Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımsın
Sudeeeee
Ayy çok iyi delfiiiMerhabalar,
26 Aralık, Cuma günü kilom: 98,8 kg
Tartıda 700 gr eksideyim.
Chocolita
espressoc
(Geçen hafta tartıda 99,5 kg çıkmış idim.)
Yüzdem: 0,708
Eki Görüntüle 3689285
Günaydın
26 Aralık Kilo Bildirim
19 Aralık 72,40
26 Aralık 72,00
Fark: -400 gram
Yüzdeliği: -0,552 gramChocolita
Eki Görüntüle 3689274
Bu arada bunun hepsi ödem olamaz mutlaka yağdanda gitmiştir. Bu hafta zaten garanti yağdansın. Devam sudeeeAma ödem ki![]()
Dün bende diyet dışıydım. Demek ki haftayı güzel idare etmişiz bak tolere etti. Maşallah senin yüzden de uçuyor
İnsallah canım yaOh yine hedefi yakalıcaz erkenden️
Bende reformere gidiyorum ama şuan her gün kalk git bir de evde yapılabilecek hareketler acaba bu alet yeterli işi görür müGeldi ve inanılmaz hosuma gitti2 gündür 30 dakika pilates boardda çalışıyorum karnım ve bacaklarım acıyor
Bu hamlama acısı degil çalışırken o bölgelerin aşırı yandıgını kasların aktive oldugunu hissediyorsun
![]()
Günaydın kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum
İstediğim tartı sonucunu göremedim regl olmusum sabah onun şişkinliği yansida tartıya
Canım sıkıldı
Kız pantolondan bile farkediyo bol geldiDün bende diyet dışıydım. Demek ki haftayı güzel idare etmişiz bak tolere etti. Maşallah senin yüzden de uçuyor![]()
Sıkma canını canım herşey bizim için yaparız o güç var bizdeGünaydın kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum
İstediğim tartı sonucunu göremedim regl olmusum sabah onun şişkinliği yansida tartıya
Canım sıkıldı