Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mersacım Piacım ikinizde zor şeyler yaşamışsınız ve yaşıyorsunuz allah yardımcınız olsun konuya uzak olduğum için yorum yapamıyacağım ama zor olduğu okuyunca bile hemen hissediliyor bir an önce sevdiklerinizin sağlığı düzelir inşallah canlarım yaa ...

Selaamlar :) Nasılsınız ... hiç uğrayamıyorum , aklım burada kalıyo.. Başta eşim Ocean dan sonra da herkesden özür diliyorum arakdaslar. Elımden geldıgınce gırıyorum nete , ateşim çıkaacak seni çok halsizlik var . Uyumalıyımi, sabaha okula gıtmeden once mutlaka ugrayacagım.
Lütfeeen herkes kendıne cıcı cıcı baksın

boncuğum hoşgeldin ve geçmiş olsun bebeğim havalar fena dikkat et kendine Şeniz

canım yaa sen uğradığında sana herkes yazıyor zaten az uğradığın için az yazdığın için az yazılıyor senin eşin oceanı yeni arkadaşımız çitolle eşleştirelim yaz gelmeden elimizde ki imkanları kullanmamız gerek değil mi..a.s.

1 tam kıymalı pide yarım peynir böregi yedim

citolcümopuyorumnanaktan dün yazmıştım eşleşme var diye senin eşin ocean olsun.. günlük olarak ne yedin ne içtin spor yapabildin mi yürüdün mü ne varsa ona yaz oda gereken yorumları yapacaktır sana diğer tüm arkadaşlarımızda yağar orum ve doğruya en yakını bulmamıza yardımcı olur bu durum, oceanda sana yazar sende onda gördüğün eksiklikleri ve normal bulduklarını değerlendirirsin bir deneyelim bakalımopuyorumnanaktan

1 tam kıymalı pide yarım peynir böregi yedim
cık cık okumamış olayım :olmaz::olmaz:

bijommm oceanin verdigi bilgiyi görüyomusun? belki sanada iyi geliropuyorumnanaktan
yok canım denedim onu daha önce, işe yaramıyor :sinifsinif:

meraba ben aleyna kallistenin kızıyım.ufak olan..a.s
ayy hoşgeldin canımm a.s. facebook güzelim benim kaydirigubbakcemile5
akşam eşimle birliktee gene atıştırdımm
sinir oldum sonraaa
gittim çıkardım yediklerimi
sonra biraz çekirdek çitledimmmmmm
hii çıkardım mı akannehir çitolcüm ya yemiceksin ya da yedikten sonra geçmiş ola bir günümü hatta bir haftamı çöpe attım diceksin.. ona göre bir daha düşün bundan sonra atıştırırken..
tv başında atıştırmak istiyosan yagsız az tuzlu patlamış mısır yiyebilirsin bir kase mesela..

oburcum bende bu günki raporumu veriyim.

sabah 2 dilim ekmek ama bu gün beyaz.peynir ve zeytin bol yeşillik.
ara:1 parça peynir.
öğlen:1 tavuk baget 1 dilim patates 2 kaşık pilav ve cacık.
ara:çok acıktım kepekli hamurum vardı küçük bir beze açtım taflonda gözleme gibi yaptım arasına peynir koydum yedim.(1 saat sonra 1 kare bitter çikolata):oklava:
akşam:ikindin kaçırdım diye yemedim sadece ağzıma bir parça tavuk attım.
spor:akşam 35 dakika yürüyüş.
not:oburcum 1 kare çikolata hani paketlerin içinde kareler varya ondan 1 tane .yani 1 cola kapağından küçük.buda benim zaafım çikolata benim vazgeçemediğim tek şeydir.suyuda fazla içemiyorum ama bol bol çay açık içiyorum şimdi yine elimde.
mersacım ve pia cım ne üzüldüm yazdıklarınızı okuyunca mafoldumben ama hayat bu ohh herşey ne güzel gidiyor demek anca 1-2 gün sürüyor.. hepimiz sınav oluyoruz.. Allah yardımcınız olsun. keşke tedavi olsa abin, günde içtiği 1 hap bütün hayatını düzeltebiliyor hem kendisini hem etrafındakilerin yaşamını..

ewet cnm bende snei hatırlıyorum
iyi olmuş ocktan beri 10 kiloo
süperr
bende allahımm ikili rakamları görsemmm
garip fukara sevindiricem valla

canım kilonun fazla olması ve yeni azim göstermen diyetinde yaşayabileceğin en verimli dönem olacaktır eğer bir kaç hafta istikrar sağlarsan çok güzel kilo verip ikili rakamlara hemen inebilirsin bak bende ilk başladığımda 107 kiloydum ama sadece bir iki hafta içinde ikilileri görmüştüm sadece çıkıp biraz yürümeye çalış ve bol salata bol yoğurt bakliyattan sebzeden yardım al...

:roflol::roflol:
tam da nişanlıma çok sinirliyim, herkese kızmak, bağırmak istiyorum dedim.
niye dedi, muayyen günüm yaklaştı da ondan dedim..
tam da bu diyaloğun üstüne bunu okudum,içine mi doğdu neakannehir

hey allahım herkes birine sinirlenmiş yine delikafadulden bende kocayı atacam evden :roflol: çok iyiymiş yatıp dinlenmek ama fazla olsa sıkılıp bunalırmış dün arkadaşlarına öyle diyor telefondasempatiksalakcinni ya ben napimm dimi ama:mymeka:

canım yaa sen uğradığında sana herkes yazıyor zaten az uğradığın için az yazdığın için az yazılıyor senin eşin oceanı yeni arkadaşımız çitolle eşleştirelim yaz gelmeden elimizde ki imkanları kullanmamız gerek değil mi..a.s.
süper fikir kallisim gel öpücem Şeniz

günaydınlarrr a.s.
nasılsınız bakalım eyyy takım zemuszemus ben nasıl mıyım açımmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ekranı bile yemek istiyorum dermişim -tatlicadiarzu-

piacım dün yumurta günüm iyiydi ama akşam geç vakte kadar oturmak zorunda kaldım misafir vardı, bu da beni mahvetti çooooook acıktım :bbo: ama bozmadım :1closedeyes: 1 saatten fazla da yürüdüm, 1 litre su içtim.. 3-4 büyük kupa çay ve 2 büyük kupa yeşil çay içtim..

bugün de meyve günü. az önce bir kücük portakal, bir küçük elma dogradım.. elmaların üzerine tarçın serptim yedim. gayet doymuş gibiyim ama bakıcaz ilerleyen dakikalarda sempatiksalakcinni

mersacıma yazmayı unutmuşum. ender abi dedi ki çikolata krizine giren diyet yapan bayanlar günde 1 kare bitter çikolata yiyebilir hiç zararı olmaz.. suistimal etmemek kaydıyla yiyebilirsin bence..

mersacıma yazmayı unutmuşum. ender abi dedi ki çikolata krizine giren diyet yapan bayanlar günde 1 kare bitter çikolata yiyebilir hiç zararı olmaz.. suistimal etmemek kaydıyla yiyebilirsin bence..

ender abine söyle bitter çikolatayı insan eline alırda bir kare ile kalırmı yahu ya hiç yemem ağzımı sürmem ne o eziyeti çekeceim ki:bbo: ya da tamamını yerim yiyeceksemdesempatiksalakcinni

ender abine söyle bitter çikolatayı insan eline alırda bir kare ile kalırmı yahu ya hiç yemem ağzımı sürmem ne o eziyeti çekeceim ki:bbo: ya da tamamını yerim yiyeceksemdesempatiksalakcinni

görürsem söylerim :roflol:

ayrıca aynı fikirdeyim o yüzden ne markette ne o reyondan geçerim ne de evime sokarım kaydirigubbakcemile3 bırak bir paketi 1 koli bile yerim yaaaaaaa :kedi:

herkese günaydın,
bugün pilates başlıyor. çok merak ediyorum bakalım nasıl bir spor? daha önce hiç yapmaya bile yeltenmedim.inş zorlanmam...

oh oh çikolatam ne iyi etmişsin sinemaya gitmekle 2 saate olsa sıkıntılarını sinaemanın kapısında bırakmışsındır. benimde vaktim olsada bende gidebilsem .bu aralar değişik bişeylere çok ihtiyacım var .aslında imkanım olacak bir termal otele gidecem 1 hafta ohhh ne güzel olur nasıl rahatlarım nasıl gevşerim kendimi bir suya atabilsem yüzsem beni en rahatlatan şey sudur.sonra bir sauna ah ah hayal kurdum ama hayal kuurarken bile rahatladım.
.

iyi akşamlar canım arkadaşlarım hepiniz beni merak etmişsiniz .çok saolun sizleri endişelendirdiğim için kusuruma bakmayın çok kötüydüm özellikle dün bu günde iyi sayılmam ama düne göre biraz daha iyiyim.yine sorunlu günler beni bekliyor bu uzun ve bitmeyen bir maraton.bu bizimle ölene kadar devam edecek ve çok yıpratacak bir süreç.anlatması çok zor çoook uzun şimdiye kadar anlatmadım çünkü sizleride sorunlarımla üzmek istemedim.nasıl anlatacam bilemiyorum .benim sorunlu bir abim var eşinden ayrıldı 2 tanede çocuk.önceleri daha hafifti ama giderek ağırlaşıyor manik depresif sanırım bu beni çooook üzüyor.elimden hiç bişey gelmiyor .yine atakları başladı bizi yani eşimi ve beni diğer abimi 2 çocuğunu yani yakın çevresinde kim varsa hepsini çok üzüyor.ha bu arada bide nişanlı .dert bir ken 2 oldu o kızıda üzmeye başladı .kıza anlatmaya çalıştım o dönemde abim rahatsız böyle göründüğüne bakma dedim seni üzer sağlıklı değil dedim ama kız beni dinlemedi ben onu çok seviyorum ve her haliyle kabul ediyorum dedi.engel olamadım ve nişanlandılar.belki bu hayatımızın bir şansıdr diye düşünüyordum 6 aydır gayet iyiydi ama ataklar tekrar başaldı .artık beni düşünen beni önemseyen biri var hayatımda diyordu ve ben buna çok seviniyordum ama herzaman endişelerim vardı çünki biliyordum atakların devam edeceğini ama bu kadar çabuk beklemiyordum.işin kötü yanı hastalığını kabul etmiyor o yüzden tedaviyide reddediyor.şu anda kime üzülecem kime yetişecem bilemiyorum.nişanlısınamı kendisinemi çocuklarınamı diğer abimemi eşimemi napacağımı şaşırdım yani.az önce oğlu aradı hala ben bu adamı öldürecem diyor çocuk 17 yaşında kanının tam deli aktığı yaş.tam babaya ihtiyacı olduğu yaş .kızı daha küçük oda geçen 1 hafta boyunca bende kaldı baba 1 defa görmeye geldi ilgi bekliyor çocuk ama bunu gösterecek baba yok .aslında çocuklarına çok düşkündür ama bu dönemde hiç birşeyi gözü görmüyor.geldiğinde çocuğa hiç ilgi göstermedi çok kötü konuştu çocuğun önünde ben dayanamadım sinir krizi geçirdim.kahkaha atmaya başladım ve aynı zamanda ağlamaya .dünde yine enson teleofon konuşmasında sinir krizi geçirdim avazım çıktığı kadar bağırdım kontrolümü kaybettim.eşim telefonu elimden aldı kapattı böyle devam ederse eşimlede aram bozulacak.oda artık yeter bende kaldıramıyorum diyor.tüm hayatımızı olumsuz etkiliyor geceleri kabus görüyorum sabah sinirli kalkıyorum sinirimi eşimden ve çocuklarımdan çıkarıyorum.ben yazında bu sorunla uğraşıyordum kallistem sen hatırlarsın uzun bir dönem girememiştim sorunlarım var demiştim ama fazla açmamıştım.ya ne kadar uzun yazmışım başınızı ağğrıtacam biliyorum ama yazmasam da kendimi kötü hissediyordum yazdım artık bu günlerde istemeden sizlerden birinide kırarsam diye korkuyorum.hepinizi öpüyorum iyiki varsınız....

çok üzüldüm yaa... Allah yardımcınız olsun,zor gerçekten.çaresi olan birşey değil sanırım,ilacı filan var mı? aldığında birşey değişmiyor mu? bu halinin çok aza indirilmesi lazım,yoksa o kızı da sizi de yer bitirir...canım yaa :teselli:

ahh canım benim,inşallah bir ara gerçekleştirirsin bu hayalini. böyle moralimiz bozuk olduğunda,gerçekten ruhumuza iyi gelecek şeyler yapmamız lazım.ilk başta ,amaaan ne gerek var diyoruz ama yapınca iyi ki yapmışım da diyoruz.sana tavsiyem,git ve tek başına sevdiğin birşeyi yap...ne olursa.

çikolatım yaaa ben kaçırdım eğer yazdıysan yine ne var canımcım aradım mesajlarında ama sadece canının sıkkın olduğunu görebildim ... yine aynı sorunlarlamı boğuşuyorsun yoksa başka bir şeymi canım:teselli:

kallisim aynı şeyler... evet canımı sıktı biraz ama olay büyümedi,merak etme. sadece canım sıkkın,dil yarası en ağırı gerçekten...

ben bitter sevmediğim için sorun yok bijom. olursa sadece 1 kare yemekle yetinebilirim.

ammaaaaaaaaaaaaa eğer sütlü çikolata olursa ve de hatta bunun içinde antep fıstığı da olursa,o bir koliyi ben de yerim yani..cuk

hoşgeldin a.s.
hoşbulduka.s.

ayy ayy ayy,şeker kız seni... hoşgeldin. Şeniz
hoşbulduk teşekkür ederim...Şeniz
hosgeldin tatlis bekliyorduk seni.. ne güzel oldu belki aklimiz basimiza gelir senin azmini görünce.. azimlisin degilmi güzelim? gelde sars bizi sagli sollu..sempatiksalakcinni
Şeniz

aleyna hoş geldin tatlım.annen bahsetmiştir sanırım ben mervişin annesiyim oda buraya kayıt oldu ama senin girmeni bekliyordu .oda yarın yazar birb,r,nize destek olursunuz tabi bizde.bence sen bu işi başarırsın mervede tabi.umarım iyi arkadaş olursunuz.seni kocaman öpüyorum bebeğim.
hoşbulduk.evet annem bahsetti mervede gelsin tanışırız..:dance:

heyyy hosgeldinnnnn gözümüz yollardaydiii kaydirigubbakcemile2
hoşbulduk opuyorumnanaktan

ayy hoşgeldin canımm a.s. facebook güzelim benim kaydirigubbakcemile5

delikafadulden

selam millet...
bugün canım sıkkındı biliyorsunuz. çıktım evden, büyük migrosa gittim,beylikdüzünde..sinemaya girdim,tek başıma.aslında bir yandn girmesem mi diyordum,moral bozukluğundan...ama iyi ki girmişim.Romantik Komedi ye gittim...Şiddetle tavsiye ediyorum,görmeniz lazım. Çok keyifli.!

canım bak ;

bu öyle bir denge ki,bir bozduğunda diğer öğünler de bozuluyor.
sabah gayet iyi yemişsin,ara da iyi...
öğlen : bir daha 8 köfte yeme,bu gerçekten çok.en fazla 5 tane ye. pide yiyeceksen de 1 dilim !
işin yanlışı burdan sonra,
çok yediğini düşünüp,ara yapmamışsın.akşam da zaten armut dışında yememişsin.
acıkıp saldırabilirdin yiyeceklere..bak öğlen fazla yemen sana nelere mal oluyormuş nerdeyse.
aman dikkat canım. içtiklerin gayet iyi..öperim

moralini bozma canım yaa.yediysen yedin,yakma yoluna git,boşveeer. sık sık yapmazsan sorun olmaz.kendimizi affedemediğimiz için hep kilo almıyor muyuz? kendini affet!

..[/B]

kendini affetmek haa ? hiç düşünmemiştim böyle harika bir fikir affettim gitti o zaman kendimi zemuszemus ama bu affetme hakkı çok fazla olmamalı değil mi? zaten o kadar sinir oldum ki kendime sizin yazdıklarınızı da görünce sizden utandım vallahi. ama artık tam gaz devam dünkü yediklerime de kızacaksın ama artık bu gün toparladım kendimi merak etme.
tek başına sinema da güzel olur ara sıra boşver sefan olsun oh oh zemuszemus

tombilime raporumu vereyim ;
.
08.30 : 2 dilim ekmek,1 yumurta , 5 zeytin , az peynir

12.00 : 1 elma

13.15: patlamış mısır (o film,mısırsız olmazdı :) )

17.00 : 1 bardak süt ve nesfit

20.00 : 1 kase m.çorba,1 tavuk but,bir kaç patates ve havuç(patatesli tavuk yemeği vardı) 2 kaşık pilav,2 kaşık yoğurt

22.30 : meyve yerim

2 lt su içtim.

spor : yok.. reglimin en fena günüydü.

sabah harika erken kalkılmış ve nefis bir kahvaltı yapılmış ara güzel elma yeşilse hele daha da güzel ama öğle öğünü yok herhalde patlamış mısırdan sonra yemek istemedin. en büyüklerden miydi yoksa mısır? yağsız olanların çok zararı yok ama bu kesin yağlıdır da neyse bakalım her gün mü sinemaya gidiyorsun sqanki ondan sonrakiler de çok güzel vereliniortak

mersacım çok geçmiş olsun canım herkesin imtihanı başka işte ne yapacaksın inşallah abiniz en kısa zamanda hasta olduğunu anlar ve doktora görünür bundan sonrası da daha kolay olur ilacı var terapisi var sonuçta. allah yardımcınız olsun ve sizlere sabır versin

dün yediklerimi de yazıp diyet maratonumun son azarını da işittikten sonra yoluma hızla devam etmek istiyorum
sabah:çeyrek ıspanaklı pide
ara: çeyrek ıspanaklı pide
öğle:1 armut 1 fincan süt
ara: 3 biskot 1 portakal
akşam: 2 dilim ekmek ve kıymalı menemen
2 slim çay 2 yeşil çay 3 litre sıcak su yarım saat yürüyüş
bu mönümü değerlendirmeyebilirsin bile neresinden tutsan elinde kalır sadece meyveler güzel bir de yanında süt içmem ve içeceklerimle yürüyüşüm güzel

sabah erkenden pazara çıktıgım için çokaz atıştırdım bir bardak çay ile
öglende kayınvalidem 11.15 gibi
mantar koymuş sobanın gözüne hımmmmmm
3 tane iriydi ama mantarlar
yedim ekmekle

Back
X