Açıkçası ben de ördekcim gibi düşünüyorum onun bu mesajına bilerek bu saate kadar cevap vermedim. Dün gerçekten tatsız şeyler yaşandı resmen doğru olmayan bişey ısrarla yaptırılmaya çalışıldı sonra da listelerde haksızlık yapmakla itham edildik üzüldüm gerçekten. Ben de soğudum yapmasam daha iyi k.yardımcılığı,hatta siteyi de mi bıraksam diye düşündüm.. Kendi kendime takılırım belki bi süre,belki listeden de çıkartırım adımı..
Olayı ben başlattım gibi oldu bi de ona da ayrı üzüldüm. Yaptığım tek hata forumun baslıgında kazen,mune ve seabaharı gorunce 3unu de etıketlemek. Editorlerı etıketlemek nedır allah askına cumlesı ağır oldu biraz kendi açımdan çocuk fırcalar gibi

Yanlıs yapmıs olabılırım yenıyım bu yuzden akıl danısak ıstedım ama bambaska bı yere gıttı iş.. Bu yarısmayla sadece ben ılgileniyorum diğerini etiketlemene gerek yoktu denılebılırdı be bılıym seabahar da yoğunlugunda belkı ona dıkkat edememıstır..
Ama tek merak ettıgım sey yarın etap raporu hazırlandıgında neye karar verılecegı,sonuc eger bızım yaptıgımız gıbı cıkarsa bu meselenın karısmasına vesıle olan herkes cıkıp bi pardon dicek mi onu merak edıyorum. Ama yok yanlıs zaten benden kaynaklıysa o zaman bırakırım gercekten,herkes aynı sekılde dusunuyodur dıye dusunerek yanlıs yapmısım yıne ne yazıkkı..
Neyse kızlar durum böyle açıkcası dünden beri yediklerime de dikkat etmedim bu can sıkıntısıyla sizin de menülerinize yorum yapma hakkını görmüyorum kendimde doğrusu..
Ben de bişeyler söylemek istedim sizlere,belki daha az uğrarım artık konuşuruz yine.. Ama şimdiden kırdığım biri olduysa hakkını helal etsin.. Hepiniz seviliyorsunuz,sizi tanımak güzeldi gercekten..
Amaann uzatmayayım daha fazla kafam bozuk bıraz canım sıkkın sizi de etkilemek istemem negatif,buralardayım bi süre daha ama düşünücem. Sizinle de paylaşmak istedim.. İyi geceler herkese