• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende ona kiyamiyorum zaten beni buraya getiren bu insanla ayni ortamda tutanda o zaten yalniz bu kadin bana mesaj atti v kaza gecirmis hastanede dedi hemen bana gel birlikde gidelim dedi bende eve bir ugrayim dedim sonra nedense bu olaydan onceydi v yi aramak gecti icimden bende aradim v olan kiside tovbe estagfurullah kiz ne kazasi sapasaglamim ben kim dedi sana dedi birsey buldum sonra bu kadina gelmicem ben canim sen git acil isim cikdi dedim bugun dedimki v kaza yapmis diye aradin sen beni dedim okudugum kuran carpsin demedim ben sana oyle birsey dedi sen yalnis anlamissin dedi ben sokkk beyin oyunu yapiyor :mad:sanki hafiza kayibim var delimidir nedir yalaninin 1.ci yalani bu 2. Ci yalani kocam hic para vermiyor cocuklara bakmiyor dedi adam cocuklarin kolej paralarini oduyor ekstra ozel dersler aldiriyor tum cocuklarin masraflarini karsiliyor bunuda ogrendim yalan soyluyor 3.cu yalani cocuklara adam bakiyor haftanin 1 gunu annedeler :KK57:kadin arasira isterse aliyor sonra geri veriyor 4.cu yalani bosandim dedi en son gorustugumde bu olaydan once dun daha bosanma davasi bile acilmamis :confused:hayati yalandan ibaret yinede esimde suclu diyorum o kadar gitmeseydi madem oyle hareketler ediyor ne halt yemeye gidiyor demi ama
Valla haklısın yalan söylediğini anlamamışmı. Ama sen yine emin olmadan yapma birşeyler. Sen artık üzme kendini kızın için. Çokta tatlı kıyamam ona ben. Beraber bir doktora gidin sende istersen. Belki iyi gelir. Dertleşecek birine ihtiyacın olursa biz hep burdayız. Elimizden geldiği kadar sana yardımcı oluruz inşallah canım

Son düzenleme:
Ben bu hafya kilo verememişim. 75.50 de kalmışım . Ama çok kötü karnım belki ondandır. Ne tuvalete çıkabiliyorum. Ne de nezlem bitmedi. Bakalım önümüzdeki hafta bayramda evdeyim. Bol bol spor yaparım.

Kızlar ben dün gece arkadaşta kaldım. En son ki tartildigim kilomu yazacağım.
76.2 öptüm sizi eve gidince ugrarim yine

Tamam kızlar sizi dinliyorum veee şuanda boşanmayı kafamdan attım kızımda bugün çok mutlu geldi okuldan:halay:aralarında ilişki olmadığına artık eminim sadece eşimin o konuşurken uzatmaması gerekirdi bide benden saklamaması gerekirdi :işsiz:olan oldu artık deyip yoluma bakıcam eşimede dedim bana zaman ver oda tamam yeterkiii sen yanında kalmama izin ver ben senin güvenini tekrar kazanmak için mücadele edeyim dedi şimdilik kapattık bu konuyu :dondurma:haftaya tekrar kaldığım yerden diyetime başlıyorum :halay:hadi bakemmm topiğin delüsüüüü geldiiii:rolleyes:bu arada kaç kilo olduğumuda bilmiyorum :eek:eğer kilo aldıysam morordek vurur beni:silah:

zaman herşeyin ilacıdır, azıcık zamana bırakın bence de. varsa bişey de zaten ortaya çıkacaktır. ne laflar ediyoruz neler düşünüyoruz ama işin ucunda çocuk olunca akan sular duruyor işte. hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

bu arada kaptanlar sizi etiketlemeyi unutmuşum inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek #204743

Betüş um sen de bendensin. Ben de şimdilik 4 düşünüyorum

ben kalabalık ailelere hep özenirdim... hala özenirim... arkadaşlarımdan 4 kardeş olanlar var ayyy ne mikemmelsiniz diyorum onlara cıvıl cıvıl düşünsene :) tabi evde huzur da olmalı o ayrı.... ruh hastası insanlar çocuk sahibi olmasın bence :)

***5. Takım 481. Etap***

tatlitambak (76,5/)
denhizx (68,1/)
inatettimolacak (73/)
parkbyull (89,1/)
tugce1325 (58,5)
Nanelibal (82,2/)

5. Takım Ortalaması:

Kizlar ordekcim dun zehirlenmis sanirim hastaneye goturmusler listeyi paylastim ben herkes kendi kilosun ekleyebilir mi acaba?? Yogunum ben de bugun biraz.. deneylerim var ara ara girip bakmaya calisicam..
Listedisi olan arkadaslar da kendini listenin altindan eklemeye devam edebilir

ben kalabalık ailelere hep özenirdim... hala özenirim... arkadaşlarımdan 4 kardeş olanlar var ayyy ne mikemmelsiniz diyorum onlara cıvıl cıvıl düşünsene :) tabi evde huzur da olmalı o ayrı.... ruh hastası insanlar çocuk sahibi olmasın bence :)
Hahhhaa biz 7 ;)4 bizde erkek sayisi ama cok guzel

Kizlar ordekcim dun zehirlenmis sanirim hastaneye goturmusler listeyi paylastim ben herkes kendi kilosun ekleyebilir mi acaba?? Yogunum ben de bugun biraz.. deneylerim var ara ara girip bakmaya calisicam..
Kilom uyandim 65.6 di simdi tartildim 65.3 :KK57:

Aaaa geçmiş olsun :KK43: morordek morordek

En son bildirdiğim kilom 82.2
Bu hafta 81.5
Fark - 700 Ama ben bu hafta tartıda regl, tartı değişikliği derken 85i bile görmüştüm.

Listeye biri ekleme yapınca ben de yapayım ondan görüp :KK51: Ben de gidiyorum bugün, memkün olduğu kadar girmeye çalışcam.

Hadi yaa tüh neden zehirlenmiş acaba?İnşallah toparlamıştır

artık bi tarafımı yırtsamda böyle bir kalabalık ailem olamaz kaçtı o tren :))
Esimgilde 8 kardesler cok guzel bi ortam bazi insanlar korkabilir ama insanin ici temiz oldumu pekte goze grlmiy cunku super bi sey kardeslerim ve esimin ailesi iyi var;)ama ben 2 tane cocuk yaparim bi hakkim kldi;)

***5. Takım 481. Etap***

tatlitambak (76,5/)
denhizx (68,1/68,2/-%0,14)
inatettimolacak (73/)
parkbyull (89,1/)
tugce1325 (58,5)
Nanelibal (82,2/)

5. Takım Ortalaması:

çok geçmiş olsun umarım kötü bişey yoktur :( inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek

Back
X