• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yazayım menüyü ben de
morordek morordek nilsub nilsub

Sabah aceleydim
1parca peynır 1minik salatalık
okulda 1kupa yeşılçay
Öğle
Yarım kase şehriye çorbası
1tabak kıymalı ıspanak üzerine 2yk yoğurt
Az salata

Akşam
1tane patlıcanı 1tk yağla tavada döndürdüm
üzerine 2yk yoğurt boll pulbıber
yarım domates maydonoz peynırlı salata

Su: 1,5 içtim yatana kadar 2,5-3olur
Spor 1saat yürüdüm bugün birazdan da pazara çıkıcam
Ben de yarım saat önce kapattım dükkanı akşama türk kahvesi soda yaparım belki
ay ben çok mu yemişim sana göre acep....:olamaz:

ay en heyecanlı ilk haftalarda kalp atışlarını duymak ay çok sevindim dikkat et doktor ne dedi idrar yollarında enfeksiyon falan mı varmış bende olmuştu ilaç vermemişti bol su iç demişti
şimdi çıkıyorum azcık yürücem tavuklarımı kapatıcam gelirim akşama:)
Bir de idrar kültürü sonucu cıkacak canım, o da cıkınca hepsini birden gösterecegim doktora. Bakalım suyu da bol içerim aslında ama neden böyle oldu anlamadım.
Yaaa ördekimm çok güzel bişeydir eminimmm :KK200: Allah ikinize de sağlık versin.. Dr söylerdi bişey olsa takma kafanı canım..
Bu arada hep çirkinciğimden konustuk da enişte napıyo ne tepki verdi bu duruma az anlat datlum merak ettim nedense :KK66:
Yukarıda da yazdım canım doktor henüz görmedi, bakalım görünce ne diyecek.

Yaa enişteniz de şaşkın tabi, hele ilk hamile oldugumu söyledigimde hic inanmıs gibi degildi ama ilk keseyi gördük iste bugun de kalp atısı falan derken o da yavas yavas moda giriyor :KK48: Ama tabi benim duygularım cok daha farklı, kalp atısını duyunca aglayacaktım az kalsın, cok duygulandım. Zaten sulugözüm, ne olacak benim bu halim bilmem :KK48:

Benim dükan yaprak sarma yulaf kepekli kıymalı kıyması bereketlendi biber dolma yaptim ama daha pisiyor

Eklentiler

• IMG_20160919_175407.webp
    IMG_20160919_175407.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 35
ebrucum akşam biraz fazla olmuş sporuna ek spor yap kuzum istersen zaten özgecim ve morordekcim görürler akşama

evet canım pek girmiyor o arkadaş sanırsam

ben bilemedim canım kayseri çooook değişti

üzerime alındım bu lafı canım gerçi 3 yılda 2 hamilelik yaşayıp bu kiloda olmam benim için gayet iyi

çok şükür kaptanım..
Onu yazarken bekarlar düşünerek genel söylemiştim hem zaten zayıf değil misin hiç alınma bence:-)

Kızlar ben bugun doktora kontrole gittim. Yavrus ordegin kalp atıslarını duyduk :KK200:
Her sey güzel gidiyormus simdilik.

Ama şimdi tahlil sonuclarında gördüm, idrarda kan pozitif cıkmıs, o biraz canımı sıktı. İnsallah ciddi bir durum degildir.
Hayırlısıyla sağlıkla doğar inşaallah. Allah ın izniyle sen korma hiç. :)

Ay hadi geçmiş olsun çok sevindim iyi olduğuna:)

çok geçmiş olsun, şükürler olsun, allah çocuklarımıza sağlık versin :anne:

ebrucum akşam biraz fazla olmuş sporuna ek spor yap kuzum istersen zaten özgecim ve morordekcim görürler akşama

evet canım pek girmiyor o arkadaş sanırsam

ben bilemedim canım kayseri çooook değişti

üzerime alındım bu lafı canım gerçi 3 yılda 2 hamilelik yaşayıp bu kiloda olmam benim için gayet iyi

çok şükür kaptanım..

Beni bu hale siz getirdiniz

4 yapmıssın zaten bi de simdi yürüyüse cıkıyormussun, cezan tamamdır :KK66:

Sana da 2 mil + 500 zıplama ceza kestim

Sen de 2 mil + 200 zıpla canım

Canım Leslie falan yapabilirsin

Tatilinin iyi gecmesine sevindigim gibi kilo almamana da cok sevindim canım :)

İyi bari kaptanım çölyak zor bi hastalık. Glutensiz beslenmek aslında saglıklı geliyor bana ama zor... Gözüm yese ben de kesecegim gluteni...

Çok geçmiş olsun
kızlar saolun yaa acaip rahatladım
ördeğim hadi bakalım kalp atışlarını da duydun allah tamamına erdirsin

menümü yazayım ama spor yok bugün
sabah
1 yumurta
1 kk prynir
1 ceviz
50 gr ekmek
armut(bunu saat 10 gibi yiyebildim)
ara 11.30
2 kaşık yulaf ezmesi
2 kaşık yaban mersini
1 kuru kayısı ( 2taneydi fazla geldi)
100 gr yoğurt
öğle 15.30
1 yumurta
1 kk peynir
25 gr ekmek
(normalde 90 gr protein +25 gr ekmek salata idi öğünler sarktı hastane okunca bu şekilde dengelemeye çalıştım)
akşam 18
1 kase çorba
4 kaşık kurutulmuş fasülye yemeği
25 gr ekmek
salata
ara 20 gibi yaparım
1 çay bardagı kefir
1 meyve
ikindi ara öğünü yapamadım
listenin bi ara resmini çekip atayım ona göre yapıyorum
çok gergindim spor yapacak halim kalmadı ama yatana kadar iyi hissedersem yaparım su maalesef çok az oldu hastane yüzünden 1,5 kt falan

menümü yazayım ama spor yok bugün
sabah
1 yumurta
1 kk prynir
1 ceviz
50 gr ekmek
armut(bunu saat 10 gibi yiyebildim)
ara 11.30
2 kaşık yulaf ezmesi
2 kaşık yaban mersini
1 kuru kayısı ( 2taneydi fazla geldi)
100 gr yoğurt
öğle 15.30
1 yumurta
1 kk peynir
25 gr ekmek
(normalde 90 gr protein +25 gr ekmek salata idi öğünler sarktı hastane okunca bu şekilde dengelemeye çalıştım)
akşam 18
1 kase çorba
4 kaşık kurutulmuş fasülye yemeği
25 gr ekmek
salata
ara 20 gibi yaparım
1 çay bardagı kefir
1 meyve
ikindi ara öğünü yapamadım
listenin bi ara resmini çekip atayım ona göre yapıyorum
çok gergindim spor yapacak halim kalmadı ama yatana kadar iyi hissedersem yaparım su maalesef çok az oldu hastane yüzünden 1,5 kt falan
Ekmeksiz yapamayanlardansin galiba cevizi 2_3 adet yesen ekmek yerine geçiyor

Bir de idrar kültürü sonucu cıkacak canım, o da cıkınca hepsini birden gösterecegim doktora. Bakalım suyu da bol içerim aslında ama neden böyle oldu anlamadım.

Yukarıda da yazdım canım doktor henüz görmedi, bakalım görünce ne diyecek.

Yaa enişteniz de şaşkın tabi, hele ilk hamile oldugumu söyledigimde hic inanmıs gibi degildi ama ilk keseyi gördük iste bugun de kalp atısı falan derken o da yavas yavas moda giriyor :KK48: Ama tabi benim duygularım cok daha farklı, kalp atısını duyunca aglayacaktım az kalsın, cok duygulandım. Zaten sulugözüm, ne olacak benim bu halim bilmem :KK48:

Ya ördekcim senin yazdıklarını okurken bile duygulandım ben :( bi de benim yavrum olsa zırıl zırıl dolanırım hergün demek ki :KK42: :D normalde soğukkanlıyımdır çok kötü olsam bile tutmaya çalışırım kendimi ama konu bebiş olunca duygusala bağlıyorum nedense.. hormonlarım gelmiş benim belli :D

kızlar saolun yaa acaip rahatladım
ördeğim hadi bakalım kalp atışlarını da duydun allah tamamına erdirsin
Kaptanım yaza yaza sırayı getiremedim bi türlü bugun yazdım mı hatırlamıyorum ama gecmıs olsun cok sevındım bı sorun olmamasına rahat bı nefes almışsındır sen de.. Allah kımseyo saglıkla sınamasın hele kendin değil de sevdiğin biri olunca daha çok dağılıyo insan :(

Kızlar ben bugun doktora kontrole gittim. Yavrus ordegin kalp atıslarını duyduk :KK200:
Her sey güzel gidiyormus simdilik.

Ama şimdi tahlil sonuclarında gördüm, idrarda kan pozitif cıkmıs, o biraz canımı sıktı. İnsallah ciddi bir durum degildir.
ay ne güzel kuzum Rabbim kucağına almayı nasip eder inşallah..

Herkes menüsünü yazıyor ya bakıyorum bazı arkadaslar farkında olmadan hep aynı türden yiyor Ankara numune hastanesi diyetisyeninin bana verdiği diyet listesinden öğrendiğim ufak bilgiler beraber değilde değiştirerek yenirse ise yarıyor
Bir dilim ekmek karşılığı olanlar
1 kepçe çorba kase olunca 3dilim olur herhalde
2 kaşık pilav
3kasik makarna devamını aklıma geldikçe yazarim

Ya ördekcim senin yazdıklarını okurken bile duygulandım ben :KK43: bi de benim yavrum olsa zırıl zırıl dolanırım hergün demek ki :KK42: :KK70: normalde soğukkanlıyımdır çok kötü olsam bile tutmaya çalışırım kendimi ama konu bebiş olunca duygusala bağlıyorum nedense.. hormonlarım gelmiş benim belli :KK70:
dur bebişim yavaşşş düğüne daha var:KK70::KK70::KK70:

Back
X