- Emoji Skoru
- 45.342
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #204.861
Ayy o zaman kesin oyleydi. Nasil mahvetti beni yaçok çok geçmiş olsun canım benim zaten tavuk çok sosluysa kesin tarihi falan geçmiş oluyor kokusunu gidermek için öyle yapıyorlarmış eşimin hı tanıdığı söylemiş ti bi ara
Aaa supersin canimmorordek cim fark ettin mi tam mezun olabileceğim kilo ya düşmüşüm
56 ya şurada 1.6 kilo kaldı ayy çok heyecanlı
Eltim benden bir sene önce doğum yaptı ben doğumdan çıktığım da 64 tüm o dogumundan bir sen e sonra 64 işte bu devamlı benimle kilo kıyafet ayakkabı kıyas yarısında neyse geçen kv deyiz tartıyı getirdi tugce hadi gel dedi ilk kendi tartildi kaç dedim 61 tabi pek mutlu beni yine 63 64 sanıyor bir çıktım tartiya tok karnıma üstelik kıyafetli 59 böyle kaldı benim elti
Dipnot:Kapalı biri olduğum için dar giyinmezsem çok kilo verdiğim anlaşılmıyor![]()
Mezun olmak istiyor muydun sen peki bu kiloda? Burda takilacaktin ama mezun edecek miydik? Yazmadim listeye gerci
Evet canim baya kötü bi gündü. Neyse ki ucuz atlattimAyyy okurken içim gitti yaa. Aman ha dikkatli ol bu gebelik boyunca cidden kotu birgun olmus. Neyseki ikiniz de iyisiniz.
Ya bi ara sırf artık laf etmesinler diye 82.2'den islem yapacaktim ama icime de sinmiyordu. Sonra baktim iste onceden başka takımlar nasıl yapmis diye, o zaman verdim artik kararimi. Yanlissa Bahar kaptan soyler zaten duzeltiriz napalim. Ama bence boyle dogru..Doğru bildiğin şeyin arkasında duran,haksızlığa tahammül edemeyen biri hissettim seni o anda