun yediği gibi yerseniz daha çok destek olmuş olursunuz. Neden ben yiyemiyorum diye düşünmeyip, annesiyle beraber bir aktivite olarak görür diyeti
Hem sizin hem oğluşunuzun sağlığı için çok daha dik daha metanetli olmalısınız.
canım onun önünde yemiyorum zaten de böyle bi de regli olunca yeme isteği sorma gitsin
Ay yanlis anlasilma olmasin ya ben onu ortalama kotu etkilenir diye demedim cidden kural oyle :KK70:
Saglik sorunu olmadigi surece izne ayrilan uye izne ayrıldığı kilosuna donmeden listeye alinmiyor @parkbyull

Tatile geldim kaptanım, takimi terk etmedim yani burdayım :)
Kovsaniz gitmem :KK53:

Kiz sen aylarca takima ugramadin ben sana laf ettim mi :63:
iyi tatiller canım
toplight toplight kaptanım.
Şimdi çocuğun kaç yaşında ve kaç kilo merak ettim de..
strese girmek yerine senin evdeki düzeni değiştirmen lazım ailece sağlıklı beslenmeye geçmelsiniz. Kısa sürede hemen kilo vermesini
Beklemeyin ki stresten uzak olun. Tüm aile bireyleri aynı yemeği yemeli sen zayiflamalisin diye onu soyutlamamak lazım... ilk planda ssağlıklı yedirip icirmekten ziyade psikolojik olarak yıkıma uğramadan bu sürece başlamak lazım... evde normal olağan bir gün bir zaman gibi olmalı hersey ve bunun büyük çoğunluğu anne olarak sende bitiyor.

en zoru çocuk bu tatlı dondurma abur cubur isteyecek. Sade dondurma (keçi sutlu) arada olabilir. Sütlaç puding seviyorsa eğer şeker miktarı azaltilmis şekilde yapabilirsin ilk etapta.zamanlar yeni fikirler oluşacaktır.

Mesele benim kızım 5.5 yaşında aksamlari ekmek yemez biz yemiyoruz diye sadece sabah kahvaltida tüketir. En önemlisi eve hiç
beyaz ekmek girmez... Kaysılı toplar yapmıştım mesela aldı yedi. Ben beklemiyordum yiyeceğini. Eve abur cubur almıyoruz alsak ta nadir olur. Çayın yanında çerez ve kuru meyveler tükettigimiz için şimdi ikisi de alıştı yiyorlar...
moralini bozma Allah in izniyle bunu da asarsiniz
tambağım canım bizim evde zaten senelerdir ben sağlıklı beslenmeye takıntı yaptığımdan hamurişi kızartma vs yok aburcubur mümkün olduğu kadar az zaten her öğünde salata çorba mutlaka bulunuyor ekmek falan bizde de arada bi babamız beyaz ekmek alır genelde çavdar tam buğday ama yemek yemeyi seviyor sağlıklı beslenerek kg alıyor maalesef bir de oğlumda şu an iyi ama hipotroidi, hipoglisemi vs olduğu için kg lar önceden kalma
Evet kızlar bende menümü yazım

sabah 8.30
1 orta boy muz
1 bardak tarçınlı süt

ara 11
1 orta boy muz
yesilcay

öğlen 13.30
1 orta boy muz
1 bardak tarçınlı süt

Ara 15.30
sade Türk kahvesi

Aksam 17.30
1 orta boy muz
1 bardak tarçınlı süt

ara 20.00
1 orta boy muz
1 bardak tarçınlı zencefil li zerdecalli süt

şu 3lt geçti
spor
leslie 5 mile nin 3 mile tamamlandı
25 lunge (5 er kilo ağırlıkla)
25 sumo squat
ve dambılla la kol çalıştım adını bilmiyorum eşim gösterdi

nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak @kollontai morordek morordek
bu listeyi ben kaçırmışım kabızlık yapttımı bi de bugün tartıldın mı merak ettim

Kizlar gunaydin bugun dune gore -300 ama reglim bugun gelir sanirim.
Dun aksam da yuruyus de leslie de yapamadim; sabah bacak antrenmani yapmistim diye aksam da film izledik sevgilimle.

Bakin ne diyecegim sabah belim incelmis geldi gozume dedim dur bi olculeyim vee 3 cm incelmis, hem de regl oncesi :KK70:

Süpersin canı. Önemli olan incelme zaten

günaydınlarrrr

canım geçmiş olsun ateşli bebeğe limon suyuna ıslatılmış çorap giydirirsen ilaca gerek kalmadan düşüyormuş bi dene istersen

canım onun önünde yemiyorum zaten de böyle bi de regli olunca yeme isteği sorma gitsin

iyi tatiller canım

tambağım canım bizim evde zaten senelerdir ben sağlıklı beslenmeye takıntı yaptığımdan hamurişi kızartma vs yok aburcubur mümkün olduğu kadar az zaten her öğünde salata çorba mutlaka bulunuyor ekmek falan bizde de arada bi babamız beyaz ekmek alır genelde çavdar tam buğday ama yemek yemeyi seviyor sağlıklı beslenerek kg alıyor maalesef bir de oğlumda şu an iyi ama hipotroidi, hipoglisemi vs olduğu için kg lar önceden kalma

bu listeyi ben kaçırmışım kabızlık yapttımı bi de bugün tartıldın mı merak ettim

Allah yardımcınız olsun yaa. Söylediğine göre kilo fazlası öyle çok değildi. Inşallah zamanla düzelir.

2-3 gündür wc ye çıkamıyordum zaten ben de kronik bir kabızlık problemi var sezeryanlardan kalma. Ama muz kabızlık yapmadı. Çünki bun lavaboya çıktım. Çok rahatladim inanki.
tarilmadim çünki kabızlık olduğu zaman gün wc ye cikamiyorsam tartilmiyorum ki moralim bozulmasın. Cumaya guz3l bir bildirim le gelirim gibi

en çok ben gelmirem hıhhh......
Sana ne oluyor yaa :KK70:
Kız Betüş seni kendime rakip seçtim. Seni yakalayıp geçicem.. Nasıl olsa bana doğru geliyorsun. Çabuk buluşuruz orta da bu gidişle
Ooo sen mutlaka geçersin ona şüphem yok.
tembel kedi firarda kızım zati deli gibi temizlik yapıyon niye birde temizlik topiğine gidiyon:KK70:
Topiğide temizlicek zahar :p
Eki Görüntüle 1874876

Kızlar bakın bakalım tablo nasıl olmuşşş.. Bikaç şey daha eklesek diye düşündüm. Hani yarışlar yüzde üzerinden ya herkesin hedef yüzdesini hesapladım bu yarış da yüzde üzerinden olsun isterseniz. Hatta biz de sıralam yaparız ilk 3e girene ödül olur ne dersiniz ördekcim ve orticim morordek morordek nilsub nilsub .. Ya da hedefini tutturma bazında da yarışabilirz. Ben el alışkanlığı yüzdeleri de hesaplayıverdim :KK66: Ortiler ya da kilosu yakın olanlar kendi aralarında da yarış yapabilir ya da.. Alternatif çok yani hanımlar :KK66:
Not: Kendiminkini örnek verdim sadece görelim diye napmış bu kız demesinler ilk bakınca millet didim :KK66:
Not2 : Hedefini belirten oldukça güncellerim ben listeyi :KK66:
Not3 : kız feyza seni de listemize aldık daha napalım gel evin delüsüüü fyzanur fyzanur :KK66: :KK70:
Ellerine sağlık canım.Çok güzel olmuşş

Eki Görüntüle 1874876

Kızlar bakın bakalım tablo nasıl olmuşşş.. Bikaç şey daha eklesek diye düşündüm. Hani yarışlar yüzde üzerinden ya herkesin hedef yüzdesini hesapladım bu yarış da yüzde üzerinden olsun isterseniz. Hatta biz de sıralam yaparız ilk 3e girene ödül olur ne dersiniz ördekcim ve orticim morordek morordek nilsub nilsub .. Ya da hedefini tutturma bazında da yarışabilirz. Ben el alışkanlığı yüzdeleri de hesaplayıverdim :KK66: Ortiler ya da kilosu yakın olanlar kendi aralarında da yarış yapabilir ya da.. Alternatif çok yani hanımlar :KK66:
Not: Kendiminkini örnek verdim sadece görelim diye napmış bu kız demesinler ilk bakınca millet didim :KK66:
Not2 : Hedefini belirten oldukça güncellerim ben listeyi :KK66:
Not3 : kız feyza seni de listemize aldık daha napalım gel evin delüsüüü fyzanur fyzanur :KK66: :KK70:
Ben Yokum Listede Canım Oysa Ki Hedefimi De soyledim:KK35: feyza bile var ben yokum:mad:

Allah yardımcınız olsun yaa. Söylediğine göre kilo fazlası öyle çok değildi. Inşallah zamanla düzelir.

2-3 gündür wc ye çıkamıyordum zaten ben de kronik bir kabızlık problemi var sezeryanlardan kalma. Ama muz kabızlık yapmadı. Çünki bun lavaboya çıktım. Çok rahatladim inanki.
tarilmadim çünki kabızlık olduğu zaman gün wc ye cikamiyorsam tartilmiyorum ki moralim bozulmasın. Cumaya guz3l bir bildirim le gelirim gibi
ayy merakla bekliyom tambağım kaç gelecen cuma gün diye bi de geçmiş mesajlarına bi bakayım ya da sende liste varsa göndersene bana özel mesajla güzel kg veriliyor mu?
bu arada oğlumun 3-4 kg fazlası var

ayy merakla bekliyom tambağım kaç gelecen cuma gün diye bi de geçmiş mesajlarına bi bakayım ya da sende liste varsa göndersene bana özel mesajla güzel kg veriliyor mu?
bu arada oğlumun 3-4 kg fazlası var

Liste var kaptanım. Gönderirim size.

Günaydın kızlar bugünki menümü yazıyorum hemen :)
Sabah açık çay çok az peynir haşlanmış yumurta vee 2dilim ekmek benm için büyük başarı :) :)

Öğlen patates haşlamıştım çok az ondan 3-4 yemek kaşığı çeyrek dilim ekmek :)

Ara öğün bi şeftali
Akşamda havuçlu kabak yemeği var :)

Spor olacak 10 mekik 20 squat yaptm ikisi bir çok yoruyor yada ben squat yapmayı beceremiyorum o yoruyor :)

hosgeldın canım..ben kaptan yardımcısıyım kendını tanıtır mısın bıze??
Daha onceden buradaydım bi ara esim istemedi sonra da tlf olmuyordu giriyordum ama yazdigim zaman buraya takinti yapıyordu o yuzden bnde çıktım Simdi bi sıkıntı olmadan artik burda olmak istiyorum yeniden
Kilom 69
1.68 boyum
22 yaşındayim
Almanyadan yazıyorum

Daha onceden buradaydım bi ara esim istemedi sonra da tlf olmuyordu giriyordum ama yazdigim zaman buraya takinti yapıyordu o yuzden bnde çıktım Simdi bi sıkıntı olmadan artik burda olmak istiyorum yeniden
Kilom 69
1.68 boyum
22 yaşındayim
Almanyadan yazıyorum
İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazman lazım.. bi de daha önce farklı bi nickle burdaydın sanırım hangi takımdaydın nasıl ayrıldın diskalifiye listesinde olabilirsin.. daha tecrübeli arkadaşlarımız bi bakarlar durumuna görünce?? eski üyeler için kurallar vardı sanırım müsait olunca bi göz atabilirseniz iyi olur kızlar morordek morordek ve toplight toplight kaptanım

Back
X