• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de güzel bi yazı görcem sanıyodum :63: :KK74:okullar çılınca her öğünüm dışarda oluyo nerdeyse, yandım ben:KK17: bugün ilk defa yemedim ama dürüm öyle baktım, açlıktan ölüyorum burda ama sabah eksi görmem lazım napiyim:KK51:
İyi yapmışsın canım zaten yeri geliyor grubumuz için ceza almamak için bile yemiyoruz yani ben öyle yapıyorum...

Dur kız korkutma beni :p Girdim bi yola, hala arada gel-gitler oluyor zaten hazır mıyım diye, bana güzel şeyler anlatın çocuklarla ilgili :p
Yok Canım Korkma Her Anı Güzel çocuklarımın elbette ki zorlukları oluyor herşeyde olduğu gibi ama güzel yanı daha fazla bundan sonra o minnacik şey senin herseyin olacak zaten bi doğsun Allahın izniyle o misss kokusu al bi ....işte o herşeye değer..ayy ağlatacan beni çocuklarım konusunda pek fazla hassas ve duygusalim dırda ..

Yok Canım Korkma Her Anı Güzel çocuklarımın elbette ki zorlukları oluyor herşeyde olduğu gibi ama güzel yanı daha fazla bundan sonra o minnacik şey senin herseyin olacak zaten bi doğsun Allahın izniyle o misss kokusu al bi ....işte o herşeye değer..ayy ağlatacan beni çocuklarım konusunda pek fazla hassas ve duygusalim dırda ..
Ay ben bile aglayacaktım az daha.. Tamam tamam biz baska seylerden konusalım, iyisini konussak aglıyoruz, kötüsünü konussak ben halleniyorum :KK48:

Cuma ya da cumartesi olsa kesin yerdim çok açtım:confused: ama 2 güncük kalmış e bayram da geliyo :cry:
Bayramda daha fazla dikkat et canım kendini frenleme yi öğren tabak mi geldi bir çatal al bırak o an canın çekebilir ama onu yememenin verdiği mutluluk daha güzel bence yani benim düşüncem

Dürüm yersen beni hatırla:KK48:
Ahahah ona emin olabilirsin :D
Bugun öglen tavuk döner yedim. Dürüm yiyecektim aslında sonra sana kızdıgım aklıma geldi bari porsiyon alayım dedim, pilavından azcık catallarım diye... Sen de öyle yap mesela :p

Ay ben bile aglayacaktım az daha.. Tamam tamam biz baska seylerden konusalım, iyisini konussak aglıyoruz, kötüsünü konussak ben halleniyorum :KK48:
olur canım ... nilsub nilsub cum hiç uğramadı ne yapti acaba kilo aldım mı ?? savurgan savurgan da heralde bayram dan sonra döner btlbetul btlbetul de uğramıyor bu ara merak ettim ebrusonmez ebrusonmez arkadaşım da listeye girecek inşallah bu ara pek azimli gördüm onu

Bayramda daha fazla dikkat et canım kendini frenleme yi öğren tabak mi geldi bir çatal al bırak o an canın çekebilir ama onu yememenin verdiği mutluluk daha güzel bence yani benim düşüncem
Bu saatlerde değil de sabah baya mutlu oluyorum önceki gün yememişsem, şu an çok açım. Ama dolu midedense aç mideyle uyumak daha güzel tabii:KK66:
Ahahah ona emin olabilirsin :KK70:
Bugun öglen tavuk döner yedim. Dürüm yiyecektim aslında sonra sana kızdıgım aklıma geldi bari porsiyon alayım dedim, pilavından azcık catallarım diye... Sen de öyle yap mesela :p
Ben para verdim diye o pilavın hepsini yerim ki:KK48: ne alsam önümdeki tabağı bitiriyorum tik gibi bi şey olmuş bende:63:

olur canım ... nilsub nilsub cum hiç uğramadı ne yapti acaba kilo aldım mı ?? savurgan savurgan da heralde bayram dan sonra döner btlbetul btlbetul de uğramıyor bu ara merak ettim ebrusonmez ebrusonmez arkadaşım da listeye girecek inşallah bu ara pek azimli gördüm onu
Aa ben de cuma günü köye gidiyorum, perşembe döncez sanırım. Orda net çok kötü hatta bazen hiç olmuyo. Geceleri düzeliyo sanırım biraz. Mümkün olduğunca girmeye çalışcam ama bakalımo_O unutmadan söyliyim dedim şimdiden

Bu ay ki adet im çok kötü geçiyor ya midem çok kötü başım da bir ağırlık sanki tüm bedeni mi kafamda taşıyorum T tatlitambak canım sende mi öyleydim ben mi öyle hatırlıyorum hiç iyi hissetmiyorum kendimi :işsiz:

Nilgün'ü azıcık tanıdıysam kesin kilo almıstır, ara ögünlerini de aksatmamıstır orada :KK48:
Ebruşum da pek azimli dedigin gibi, hadi bakalım insallah girer listeye :)

Bu saatlerde değil de sabah baya mutlu oluyorum önceki gün yememişsem, şu an çok açım. Ama dolu midedense aç mideyle uyumak daha güzel tabii:KK66:

Ben para verdim diye o pilavın hepsini yerim ki:KK48: ne alsam önümdeki tabağı bitiriyorum tik gibi bi şey olmuş bende:63:
Bi müddet sonra alışıyorsun o açlığa canim

İşte bunlar hep analarımızın marifeti bence :)
"O tabak bitecek" ile büyüdük hepimiz :KK48:

Nilgün'ü azıcık tanıdıysam kesin kilo almıstır, ara ögünlerini de aksatmamıstır orada :KK48:
Ebruşum da pek azimli dedigin gibi, hadi bakalım insallah girer listeye :)
bende almışiir diye düşünüyorum umarım bizi şaşırtır organik hatun:)özledim ama nasıl da alıştım kısa bir zamanda

Back
X