- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #203.301
günaydınlarrrr
canım geçmiş olsun ateşli bebeğe limon suyuna ıslatılmış çorap giydirirsen ilaca gerek kalmadan düşüyormuş bi dene istersen7aylık daha canm. Sanırım diş için ateşi çok yükseliyor ilaçta tek başına yeterli olmuyor onla ilgileniyorum![]()
canım onun önünde yemiyorum zaten de böyle bi de regli olunca yeme isteği sorma gitsinAma kaptanım sizde onun yediği gibi yerseniz daha çok destek olmuş olursunuz. Neden ben yiyemiyorum diye düşünmeyip, annesiyle beraber bir aktivite olarak görür diyeti
Hem sizin hem oğluşunuzun sağlığı için çok daha dik daha metanetli olmalısınız.
iyi tatiller canımAy yanlis anlasilma olmasin ya ben onu ortalama kotu etkilenir diye demedim cidden kural oyle
Saglik sorunu olmadigi surece izne ayrilan uye izne ayrıldığı kilosuna donmeden listeye alinmiyor @parkbyull
Tatile geldim kaptanım, takimi terk etmedim yani burdayım :)
Kovsaniz gitmem
Kiz sen aylarca takima ugramadin ben sana laf ettim mi![]()
tambağım canım bizim evde zaten senelerdir ben sağlıklı beslenmeye takıntı yaptığımdan hamurişi kızartma vs yok aburcubur mümkün olduğu kadar az zaten her öğünde salata çorba mutlaka bulunuyor ekmek falan bizde de arada bi babamız beyaz ekmek alır genelde çavdar tam buğday ama yemek yemeyi seviyor sağlıklı beslenerek kg alıyor maalesef bir de oğlumda şu an iyi ama hipotroidi, hipoglisemi vs olduğu için kg lar önceden kalmatoplight kaptanım.
Şimdi çocuğun kaç yaşında ve kaç kilo merak ettim de..
strese girmek yerine senin evdeki düzeni değiştirmen lazım ailece sağlıklı beslenmeye geçmelsiniz. Kısa sürede hemen kilo vermesini
Beklemeyin ki stresten uzak olun. Tüm aile bireyleri aynı yemeği yemeli sen zayiflamalisin diye onu soyutlamamak lazım... ilk planda ssağlıklı yedirip icirmekten ziyade psikolojik olarak yıkıma uğramadan bu sürece başlamak lazım... evde normal olağan bir gün bir zaman gibi olmalı hersey ve bunun büyük çoğunluğu anne olarak sende bitiyor.
en zoru çocuk bu tatlı dondurma abur cubur isteyecek. Sade dondurma (keçi sutlu) arada olabilir. Sütlaç puding seviyorsa eğer şeker miktarı azaltilmis şekilde yapabilirsin ilk etapta.zamanlar yeni fikirler oluşacaktır.
Mesele benim kızım 5.5 yaşında aksamlari ekmek yemez biz yemiyoruz diye sadece sabah kahvaltida tüketir. En önemlisi eve hiç
beyaz ekmek girmez... Kaysılı toplar yapmıştım mesela aldı yedi. Ben beklemiyordum yiyeceğini. Eve abur cubur almıyoruz alsak ta nadir olur. Çayın yanında çerez ve kuru meyveler tükettigimiz için şimdi ikisi de alıştı yiyorlar...
moralini bozma Allah in izniyle bunu da asarsiniz
bu listeyi ben kaçırmışım kabızlık yapttımı bi de bugün tartıldın mı merak ettimEvet kızlar bende menümü yazım
sabah 8.30
1 orta boy muz
1 bardak tarçınlı süt
ara 11
1 orta boy muz
yesilcay
öğlen 13.30
1 orta boy muz
1 bardak tarçınlı süt
Ara 15.30
sade Türk kahvesi
Aksam 17.30