• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak Nanelibal Nanelibal
Bugunkü sporum arkedeşlerr
7 pencere sildim. Üstelik ikişer kere. Kollarım sızılıyor.
Leslie 30 dk
50 mekik
200 twester
50 sağ 50 sol üst bacak
100 iple atlama 100 ipsiz atlama
50 j.j.
bel esnetme
20 sağ20 sol bütün bacak
10 squat
Menümü duştan sonra yazacağım.

ördekcim sen şu yavrunun doğumunu 2gün daha ertelesene aynı gün doğmuş oluruz ;) yanlız allah kolaylık versin bizim cirkin ördek yavrusu boğadan gelecek inat sinir ve oburluk en bilinen özelliklerimizdir..saygılar sevgiler öpücükler :KK52::21::KK48: :D :D

Öncelikle iyi geceler.Takıma yeni kanlar yeni canlar gelmiş. Biriken sayfalardan belli oluyorr.
Gel gelelim günün uyuşuğunaaaa.. Kızzz ebruşum ses vermemişsin bana ben leslieye başlıcam şimdi sonra sıkılaşma egzersizim var nerdesin sen bakıym gel birlikte yapalım ebrusonmez ebrusonmez
Öldüm bittim kuzum.
Sorumu göndermeden cevabı gelmiş eneee:KK53::KK53:
Yaaa senin içini okuyor kız:KK48:
Vücut su tutsa diğer günler de tutar dimi :KK66: bazen mesela pilates yaptığınızda kaslar daha seert oluyo dokununca bile hissediliyo. kas sonuçta temel olarak bakarsak hücre ve bunların büyümesini sağlayan tek şey onları uyarmamız yani spor yapmamız-yapmayınca da alınan o günlük kaloriler başka bir hücreciklerimiz olan yağ hücrelrimize katkı sağlıuo :63:-
O yüzden hareket güzeldir gençler :KK66:
Kimyacı olduğu belli :KK48:
Kız ebruşum sorma biz de geçen gün yarimle yürüyüşe gidelim sahile dedik.. bende eşofman altı giydim bi ed tişört çektim çıktım.. ohaa erimişsin sen dedi görünce direk :oha: hatlarım belli olmaya başlamış..dedim canım onlar squatın nimetleri kıskanmayalım :63: allahtan çok takıp dert eden birisi değildir biraz bozuldu sadece..hepsinin bi açılıyoo radarları farkedince demekki :KK48:
Ayy benim ki fena kıskanç ya :KK14:
Bende geldim Yaptiginiz ozel bi diyet var mi forumu daha okuyamadim yavas yavas okurum. Ben dukana yeni basladim seyir 2.gundu bugun bu mesajlar neden zor gidiyor
Hoşgeldinnn.:KK45:
Merhaba bende katılmak istiyorum nasıl katılacağım?
Sabah forumda 7. takımı görmüştüm takımlar yarışıyor mu anlayamadım
Hoşgeldin canım.
Hıı sana kesin ceza kesmeliler bence bizle dalgamı geçiyosun diye :KK70:
Haahhaaa kesinlikle katılıyorum.:KK53:
Kızlar bende menümü paylaşayım morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak
Sabah:1 dl ekmek+1 haşlanmış yumurta+1 kk peynir+5 zeytin+nane ,dereotu
Öğlen:1 fırında but+2 dl fırında patates+1 kase salata
Ara:üzüm yedim yarım küçük salkım diyelim
Akşam:4 kaşık kıymalı yumurta+1 kk peynir+4 zeytin+1/2 dl ekmek
Ara:2 tane erik
Su:3 lt üstü
Spor:1 saat 20 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım akşam ekmeği çıkarsan mıo_O

Bende geldim Yaptiginiz ozel bi diyet var mi forumu daha okuyamadim yavas yavas okurum. Ben dukana yeni basladim seyir 2.gundu bugun bu mesajlar neden zor gidiyor
Canım hoşgeldin kızlar yazmıştır gereken herşeyi misafir geldi bakamadım bu akşam pek..muhabbet ederiz yine..
Özge ben.25yaşındayım y.lisans öğrencisiyim bekarım ördekcim gibi bebişim yok :D neyse konumuza dönelim sen takıl bize takıldıkca alısırsın herkesin huyuna suyuna ;)
Menumu yazayim, beni dovun :KK43:

Sabah:yok
Ogle 12.00 : 3 yk vejeteryan patlican musakka, 3 yk bulgur pilavi, 1 kase lebeni corba, az yogurtlu yesillik, 1 dilim kavun.
Ara: 5 hurma
Aksam saat 18.00 : 1 beyaz peynirli domates ufak sandvic(ama ekmegi pogaca ekmegi gibi biraz), 2 salkim uzum.

spor yok ama bavul hazirlama, bavul kapama, butun aksami ayakta gecirme falan filan.
su da yogunluktan az icmis olabilirim bugun biraz ama 1.5 litreden cok eminim, 2 vardir belki.

Bana ceza var mi? :KK43: inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek

Aslında cok kötü sayılmaz ama dengesiz olmus sanki biraz menü. Aksamki sandvic zaten olmamıs :) 200 zıpla bakalım, Özge de keserse ekstra zıplarsın :KK70:
Bak anne ördek tüm anaçlığıyla cevap vermiş sana ;) ben de dengesiz olmuş diyebilirim bu menü için..cezan kesilmiş ama ben bu kızı biliyosam katlaya katlaya yapar bu cezayı :D :D yediklerine dikkat et de midene dokunmasın yine canım
Bugün ku menum
Sabah
Bir domates
2 kk büyüklüğünde peynir
Bir pişmiş yumurta
Bir dilim ekmek
Öğle
Kahve
2 tane incir
Aksam
4 tane kofte
Yarım domates
Bir yaprak marul
bir dilim ekmek(midem çok kötüydü geri çıkardım hepsini)
Şu 2.5 litre
Spor bayram temizligi:temizlik:bu ara böyle :)
geçmiş olsun canım üşütme bayram üstü :(
Herkese merhabalar,
Ben KK nü yıllardır takip eden ama bir türlü üye olamayanlardanım bu güne nasip oldu.
19 yalındayım, üniversite öğrencisiyim, evliyim ve 1 kızım var 2 buçuk aylık.
Şu an 63 kiloyum ve 56 kilo benim hedefim. Hamilelğimin son ayında 68 kiloydum doğumdan sonra 59 oldum emzirme döneminde biraz fazla yüklenince annem ananem kilo aldım malesef.
sen de hoşgeldin canım yukarda arkadasa yazarken tanıttım kendımı yazmıyım aynı seylerı tekrar ;) ben sonra sarılıcam yeni gelen arkadaslara tek tek :KK74:
Ben de güzel bi yazı görcem sanıyodum :63: :KK74:okullar açılınca her öğünüm dışarda oluyo nerdeyse, yandım ben:KK17: bugün ilk defa yemedim ama dürüm öyle baktım, açlıktan ölüyorum burda ama sabah eksi görmem lazım napiyim:KK51:
kızz bu senin okul nerde allah aşkına.. yemekhanesi yok mu bu okulun ben ordan yiyom..corbanı sebze yemegını salatanı al otur ye.. dürüm diyo hala çökecem üstüne karabasan gibi en sonunda.. biz de aç aç uyuyoz merak etme senden gizli yemiyoz :63:
Cuma ya da cumartesi olsa kesin yerdim çok açtım:confused: ama 2 güncük kalmış e bayram da geliyo :cry:
Bak yerdim diyo hala..kız kırarım o bacakları zıplata zıplataaa.. bu kadar döner aşkın varsa porsiyon söyle salatayla ayranla ye.. ızgara köfte tavuk ye.. belki arada bak ARADA 1 tane lahmacun olabilir bol yesıllıkle.. corba ıc her fast food ta var sımdı.. corba salata ızgaraa köfte -ekmeksiz- mis gibi menü işte.. senin fast foodcu arkadaslarınla tambagın kocasının kafalarını birbirine sürtücem en sonunda :KK62::sinirli::sinirli::sinirli:

olur canım ... nilsub nilsub cum hiç uğramadı ne yapti acaba kilo aldım mı ?? @savurgan da heralde bayram dan sonra döner btlbetul btlbetul de uğramıyor bu ara merak ettim ebrusonmez ebrusonmez arkadaşım da listeye girecek inşallah bu ara pek azimli gördüm onu
Ayy ağzından bal damlıyor kuzum.İnşallah inşallahh
Bayramdan sonra gireceğim. Eşimle anlaşma yaptık memlekette olduğumuz hergün boyunca 1 saat koşu yapacağız akşamları.
Bu sefer memlekette kilo almayacağımm.Veremesem bile almayacamm:KK34:

Bu saatlerde değil de sabah baya mutlu oluyorum önceki gün yememişsem, şu an çok açım. Ama dolu midedense aç mideyle uyumak daha güzel tabii:KK66:

Ben para verdim diye o pilavın hepsini yerim ki:KK48: ne alsam önümdeki tabağı bitiriyorum tik gibi bi şey olmuş bende:63:
btlbetul btlbetul Betül 2
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Aa ben de cuma günü köye gidiyorum, perşembe döncez sanırım. Orda net çok kötü hatta bazen hiç olmuyo. Geceleri düzeliyo sanırım biraz. Mümkün olduğunca girmeye çalışcam ama bakalımo_O unutmadan söyliyim dedim şimdiden
canım tartıya yetişiyorsun ama demi???

İşte bunlar hep analarımızın marifeti bence :)
"O tabak bitecek" ile büyüdük hepimiz :KK48:
Evet ya çok çok fazla karşıyım buna
Benim görümcemin cocuğu biraz fazla kilolu ama yine de parça ekmek veya 1 lokmalık yemek bıraktı mı kızıyor bitir diye
Hepp anneler:KK51:

Bende yapıyorum oğluma o tabak bitecek ... yoksa büyüyemezsin :))
Yapma kuzum ya
Midesi genişlemesin :(
Ay kızlar muhabbet de pek güzeldi ama benim cok uykum geldi :uykucu:
Yarın sevgili tez hocamla görüsecegim. Bana başarı dileyin, gene neler isteyecek kadın kimbilir :işsiz:
Kolay gelsin ördeğim
Ben kaçar morordek morordek Nanelibal Nanelibal uyuyabilirsem başagrısından uyuyacağım hadi herkese iyi geceler yarına bol eksiler ..:KK49::KK49:
Umarım şuan mışıl mışıl uyuyorsundur.Çok geçmiş olsun.
Tişikkürler efenimmm.
ördekcim sen şu yavrunun doğumunu 2gün daha ertelesene aynı gün doğmuş oluruz :KK66: yanlız allah kolaylık versin bizim cirkin ördek yavrusu boğadan gelecek inat sinir ve oburluk en bilinen özelliklerimizdir..saygılar sevgiler öpücükler :KK52::21::KK48: :KK70: :KK70:
Korkutma ya kzıı şimdiden.

olur canım ... nilsub nilsub cum hiç uğramadı ne yapti acaba kilo aldım mı ?? @savurgan da heralde bayram dan sonra döner btlbetul btlbetul de uğramıyor bu ara merak ettim ebrusonmez ebrusonmez arkadaşım da listeye girecek inşallah bu ara pek azimli gördüm onu
biz nilgünle en son konuştugumuzda bayramdan sonrada kalırız belkı dıyodu ılk haftalar pek ders olmuyo diye..savurgan da malum memleket hasretlisi nereleri gezmiştir o simdi..evine dönmeden gelmez buralara ama onun da bitmek üzeredir tatili sanırım.. o pisiciğe bişey demiyom artık ya yıne ısı basından askındır ya da bayram temızlıgıne girişmiştir :D ebruşla senin maşallahınız var zaten ikinizi de çok beğeniyorum kızlar :KK15:
Bu ay ki adet im çok kötü geçiyor ya midem çok kötü başım da bir ağırlık sanki tüm bedeni mi kafamda taşıyorum @tatlitambak canım sende mi öyleydim ben mi öyle hatırlıyorum hiç iyi hissetmiyorum kendimi :işsiz:
Ayy canım cok gecmıs olsun..havalar da sogudu ya bırden o da etkılemıstır ıster ıstemez :(
bende almışiir diye düşünüyorum umarım bizi şaşırtır organik hatun:)özledim ama nasıl da alıştım kısa bir zamanda
Leyynn uğraşmayın ortimle :63: hiç de bile almamıştır nilsub nilsub cum denize girmiştir bol bol koşturmaca filan derken verip gelir hatta utandırır sizi görersinizzzz ;)
Not: Orticim güveniyom sana tamam mııı :KK19: ikimizi de dillerine düşürme sonra :D :D
Ay kızlar muhabbet de pek güzeldi ama benim cok uykum geldi :uykucu:
Yarın sevgili tez hocamla görüsecegim. Bana başarı dileyin, gene neler isteyecek kadın kimbilir :işsiz:
İyi geceler anniş ördek :KK15: Ahhh yavrucumm aahh damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmışş senin derdini bi ben bilirim.. o hocadan bi tane de bende var.. yakında ya onu kesicem ya kendimi -sayko psikopat delirmiş çaresiz yılgın emoji- :deli::KK53:
morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak Nanelibal Nanelibal
Bugunkü sporum arkedeşlerr
7 pencere sildim. Üstelik ikişer kere. Kollarım sızılıyor.
Leslie 30 dk
50 mekik
200 twester
50 sağ 50 sol üst bacak
100 iple atlama 100 ipsiz atlama
50 j.j.
bel esnetme
20 sağ20 sol bütün bacak
10 squat
Menümü duştan sonra yazacağım.
Hatun uçmuşşş savulun gençleeeerrr wuuhuuuu :halay::halay::halay:

Hadi ben de yatayım sabah lab beni bekler.. İyi geceler datluşlarrr..
Not: @ebrusonmez ebruşum yanlış kalmış aklında sanırım düzelteyim dedim moleküler biyoloji ve genetik lisansından sonra aynı bölümden yüksek lisans yapıyorum şu anda.. -Çünkü aklımdan zorum vardı :deli: :D -

Hadi ben de yatayım sabah lab beni bekler.. İyi geceler datluşlarrr..
Not: @ebrusonmez ebruşum yanlış kalmış aklında sanırım düzelteyim dedim moleküler biyoloji ve genetik lisansından sonra aynı bölümden yüksek lisans yapıyorum şu anda.. -Çünkü aklımdan zorum vardı :deli: :KK70: -
Bende tarih mezunuyum benim yaptigim tek yuksek lisans tezsiz yuksek lisans lldu
Sana kolay gelsin ben lise ogretmenligini seviyorum umarim kazanirim bu yil kpss yi

Back
X