heyyy hosgeldinnnnn gözümüz yollardaydiii kaydirigubbakcemile2
baya cilginiz galiba-tatlicadiarzu-
mersamm, canim üzülme..sabir diliyorum .. allah yardimciniz olsun ..
bizdede var ayni.. benim büyük abimde panik atak
2 abim var..daha gencler biri 33 digeri 32 yasinda
6 sene önce kücük abim trafik kazasinda esini kaybetti 2 yetim yegenim var..diger abimin eside ayni arabadaydi.. cok sukur o kurtuldu.. kücük abim cok akillidir.. zor dönemlerini atlatti.. ama nedense o kazadan sonra buyuk abim panik atak oldu.. ilk baslarda ataklar baslmadan önce bunu kullandi.. simarik bir cocuk gibiydi zapdedilmesi imkansiz simarik bir cocuk.. sonra ataklar basladi.. tedavisi devam ediyo.. bazen iyi bazen kötü ..cok üzücü ama onu durduran tek sey iflas etmesi oldu..detaylara girmek istemiyorum ama hani panik atak icin bazilari derya (asla katilmiyorum aslinda sahit olmus bi insan olarak) ama söyle diyorlar " zengin , simarik hastaligi " abimin bu hali dogrumu acaba dedirtiyo.. iflas etti sakinlesti

traji komik gercekten ... bende öyle icimden geldi anlattim.. canim neler yasiyoruz su hayatta.. annem yengemi kaybettigimiz ilk seneler sürekli aglardi yegenlerime bakip..bende hergün saatlerce teselli edip güclü olmasini ve daha bircok sey söylerdim... ekonomik krize kadar böyle devam etti... simdi biraz durulduk.. ins daha güzel olucak hersey.. sadece gereken biraz sabir ve zaman opuyorumnanaktan